<3

Ville bara kika in och säga glad alla hjärtans dag till alla ! Puss på er sötisar :-* /gabriella



   Postat av: Emma <3

Hej det skulle vara jättesnällt om ni typ kunde inte tipsa, men fråga här på din blogg om det skulle vara någon som är intresserad av att hjälpa mig skriva på min novellblogg om Justin. Om jag inte hittar någon snart är jag rädd att jag måste lägga ner den. Så det skulle uppskattas jättemycket :) tack på förhand.

Och en till sak, hur många av er är det fortffarande som är sugna på att skriva. För om någon av er är det så får ni gärna skriva med mig. Ni alla skriver så bra så jag skulle inte tveka en sekund om ni skulle vilja skriva med mig. Hoppas ni ser det här snart. Och om ni är interesserade så hör av er :D

http://justinsexybieberstories.blogg.se/

   2012-03-18 @ 19:03:51  URL: http:///justinsexybieberstories.blogg.se/

   Postat av: M

Samantha har fått börja om på nytt efter att hennes familj plötsligt dog i en bilolycka och hon bor nu med en väninna till mamman och hennes barn, Lucy och 2år äldre Conrad som hon känt i hela sitt liv.

Hennes start blir inte världens bästa men nu verkar det som att en kompis till Conrad fått upp ögonen för henne? Vad kommer att hända och hur hanterar hon sin oerhörda sorg? KAPITEL 6 ute nu!



Juststories.webblogg.se

   2012-03-30 @ 19:47:35  URL: http://juststories.webblogg.se/

   Postat av: Anonym

ska vi göra ett länkar byte :)?

   2012-04-03 @ 16:24:17  URL: http://justindrewstories.webblogg.se/


 Namn:
  Kom ihåg mig?
 E-postadress: (publiceras ej)
 
 URL/Bloggadress:
 
 Kommentar: