så sjukt gullig!asså hans röst! så jävla bra!

Vad tycker ni ?!

/ Julia

The moment I met you - del 30 - are we together or what?

"Det är helt sjukt, efter vi kom ut med vårat förhållande har det både hänt bra och dåliga saker. Många är glada för vår skull men jag har också fått massor av hat brev och till och med blivit dödshotat! Det är verkligen sjukt. Men jag älskar honom och är så himla stolt över allt han gör." Svarade jag.
I Bilen hem fick Justin ett sms från Chaz, han spärrade upp ögonen och visade det för mig.
Från: Chaz
Dude, kom hem! Allt är kaos. RYAN ÄR UTE MED HAILIE?!
_________________________________________________________________________________________________

Tumblr_lm8c37nleo1qh94two1_500_large
Tumblr_lm61gauwsg1qkkxjqo1_500_large


Bild 1; ryan & haile
bild 2; flygplan
bild 3; bilen som Chloe och justin satt i


" Men Chaz och Hailie var väl tillsammans?" frågade jag förvirrat. " asså Chaz har varit rätt så knas sen han hade varit hos henne. Det kanske hände något och jag har inte fått rätt tillfälle att snacka med honom." Jag nickade bara som svar. Jag var rätt så trött efter den här kvällen.

" om Chaz vill att vi ska komma hem så kanske vi borde göra det om han mår dåligt över det här " sa jag och tittade ut genom fönstret. Justin tog min hand, han flätade sina fingrar med mina. " ja det kanske är bäst så. Jag ska ringa mamma och höra om hon kan kolla om det finns något flyg som vi kan ta till stratford."

Justin ringde upp sin mamma som han sa. Jag orkade inte lyssna på vad dom sa utan lutade istället huvudet på fönstret.

" hon kollade nu och det finns platser på ett plan som går om en och en halvtimme, då hinner vi ju hem och packa ner våra saker, och så kan Kenny skjutsa oss till flygplatsen sen, är det okej?" frågade Justin. Jag nickade och han log. Han fortsatte samtalet med sin mamma. Antagligen så bekräftade han det jag just svarat på.

" kom nu, vi är framme " Sa Justin och flinade, kanske för att jag inte märkt att vi stannat.

" Chloe om du går upp och packar ner dina saker så ska jag bara prata lite med Justin " Sa Pattie när vi hade klätt av oss våra skor. Justin väskor hade hon redan packar så det var bara jag kvar.

(Justin)

" När kommer du hem igen? " frågade mamma. Jag log mot henne. " Jag vet inte riktigt, när är det min turné börjar?" Jag hade ju inte berättat för Chloe att jag ska ivåg på turné, men jag är säker på att hon kommer förstå. " vi åker om ungefär tre veckor ". Shit det är ju inte så länge kvar. Hur ska jag kunna klara mig utan Chloe i tre månader ?! Jag måste fixa så att hon kan komma och hälsa på mig. " Jag antar att jag kommer hem några dagar innan det då ". Mamma nickade innan hon öppnade munnen för att säga något men stängde den igen. Jag kollade menande på henne. " Jag kommer sakna dig gubben !" mumlade hon innan hon omfamnade mig i en stor kram.


"Vi ses snatr igen mamma!" var det sista jag sa innan vi satte oss i bilen som Kenny körde till flygplatsen. " Du Chloe, jag tänkte på det där med Nashville, vi kanske kan åka dit på fredag, det är ju tre dagar kvar tills dess." sa jag ihopp om att hon fortfarande ville det. " JAA, det gör vi ! " utan förvarning så slängde hon sig runt min hals.

" är ni säkra på att ni klarar er själva där inne nu då ?" frågade Kenny som tjatat om att han skulle följa med oss in på flygplatsen. " ja det är vi ! vi ses sen när jag kommer hem igen" sa Jag och flinade mot honom. " brabra! fixar en bil som hämtar er vid flygplatsen i Toronto" sa han innan vi sa hejdå och var i full fart på väg mot ingången.

(Ryan)

Det kändes lite fel att vara på dejt med Hailie men hon hade ju sagt att det var slut mellan henne och Chaz så då borde det ju inte vara några problem egentligen.
" Ryan, vill du följa med hem till mig?" frågade hon. Vi hade varit på stranden och kollat på solnedgången medans vi åt glass. Hon var så fin. Hennes ögon var så underbara, jag skulle kunna drunkna i dom. Varje gång hon tittar på mig får jag ett pirr i magen. Är det så här det känns när man är kär?
" Jaa, det vill jag. Ska vi gå på en gång?" svarade jag. " ja det gör vi." Hon ställde sig upp och sträckte sen ut sin hand mot mig för ett handtag upp. När jag var stadig på mina fötter igen så gav Hailie mig en puss på kinden. Jag kollade på henne, hennes kinder bytte färg. Hon rodnade..

" Jag är hemma, men jag är på mitt rum. Kom inte in !" ropade hon när vi kom innanför dörren hemma hos henne. " Kul att du är hemma " hörde jag Marshall (Eminem) ropa ironiskt. Jag skrattade tyst för mig själv innan jag blev uppdragen för trappan.

Jag satte mig på den stora sängen i hennes rum och tittade på alla hennes väggar. Det satt många autografer upptejpade på dom flesta väggar. Det roliga var att hon hade en autograf från Justin.

" såå..Vad vill du göra?" frågade hon och satte sig i mitt knä. Jag la mina armar runt hennes midja och lät sedan mina händer vila på hennes lår. Hon placerade sina händer på mina kinder innan hon sakta närmade sig mina läppar. Jag kunde inte annat än le när hennes läppar nuddade mina, det var den mest fantastiska känslan jag upplevt. När hon avslutade kyssen så log hon mot mig, nästan lika stort som jag gjorde. " film kanske?" frågade jag, hon nickade och hoppade smidigt ner från mitt knä. " kan vi inte se den här ?" frågade hon när hon kom tillbaka med 8 mile. Jag skrattade när insåg att det var Eminem´s film. Jag hade sett den en gång tidigare, den var faktiskt riktigt bra.

" visst, vi ser den" svarade jag. Jag lade mig tillrätta i sängen. När Hailie stoppat i filmen i DVD:n så hoppade hon upp i sängen och la sig nästan på mig. Vilket inte störde mig. Hon tryckte på play. När halva filmen gått så började Hailie kyssa min hals och sen vidare uppåt tills hon bet löst i örsnibben. Jag förde hennes läppar mot mina och vi möttes i en väldigt laddad kyss. Jag smekte henne längs hela ryggen och hon rös. Jag tog in min hand innanför hennes linne och förde den uppåt. Försiktigt drog jag av henne linnet, jag slängde snabbt ner det på golvet. Hon var inte heller sen med att få av min tröja. Hon kysste min bröstkorg medans jag trasslade med hennes bh. När jag tillslut fick upp spännet lät hon bh:n sakta falla ner på sängen, hon puttade sen undan den.

Hon knäppte sakta upp mina byxor, hon hade lite trubbel med att få av dom så jag hjälpte henne. När mina byxor var av så knäppte jag upp hennes shorts och drog av dom. Vi båda var väldigt upphetsade och tänkte inte på att nån i hennes familj kanske hörde oss. Jag var iallafall för upphetsad för att orka bry mig. Hon la sig över mig. Jag tog hennes huvud i båda mina händer, jag drog henne närmare. Jag kysste henne hårt, kyssen höll på länge innan den övergick till riktigt hångel, våra tungor lekte med varandra. Jag tog sats och snurrade runt oss så att jag hamnade överst. Under vår lilla snurr så avslutades själva hånglet. Istället så började jag kyssa hennes bröst, hon stönade till och jag flinade. Hon la en handen utanpå mina kalsonger och jag stönade då till jag med. Hon log och stoppade in den innanför istället. Hon runkade av mig, sakta i början men sen så gjorde hon fortare. " ÅÅHH hailie, sluta inte !" stönade jag. Hon bara flinade och gjorde ännu lite fortare. " ska jag sluta ?" frågade hon retsamt. " nej, snälla?!" bad jag. Hon flinade. " men du kan ju inte komma innan det roliga ens har börjat.." sa hon lite besviket. Jag tog hennes ansikte i mina händer och log mot henne. " sötnos, är du säker på att du vill det här då?" hon log tillbaka mot mig och nickade ivrigt. Jag skrattade lite innan jag snabbt drog av mig mina kalsonger. Hon tog av sig sina troser och la sig ner.

" aaaahhhh Jag kommer!" nästan skrek hon efter en sisådär 30 minuter av stönanden, svett och kyssar. Jag hade kommit ganska långt innan henne, men det sägs ju så att killar har lättare att få orgasmen under själva sexet.

" Hailie, jag tror jag måste hem, klockan är rätt så mycket " sa Jag och kollade på klockan som hängde på hennes vägg. klockan var halv två. Jag hade lovat mamma att komma hem senast ett. "  men du, vad betyder det här nu? är vi tillsammans? " frågade hon blygt. Jag log åt tanken av att hon var min. " om du vill det så " Svarade jag. Hon kysste mig. Vilket jag anatar var hennes svar. " ska jag ta det där som ett ja?" frågade jag och log. Hon nickade så där sött som bara hon kan och bet sig löst i läppen.

Jag klädde på mig alla kläder igen och samma sak gjorde Hailie eftersom hon ville följa mig till dörren vilket kanske var lika bra så jag inte skulle gå vilse. Hon tog min hand när vi var klara och tillsammans studsade vi nerför trapporna. När vi passerade vardagsrummet hörde jag att teven var på så jag antog att hennes pappa fortfarande var vaken. " åh gud, äntligen kan det bli lite tyst " skämtade Marshall när han kom ut i hallen. Jag kände att jag blev röd om kinderna men Hailie såh helt oberörd ut. " åååhhh jag kommer !" skämtade han igen och härmade Hailie. " men pappa, lägg av !" sa hon och slog till honom på armen. " Jaja, hejdå ryan!" sa han och vi gjorde en såndärn kram som killar gör. " Hejdå gumman!" sa jag, jag tog ett steg närmre henne, jag la mina armar på hennes höfter och gav henne en lång kyss. " hejdå " sa hon.

När jag kom ut genom dörren så var det bara att gå hem. Det skulle ta mig kanske 30 minuter att gå hem. När jag kom ut på vägen så körde det förbi en svart range rover, den stannade senare lite längre bort. Om jag ska erkänna så blev jag faktiskt lite rädd. Men jag fortsatte gå och se oberörd ut. " eyy Ryan hoppa in!" Jag kollade mot det nervevade fönstret och fick se Justin och Chloe? Var inte dom i Atlanta. Utan att säga nånting så hoppade jag in i baksätet tillsammans med dom..
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

huh, Hailie och Ryan? hmm...

tycks ? jag är inte bra på sånt här med 'sex-scener'.. hoppas det blev lite bra iallafall :)

men nu äre ju så att Gaby och Miccis åker bort till Åland imrg och jag åker till landet och därifrån ska vi ta båten till åland vi med..vilket betyder att uppdateringen kommer va..DÅLIG. men såfort nån kommer hem så blir det bättre. Jag kommer komma hem en stund på lördag för då ska vi på bröllop men sen ska vi ta båten bort igen, men vi får se hur det blir. Jag kanske hinner skriva ett imrg innan jag åker men det är inte alls troligt att jag hinner.

Ha det bra så ses vi snart igen hoppas jag !!

/ Julia

The moment i met you - Del 29 - You've got something all the girls want

" Åh jag är så trött !" utbrast Chloe och slängde sig på min säng. Vi hade varit på stranden hela dagen med massa paparazzis runt oss hela tiden, men vi fixade det bra, svarade på dom frågor som var nödvändiga att svara på men annars så ignorerade vi bara dom. Det hade mest varit sånna som bara ville ha bilder, säkert för att hitta på någon artikel som sen ska framstå som om den är sann och att det är jag som sagt den, men jag vet vad jag sagt och inte så därför vet jag vad som är sant och inte sant.


Bild 1: Justin och Chloe vid parken.
Bild 2: Justin som håller sitt tacktal.
Bild 3: Chloe's klänning, hår osv.
Bild 4: Justins kläder.
Bild 5: Kyssen innan han går upp på scenen.
(Justin)

I mjukisbyxor satt jag i sängen och lutade mig emot väggen.
"Sluta jag kan inte andas!" skrattade jag fram. Framför mig stod Chloe och sjöng i bh och trosor med sin hårborste som mikrofon. Samtidigt som hon dansade några dans-steg hon hade hittat på. Då började hon krypa upp på sängen till mig samtidigt som hon sjöng och drog av mig min tröja. Hon sökte sig neråt och började kyssa min hals medans hon satte sig på mig. Vi kysstes och mina händer försökte knäppa upp hennes bh. Hur fan får hon av sig den? Det slutade med att hon frågade om jag behövde hjälp. Hon hjälpte mig att få upp spännet och jag tog av den.
"Alltså Justin plocka undan efter dig!!" Sa mamma medans hon stormade in rummet med några av mina kläder i famnen.
Chloe reste sig och drog på sig tröjan.
"Men asså kan du knacka eller!?" Sa jag argt.
"Oj, förlåt.."Försökte hon.
"UT!" Ropade jag och pekade mot dörren.
Hon slängde kläderna på stolen och gick ut. Jag kollade på Chole och så började vi skratta.
"Asså Justin jag kommer aldrig kuna visa mig för henne igen.." sa hon och tryckte kuden för ansiktet.
"MAAAT" Ropade mamma , (antar att hon inte vågade gå upp igen..)
Jag kollade på Chole och flinade.
"Ser ut som du blir tvungen!" Sa jag och tog hennes hand och drog med henne till köket.
Middagen hade varit ganska stel från mammas och choles sida men jag pratade på, ja trots att jag inte direkt fick några svar..
När vi ätit klart så gick vi tillbaka till mitt rum.
"Vad ska ni två göra ikväll då?" Ropade hon efter oss.
"Jadu, vad ska vi inte göra ikväll?" Ropade jag skrattande tillbaka.
Tystnad, jag fick en armbåge i sidan av Chloe som såg panik slagen ut.
"Just kidding!" Skrattade jag.
"Det är inte ens kul Justin!!" Ropade hon tillslut.
"Men du, jag har en ide vad vi kan göra ikväll!" Sa jag till Chloe.
Lite senare satt vi i en park en bit från mitt hus, jag hade tänt en brasa och tagit med gitarren.
Chloe satt mitt i mot mig.
"Jag.. jag skrev en låt till dig när vi hade bråkat." Sa jag och kollade ner i marken. Chloe nickade uppmuntrande att jag skulle börja spela.
"So many times I wished you'd be the one for me. But never knew it'd get like this. Girl what you do to me?
My prize possession, one and only. Girl, you ain't my runner up. And no matter what, your always number one.." Sjöng jag medans jag kollade in i hennes tårfyllda ögon.
"Gråt inte.." Bad jag henne när jag spelat klart och la ner gitarren brevid mig. Hon skakade på huvudet och log.
"Hur kan du vara så perfekt?"Frågade hon mig. Jag satte mig bakom henne så hon lutade sig mot min axel.
Vi satt så länge, tysta lutade mot ett träd. Jag böjde mig över henne för att kolla om hon sov. Och det gjorde hon, jag la en slinga av hennes hår tillrätta. Och kysste hennes panna. Eldens lågor lyste upp hennes ansikte, hon var så fin.
(Chloe)

Jag vaknade av att solen lyste mig i ögonen. Jag blinkade och kollade mig nyvaket omkring. Justin sov fortfarande, jag reste mig försiktigt upp för att inte väcka honom. Går dagen hade varit min favorit kväll av alla jag varit med Justin.
Tio minuter senare var Justin vaken. Och vi började cykla hem. När vi kom hem var vi ensama, Pattie hade åkt till en kompis. Justins mobil ringde. Han kollade på displayen.
"Ska bara ta det här baby" Sa han och blinkade.
Jag satte mig i soffan och slog på tvn. Efter ett tag kom Justin in i rummet och log.
"Får jag låna dig i kväll också hjärtat?" Sa han och tog min hand.
"Alltid" Skrattade jag.
"Bra, för du och jag ska på Billboard music awards ikväll!" Sa han och log stort.
"Ska vi gå tillsammans, men all media som är där då?" Sa jag lite nervöst.
"Vi har ju redan gått ut med det, och jag vill visa upp dig för alla." Sa han till mig. Jag nickade och log.
När vi satt i Justins bil var vi påväg till hans stylist Ryan. Justin hade ringt några telefon samtal så han hade fixat kläder till mig också. Tänk om jag skulle ramla eller om nån skulle säga något till mig vad ska jag svara? Jag började bli riktigt nervös.
Väl framme hos Ryan började vi pröva kläderna. Ryan började med Justin. Efter ett tag kom de överens om en guldig kavaj.
Ryan kollade på mig och sa "Jag vet exakt vilken du ska ha!"
Så tog han fram en vit klänning med ett guldigt midjemarkerande "bälte" på.
Jag provade den och den satt perfekt.
Sen åkte vi till hår och make-up. När de var klara med det satte jag på mig klänningen. Jag vred och vänte på mig i spegeln.
"Du ser fantastisk ut" Sa Justin medans han lutade sigmot väggen.
Jag log mot honom, "Du ser inte så dålig ut du heller!"
Klockan började närma sig åtta, tiden då vi skulle vara på plats.
Justin klev ut ur bilen först och hjälpte mig ut. Kamerorna smattrade och blixtrarna flög igenom luften emot oss.
Först ställde vi oss tillsammans och fotograferna tog bilder. Jag hörde hur dom skrek hans namn för att få oss att kolla in i just deras kamera.
Sen var det dags att prata med journalisterna. Det jag var mest nervös för..
Dom pratade mycket om vilka priser han var nominerad för hur hans år hade varit men mycket om oss två. Vem jag var, hu vi träffats. Det var också många som frågade mig saker om oss, jag svarade så gott jag kunde men när Justin märkte att jag började tycka att det var jobbigt hjälpte han mig.
Efter att ha pratat med många så gick vi in.
(Justin)

Jag hade vunnit sex stycken awards, jag kunde knappt fatta det! Så tillslut skulle jag upp på scenen och hålla mitt tacktal.. nej jag hade inte övat, ja jag var rätt arg på mig själv för det i det här ögonblicket.
När de ropade upp mitt namn för det sista priset jag vann ställde jag mig upp, jag kramade mamma och scooter.
Chloe ställde sig också upp, "Grattis älskling." Sa hon och kysste mig. Publiken ställde sig upp och jublade. Jag kramade om henne och gick upp för trapporna till scenen.
"Jag är 17 år. Varje dag är helt galen för mig eftersom jag ser så många människor och får så många människor att le. Idag är det jag som får le, tack vare alla er som har stöttat mig sen dag 1. Mina föräldrar, Scooter, Usher och alla mina fans. Ni är otroliga. Men ikväll skulle jag också vilja tacka Chloe för att du är så förstående och för att du får mig att le varenda dag. Sa jag och pekade på henne.
(Chloe)

Efter gick vi ut på rödamattan igen för yttligare några interjuver från vinnarna.
En journalist ropade mitt namn, Justin stod mitt uppe i en annan interjuv så jag gick dit.
"Hej Chloe, mitt namn är Amanda O'conner och jag jobbar för Pop-Tv" Sa Journalisten till mig.
Jag log och hälsade.
"Chloe, hur lycklig är du just nu? Du är tjejen som har det alla tonårstjejer i världen vill ha: Justin Bieber. Ikväll vann han också sex stycken priser och ni han med en kyss innan han gick upp på scenen, vad säger du?" Sa hon och log.
"Det är helt sjukt, efter vi kom ut med vårat förhållande har det både hänt bra och dåliga saker. Många är glada för vår skull men jag har också fått massor av hat brev och till och med blivit dödshotat! Det är verkligen sjukt. Men jag älskar honom och är så himla stolt över allt han gör." Svarade jag.
I Bilen hem fick Justin ett sms från Chaz, hon spärrade upp ögonen och visade det för mig.
Från: Chaz
Dude, kom hem! Allt är kaos. RYAN ÄR UTE MED HAILIE?!


Vad menade Chaz med smset?
Sådärja, hoppas ni gillade det! Nästa del kommer förhoppningsvis idag! :)
Looove, miccis ♥

Guys wont chase you forever, stop running

Hej, tänkte bara säga att det antagligen kommer upp två delar idag!
Jag ska försöka skriva klart den jag håller på med nu och sen kommer det nog en till senare ikväll som dom andra kommer skriva. På måndag åker jag och gabbis bort så det kommer nog inte bli jätte bra uppdatering då eftersom vi inte har något internet där borta. Hoppas ni får en underbar dag!
lovee m.


klicka på bilden!

The moment I met you - del 28 -

"Kom du hit för något speciellt..?" Sa Jag och kollade på Scooter. Det var ju lite konstigt att han bara kom sådär, han brukade inte det. Han nickade. Och sen kollade han på oss två. Sen på mig.
"Du vet vad som har hänt efter att ni kysstes offentligt?" Sa han och jag lyfte ett ögonbryn.
"Jaa, alla fans mordhotar Chloe, det sprids rykten, alla vill ha intervjuver med er två tillsammans.. Asså är ni redo och ha ett sånt förhållande?" Sa han och jag kollade på Chloe. När han sa 'mordhotar' så fick hon stora ögon.
"Men vafan..." Jag avbröts av att mamma harklade.
"MEN.... Dom får väl acceptera att jag är kär, mina riktiga beliebers förstår det, dom andra kan göra vad dom vill, jag bryr mig inte... Men se till att ingen rör Chloe.." Sa jag allvarligt och Scooter nickade.

Vi satt och pratade om hur allt skulle gå i säkert 1 timme, eller mer. Sen gick jag och Chloe upp till mitt rum och bytte om. Vi skulle till stranden idag. TILLSAMMANS

______________________________________________________________________________________________

Bild 1; Justin och Chloe på stranden
Bild 2; Justins cykel

Del 28

(Chloe)

”har du alla dina saker nu då?” frågade Justin när vi höll på att dra ut en cykel från garaget. Vi hade nämligen bestämt oss för att ta en cykeltur till stranden, eller Justin skulle skjutsa mig då dom bara hade en cykel. ” Ja det har jag, jag tog dina badbyxor och en handduk också ” sa jag och blinkade. Han skrattade tyst.  innan han drog ut en lila cykel ur garaget. "Justin, varför är jag inte förvånade över att du har en lilla cykel?" Jag suckade och han skakade bara på huvudet. ” du får hoppa på i farten älskling!” sa han när han hade slängt över ena benet på andra sidan och börjat trampa sakta. Jag hängde
badväskan över axeln och sen så tog jag sats och hoppade på pakethållaren.

” det där gick ju fin fint ju” sa Justin när jag satt mig till rätta. Jag flinade för mig själv, det lät som om han trodde att jag inte skulle klara det. Jag satte upp mina fötter på grejerna som stack ut från cykeln och placerade mina händer på Justins höfter. ” vadå tror du aldrig jag har gjort det här förr eller ?” frågade jag kaxigt, men jag försökte hålla inne skrattet. ” man vet ju aldrig sötnos” sa han och jag kände på mig att han flinade. Jag dunkade till honom löst i ryggen. ” men du, vad ska vi säga då om någon frågar om oss?” frågade jag.

Om jag ska erkänna så var jag faktiskt ganska rädd för vad pressen kommer göra och vad hans fans kommer säga. Många kanske redan har fattat, men om då får det bekräftat kanske det är en annan sak. ” om du är säker på att du vill ha det offentligt så säger vi som det är annars är vi vänner” Han lät allvarlig när han sa det och jag fattar att om jag går med på det här så kommer pressen alltid känna igen mig och mitt liv kommer bli helt annorlunda. Eftersom att jag älskar Justin så skulle jag göra det för honom, det känns som att det här är ett riktigt förhållande vilket jag menar är väldigt seriöst. Det är jobbigt att hela tiden gå och gömma förhållandet, det skulle vara ganska skönt att kunna kramas och allt på stan som andra människor kan i deras förhållanden.

” jag är säker på att jag vill det här, visst jag är rädd för vad alla ska tycka om mig, men många vet nog redan att vi har nått, vilket betyder att det kanske inte blir sån stor skillnad”  det sista var väl mer en sak som jag hoppades på, men vem vet det kanske inte förändras något. Det återstår bara att se. ” Jag är säker på att vi fixar det, vi får se hur det blir efter idag, jag antar att det kommer finns ganska så mycket Paparazzis på stranden efter typ en halvtimme med tanke på våran kyssa utanför mitt hus” Han hade rätt, vi får ta det som det kommer.

” är vi inte framme snart?  Jag har ont i rumpan!” klagade jag. Han skrattade. När jag kikade fram bakom hans rygg så såg jag stranden ganska så nära.

 

(Justin)

”kan du ge mig solkrämen när du ändå står upp?” frågade Chloe. När vi hade parkerat cykeln så hittade vi en perfekt plats, precis uppe på en kulle och så var det ett träd bakom så vi kunde luta oss på den. ” självklart hjärtat” svarade jag. Jag öppnade badväskan, när jag letat runt i den ett bra tag så hittade jag den längst ner såklart. ” här” sa jag och slängde den till henne. Hon fångade den precis innan den skulle ha träffat henne i ansiktet.

Hon öppnade flaskan och började smörja in armarna och fortsatte på ’framsidan’. När hon skulle smörja ryggen så såg jag att hon hade lite problem. Jag skrattade när jag såg att hon försökte. ” ska jag hjälpa dig?” frågade jag och försökte hålla mig för att inte skratta. Hon nickade och lade sig på mage.

Jag satte mig bredvid henne och tryckte hårt på flaskan , jag som trodde det skulle komma lite grann blev riktigt förvånad när hela min hand var full med solkräm. Jag kollade på Chloe som låg vikt för att hon skrattade så mycket. ” men nu kan ju du smörja mig och sen tar jag  det som blir över på dig?” föreslog hon. Jag nickade innan jag la lite kräm på hennes redan bruna rygg. Hennes hud knottrades när jag började massera in krämen.

När jag smörjt in varenda liten fläck på hennes rygg så satte hon sig upp. ” asså du hur ska du kunna få krämen som jag har i mina händer?” frågade jag förvirrat. Hon himlade med ögonen åt mig och tog sedan båda mina händer i sina. Hon drog bort det mesta från mina händer och snacka om att jag kände mig dum då...

Hon började smörja min rygg, hon gick längre och längre ner, jag kan slå vad om att det bara var för att retas. När hon sedan började smörja på insidan av mitt lår så kände jag hur det började resa sig där nere. Det skulle vara sjukt pinsamt om hon såg det så jag låg kvar på mage, jag vågade inte röra på mig. ” såå” sa hon när hon sen satte sig ner bredvid mig. Jag kollade upp på henne och log. ” Ska vi gå och bada ?” frågade hon. Jag kände paniken komma, tänk om hon skulle se, hon skulle säkert tycka att jag var värsta freeket. ” kan vi inte sola lite först?” sa jag och log prövande. ” Nej, kom nu” sa hon och började dra med mig upp. Jaja jag hade väl inget val, får försöka dölja det så gott det går. Hon drog upp mig på fötter och vi började gå. Jag försökte låtsas som ingenting men va ganska nervös för va hon skulle säger eller tänk om någon paparazzi skulle se, undra vad dom skulle dra till med då "bieber har sex på stranden" något sånt, även fast dom inte vet hur det ligger till.

Helt plötsligt stannade Chloe och ställde sig på tå. " har du..du vet?" viskade hon och blickade ner mot min sak. Hon rodnade och det gjorde jag också. " jaa" sa jag och kände hur det brände ännu mer i kinderna. Hon pussade mig snabbt på munnen innan vi sprang bort mot vattnet. Jag tror hon fattade att jag inte ville att någon mer skulle se, det skulle ju få sånna konsekvenser.

" Åh jag är så trött !" utbrast Chloe och slängde sig på min säng. Vi hade varit på stranden hela dagen med massa paparazzis runt oss hela tiden, men vi fixade det bra, svarade på dom frågor som var nödvändiga att svara på men annars så ignorerade vi bara dom. Det hade mest varit sånna som bara ville ha bilder, säkert för att hitta på någon artikel som sen ska framstå som om den är sann och att det är jag som sagt den, men jag vet vad jag sagt och inte så därför vet jag vad som är sant och inte sant.

_______________________________________________________________________________________________

vad kommer hända nu då när alla får reda på deras förhållande?

Skriver kanske mer imrg om jag hinner, får se när jag åker bort igen för det kommer bli snart så fort hela familjen har blitt friska igen !

vet ni hur glad man blir när man loggar in och ser att man har nya kommentarer och sen när man kollar dom blir man nästan tårögd :')

älskar er Shawty's

BieberLove //Julia


www.emane.blogg.se design

Heelluuuu!

Julia här igen xd kapitel 28 är halvklart men nu var det faktiskt inte det jag skulle skriva egentligen.

Jag har startat en ny blogg Emane och undrar om någon av er söta läsare skulle kunna göra en fin design till mig?

Jag vill helst att headern ska vara enkel men ändå fin ;)

om någon skulle vara intresserad så maila mig på julia97_aik@hotmail.com så kan vi ju snacka om typ bilder och det, men egentligen så ger jag dig som vill göra den fria händer ;D

hoppas på att orka skriva del 28 klart men har nämnligen blitt sjuk oxå..:/ men ska försöka !

Puss Julia;*

snart hemma!

Hejhej! Jag tänkte bara säga att jag kommer hem ikväll så då ska jag skriva så det ryker, nejdå men jag ska försöla få ut ett kapitel :) hare bra så länge! BieberLove /Julia

The moment I met you - Del 27 - You are my life.

(Chloe)

Efter vi suttit där länge och pratat och skrattat så undrade jag hur mycket klockan var? Pattie kanske hade kommit hem..? Det var välldigt kallt nu.
"Hur mycket är klockan?" Frågade jag Justin. Han kollade på väggen och där hängde en klocka.
"Halv 6..." Sa han och jag log.
"Är du hungrig?" Frågade han sen.
"jaa..." Sa jag och kollade på han.

Sen hörde vi en bil som körde upp till gården...


Tumblr_lnxmnarqwo1qhh5zmo1_500_large
Bild 1 : Justins dusch leksak
(Justin)

"Bästa för mamma att det är hon som kommer.. För jag är också hungrig..." Sa jag och hjälpte Chloe upp. Hon skrattade.
"Min rumpa gör ont..." Sa jag tyst. Chloe kollade på mig konstigt.
"Vad sa du?" Skrattade hon. '
"Vadå? Min rumpa gör ont?" Sa jag och log emot henne. Hon skrattade sitt lilla gulliga skratt.
"Jamen vadå? Om man sitter för länge så får man ju ont i rumpan.. Får inte du det..? " Sa jag ochh smällde henne på rumpan. Hon kollade på mig och log stort. Jag blinkade.
När vi kom ut från garaget så hade det sltat och regnat. Mammas bil stog parkerad på uppfarten. Jag och Chloe gick in i hallen, blöta och smutsiga...
"hejhej!" Ropade mamma ifrån vardagsrummet. Jag klampade in i rummet med leriga skor. Arg och blöt.
"Och vart i heeeela friden har du varit!?" Sa jag och kollade allvarligt på henne. Jag hörde att Chloe skrattade i från hallen. Mamma log.
"Jag skrev ju det på lappen! Jag har varit och fått massage!" Sa hon och log stort.
"Vilken jävla lapp?" Sa jag högt. Hon kollade på mig med allvarliga ögon.
"Svär inte Justin... Lappen på dörren!" Sa hon med normal ton, och sen vände hon sig om till tv:en.
"Jag såg ingen lapp på dörren!? Och du bara låste ut oss!!" Sa jag och gick fram till henne.
"Akta soffan! Jo, jag hängde en lapp på dörren, och där stog det också att jag la ut en nyckel i garaget!" Sa hon och jag backade igen.
"jahapp. Kul. Så jag och Chloe har suttit ute i regnet, eller aa, i garaget och väntat i 2 timmar, och så ligger det en nyckel i garaget !? KUL MAMMA KUUUUL!!" Sa jag surt och gick in till hallen. Där stog Chloe och flinade. Jag hörde mammas skratt ifrån vardagsrummet.
"Duktigt gubben... Duktigt..." Sa Chloe och flinade retsamt. Jag log ett snabbt leende som betydde 'ha-ha-jätte-kul'. Sen tog jag av mig skorna.
"kul, då var dom förstörda också...Kom vi går upp och duschar... OCH DU MAMMA BÖRJAR MED MATEN PÅ EN GÅNG!!!" Ropade jag till mamma.
"DET STOG PÅ LAPPEN ATT DET FINNS MAT ATT VÄRMA I KYLEN!" Ropade hon tillbaka och Chloe skrattade. Jag tog hennes hand och sprang upp för trappan. Sen gick vi in till badrummet.
"Tillsammans eller en och en?" Frågade jag henne och började klä av mig.
"tillsammans.. "Sa hon och jag log. Vi tog av oss kläderna och gick in i duschen. Vi kysstes, men inget mer. Jag ville spara det till Nashville. Chloe stannade upp.
"vad är det där...?" Skrattade hon fram . Jag vände mig om. Det var min leksak som jag hade fått av ett fan för något år sedan.
"Vadå..? Den är söt ju!" Sa jag och hon skrattade.
"Bry dej inte om den..." Sa jag och kysste henne igen. Hon skrattade.

När vi duschat klart så klädde vi på oss och gick ner för att äta. När vi satt och åt så pratade vi om att Chloe ville åka och hälsa på barnhemmet. Hon saknade alla där mycket.
Vi åt upp och gik till mitt rum.
"Vad ska vi göra?" frågad Chloe och kollade på mig.
"Vet inte, klockan är redan 23.48... Så vi kan väl sätta på en film?" Sa jag och hon nickade. Jag gick fram till min filmhylla och lästa upp alla filmer.
"ååååhhhh! ice age 2!!!!!!" sa jag glatt rakt ut. Hon skrattade.
"hahaha, okej!" Jag satte i filmen i dvd:en och kröp in under täcket bredvid henne. Hon lade på min bröstkorg hela filmen. Eller, jaa, hon somnade efter halva. Så jag pussade henne panna och blundade jag med. Fast jag lät filmen rulla.

Jag vaknade av att Chloe kysste mig lätt på kinden. Jag log.
"Godmorgon!" Sa hon glatt.
"Godmorgon" Sa jag och log emot henne. Hon kysste mig långsamt.

Vi gick ner till köket, där satt Scooter och mamma, dom åt pannkakor.
"Heeey maaan!" Sa jag och kramade honom. Jag hade inte träffat honom på flera veckor, och  jag hade saknat han.
"Hej!" Sa han glatt och kramade om mig. Jag backade.
"det här är Chloe, min flickvän!" Sa jag glatt. Hon hälsade och han med. Sen satte vi oss alla vid bordet och åt.

"Kom du hit för något speciellt..?" Sa Jag och kollade på Scooter. Det var ju lite konstigt att han bara kom sådär, han brukade inte det. Han nickade. Och sen kollade han på oss två. Sen på mig.
"Du vet vad som har hänt efter att ni kysstes offentligt?" Sa han och jag lyfte ett ögonbryn.
"Jaa, alla fans mordhotar Chloe, det sprids rykten, alla vill ha intervjuver med er två tillsammans.. Asså är ni redo och ha ett sånt förhållande?" Sa han och jag kollade på Chloe. När han sa 'mordhotar' så fick hon stora ögon.
"Men vafan..." Jag avbröts av att mamma harklade.
"MEN.... Dom får väl acceptera att jag är kär, mina riktiga beliebers förstår det, dom andra kan göra vad dom vill, jag bryr mig inte... Men se till att ingen rör Chloe.." Sa jag allvarligt och Scooter nickade.

Vi satt och pratade om hur allt skulle gå i säkert 1 timme, eller mer. Sen gick jag och Chloe upp till mitt rum och bytte om. Vi skulle till stranden idag. TILLSAMMANS.


__________________________________________________________________________________________

Förlåt om det har varit dålig uppdatering, men det är ganska svårt att skriva själv hela tiden eftersom julia å micci är borta... Men men :)


puss/gaby

Check it out!

Haii beliebers!

Ville bara säga att ni borde checka in den här bloggen!

www.novellerfifan.blogg.se


Det är inte en Justin Bieber novell, men den är as bra!

Julia, ena tjejen som skriver, och jag har varit bästavänner sen vi var 3 år, och hon är i Umeå nu och jag saknar henne massor... Därför tycker jag att ni ska göra henne och Nathalie(andra tjejen som julia har bloggen med) glada ocjh läsa den !

Julia och Nathalie är värkligen toppen tjejer!

okay, jag tror jag ska börja med ett kapitel nu, fast jag borde sova...
Men julia är och campar, miccis är i någonstans som börjar på Ö, och i morgon ska jag till mormor hale dagen, men kanske hinner lägga upp en del på kvällen! Ska försöka!

ha det bäst nu babys!

bieberlove/gaby


The moment I met you - Del 26 - You are my sun, my light in the dark.

Medans jag sprang ropade folk efter mig. Men jag struntade i dom. Chloe hade redan kommit långt när jag fick tag om hennes axel och snurrade runt henne så hennes ansikte bara var någon centimeter ifrån mitt.
"Det är ju dig jag älskar" Sa jag och böjde mig ner och kysste henne, här och nu inför alla.
Från ingenstans kom blixtrarna flygande genom luften. Inte bara från folket utan också vissa paparazzis. Jag ville skydda henne ifrån dom, höll om henne och trängde mig igenom folkmassan som bildats runt oss.

Hörrni! Vi har gjort ett litet fel i novellen!
Chaz bor ju i Kanada, Stratford, och Justin bor ju i Atlanta! Så just nu är Justin i ATLANTA och hälsar på sin mamma! okej? :)

Tumblr_ln1wi5ohpa1qzkmfho1_500_large
Tumblr_lfc1la2d2k1qfr3imo1_500_large

Bild 1 : Bilden som Justin la ut på Twitter.
Bild 2 : När dom kysser varran i regnet. (fast tjejen har blont hår och det är justin)
(Justin)Jag grabbade tag i hennes väska och hennes hand hålldes hårt i min. Vi sprang till mitt hus. Sen låste jag dörren. Jag märkte att Selena var borta. Fan. 
Chloe grät, hennes tårar ran och hon skakade bara på huvudet.
Jag tog ett stadigt grepp om henne och kollade henne i ögonen. Och hon i mina. 
"Det är bara du.." Viskade jag. Det rann en tår från hennes högra öga. Jag smekte bort den.
"Jag älskar dig" Viskade hon tillbaka. Våra läppar möttes igen. Någon öppnade ytterdörren. Vi båda kollade upp.
Där stog mamma. Shit vad pinsamt...
"Hej!" Sa hon och log. Jag skrattade lite, jag och Chloe backade så att mamma kunde komma in.
"Hej mamma.. Det här är Chloe, min flickvän." Sa jag och Chloe log. Dom hälsade. Chloe fösökte få bort alla tårar, jag torkade bort en och pussade henne på pannan. Mamma gick in med alla matvaror och vi stog kvar i hallen.
"Det är jätte många papparazzis utanför justin! Varför?" ropade hon från köket. Chloe kollade ner.
"Förlåt.." Viskade hon.
"Jag kysste Chloe utanför!" Ropade jag tillbaka.
"Du har inte gjort något babe.."Sa jag och kysste henne. Hon stannade kyssen för att le. Jag älskar när hon gör det, det betyder att hon är lycklig.
Mamma skrattade. "okej" Ropade hon med en glad röst.
"kom, vi går upp..." Sa jag och tog Chloes väska. Jag gick upp för trappan och hon gick efter. Vi gick in på mitt rum och satte oss på sängen.
"Så, jag kanske ska förklara varför Selena var här..." Sa jag och tog ett andetag för att berätta allt. Chloe nickade och kollade på mig med lidande ögon.
"asså, mamma och jag pratade igår kväll, och hon fick mig att tänka på att det är välldigt synd om Selena om jag bara lämnar henne med alla papparazzis och fans som blir arga på henne, hon är ju trotsallt min bästavän sen 2 år tillbaka, och jag vill värkligen inte förlora henne helt..." Sa jag och kollade Chloe i ögonen med en liten tanke i huvudet om att Chloe kanske skulle ge med sig och låta mig träffa Selena.
"ja, jag förstår.. Men du kanske förstår varför jag inte vill at du träffar henne...?" Sa hon och jag blev besviken. Jag trodde ju att hon skulle fatta att jag och Selena var bästavänner, och inte kära i varrandra, jag älskade Chloe, men hon värkade inte förstå det.
"men gumman, det är dig jag älskar.Inte Selena, utan du , ingen annan..." Sa jag lågt. Jag tror att det enda som fick henne att vara så mot Selena nu var avensjuka. Eller jag hoppades det.
Hon log snett.
"Jag älskar dig..." Viskade hon och kysste mig.

Vi satte oss vid mitt skrivbord. Chloe tog en stol som stog i hallen och satte sig bredvid mig. Jag loggade in på twitter, och det ända som stog var om mig och Chloe, som om allt med Selena var bortglömt. Skönt, för det var det jag ville. Jag kollade på Chloe, hon satt med stora ögon.
"Ska jag låta allt vara, eller ska jag skriva en förklaring på twitter?" Sa jag och hon kollade på mig.
"Det bestämmer du!" Sa hon och log.
"Jag vill ju såklart att alla ska veta att jag älskar dig, men pallar du allt som kommer med?" Sa jag och kollade allvarligt på henne. Hon nickade.
"allt för dig älskling" Sa hon och jag log.
Jag skrev ner allt om Chloe på ett twitter medelande. Men inte om allt med Selena, det tänkte jag inte ta upp. Jag skrev också att jag var lycklig med henne, och jag ville inte att mina beliebers skulle bli arga på henne, för att jag älskade henne.

När jag skrivit klart så fick jag genast massa support tweets, men också massa hat. Det högg i hjärtat när mina fans skrev illa om Chloe.
Jag reetweetade några support tweetar och sen följde jag några också. Jag tröck upp kameran på min dator.
"Här vi tar ett kort och lägger upp på Twitter!" Sa jag och log. Hon nickade och log tillbaka.
Jag kysste henne och tog kortet, det blev bra så jag twittrade det och skrev :
'I love you Chloe'

Hon log stort när jag skrev det.
"Vill du fortfarande åka till Nashville?" Sa jag och log snett. Hon nickade glatt och kysste mig mjukt...


(Chloe)

Justin satt och surfade runt lite på internet. Jag var välldigt lycklig nu, jag hade lusta att hoppa...
Jag kollade runt i rummet och min blick stannade på hans  system kamera.
"Stäng av datorn!" Sa jag och log. Han kollade på mig frågandes och gjorde som jag sa.
"Vi ska ut och fota..." Sa jag och han skrattade.
"hahaha, okej...?" Sa han och gick och tog kameran. Vi gick ut och justin tog sin skateboard och jag stog där bak och hållde om honom. Som första dagen.

Efter vi hade tagit några kort så började det spö regna. bra..
"jaaa!Vi kysser varran i regnet! Jag har alltid velat göra det!" Ropade Justin glatt. Jag skrattade. Typ ingen var ute nu. Vi satte kameran på självutlösare under ett paraply som justin hade med sig, sen sprang vi ut mitt på gatan och kysstes. Jag blev jävligt blöt, justin med.

När vi tagit kortet så åkte vi hem. Det regnade fortfarande men inte lika mycket. Jag hade kameran innanför jackan och Justin sparkade i marken så att vi skulle åka snabbare. När vi kom fram till huset så sprang vi in snabbt. Justin skulle öppna dörren men det gick inte. Den var låst.
"kul! Mamma har åkt någonstans och vi är utelåsta..." Sa han och bankade på dörren. Jag börjae skratta.
Han kollade på mig med ett konstigt ansiktsuttryck.
"Vad är det som är kul..?" Sa han och jag slutade skratta.
"att du får panik... Chilla, det är bara regn!" Sa jag och ställde mig mitt på uppfarten.
"Jaa! Men det är kallt! Och du får inte bli sjuk!" Sa han och drog in mig i garaget.
"Sötnosen då..." Sa jg och kysste honom lätt på munnen.
"Jag är rädd om dig okej?" Sa han och log.
"På tal om det, hur gick det på hit resan?" Sa han sen och vi satte oss på golvet.
"Det gick bra, fast det var tråkigt..." Sa jag och log. Han hållde om mig och jag kännde mig sådär trygg igen..

Efter vi suttit där länge och pratat och skrattat så undrade jag hur mycket klockan var? Pattie kanske hade kommit hem..? Det var välldigt kallt nu.
"Hur mycket är klockan?" Frågade jag Justin. Han kollade på väggen och där hängde en klocka.
"Halv 6..." Sa han och jag log.
"Är du hungrig?" Frågade han sen.
"jaa..." Sa jag och kollade på han.

Sen hörde vi en bil som körde upp till gården...

_______________________________________________________________________________

Skönt att allt blev bra igen, eller?


puss/gaby


Ideér!?

Ville bara säga att om ni har några ideér, så SÄG DOM! Det är jätte bra för oss, och det gör att vi har något bra att skriva på och det blir bättre uppdatering ;)Om ni har ideér så maila dom till:

bieber.prank@hotmail.com


eller lägg till den på msn och skriv där!

Ha det bäst.

bieberlove'/gaby

Tumblr_lobplj5zh61qeh8oao1_500_largeThe moment I met you - Del 25 - Im staring at the mess i made

De andra pratade om allt och inget, medans Chloe och jag satt tysta. Jag kollade på henne ibland. Och hon på mig. Men inget mer. Inte en endaste min. Jag kände en klump i halsen. Tårarna ville fram.

Jag orkar inte mer.Justin på tåg-stationen.
(Justin)

Jag kollade på min mbil och klockan var 13.14. Jag kännde mig lite små trött. Men jag ville prata igenom allt med Chloe, säga allt som inte blivit sagt.
"Jag går och packar upp mina saker.." Sa jag och reste mig upp. Alla nickade och Catrine log lite extra mot mig.
Jag gick upp på mitt rum, och hoppades att Chloe skulle gå efter mig, men jag hörde inget. Besvikelsen steg. Jag trodde åtminstone att hon ville prata om det men jag kanske har fel. Hon är nog surare än jag trodde, men det var ju bara en kyss som jag insåg var fel. Om hon bara skulle kunna låta mig förklara det så skulle hon förstå. Hon är den tjejen som förstår sånt.

Jag la in alla grejer i garderoben igen och la resten som det skulle vara. När jag satt i laddarsladden till datorn som jag satt på så knackade det på dörren. "kom in" sa jag så att den utanför skulle höra. Personen som visade sig vara Chloe öppnade dörren. " vi behöver prata" sa jag så fort jag såg att det var hon. "jaa..precis vad jag tänkte säga." sa hon och skrattade utan glädje.

Hon satte sig på sängen med blicken fäst i marken. Tanken av att jag har sårat henne gör ont. " kan du nu berätta vad som fick dig att kyssa Selena?" frågade hon, fortfarande med blicken i marken. Jag funderade ut vad jag skulle säga. Det är lika bra att säga som det är och inte hitta på en massa saker. " när vi kom från stranden så stoppade hon mig och sen så kysste hon mig." Chloe tittade upp på mig med en blick jag inte kunde tyda. "besvarde du den?" frågade hon kallt. Som sagt det är lika bra att säga som det är. " Ja det gjorde jag, men jag insåg snabbt att det var fel eftersom det inte var den jag älskar. Eller jag älskar Selena också men bara som en vän." Babblade jag på. Hon kollade på mig igen och ett litet leende hade tagit form i hennes underbara ansikte. "Du ska veta att det är dig och bara dig jag älskar på det här sättet. Jag har vetat från första början att det skulle bli 'Justin&Chloe' en dag. Jag älskar dig " avslutade jag. 

Jag kom på att jag inte visste varför hon var sur när jag åkte. Hon hade verkligen varit jättesur. " du, nu får du faktiskt säga varför du var sur innan jag åkte" När jag avslutat meningen tittade jag upp på henne. Leende som hade funnits på hennes läppar var försvunnet. 'Nej, hon får inte bli sur igen' tänkte jag. Hon harklade sig. "Hade du inte planerat en annan sak den här helgen också?" Det kändes som om det var något mer som jag hade planerat. Men ingenting jag kommer ihåg, fast det gjorde ju Chloe så det måste ju ha varit något. "nej, eller jag känner på mig att det var något, men vad vet jag inte." Jag sökte hennes blick i hopp om att hitta tecken på vad det kan ha varit. " så du glömde helt och hållet bort att vi hade planerat att vi skulle åka till Nashville?" frågade hon lugnt vilket förvånade mig. Då kom jag ju såklart på det. Vi hade ju planerat att åka till Nashville, bara hon och jag.

Nu fattar jag varför hon var så sur, vi hade ju planerat att ha det.  Vara med varandra hela helgen, bara hon och jag. Hur kunde jag vara så dum. Visst jag hade inte kunnat ställa in konserten. Hade jag bara sagt till henne att jag hade råkat dubbelboka så hade hon förstått och vi hade kunnat åka senare men att glömma bort det var ju faktiskt riktigt lågt av mig.

(Chloe)

Han hade verkligen glömt bort att vi skulle ha rest bort. Jag som trodde det betydde något för honom så som det betydde väldigt mycket för mig.

"Chloe..åååhh, vad har jag gjort. Jag har ingen förklaring till varför jag glömmde det, jag antar att jag bara hade mycket att tänka på. Men du vet att du betyder enormt mycket för mig. Jag hade mycket hellre varit med dig i Nashville än på Hawaii med Selena. Du vet att jag inte kan ställa in en konsert bara sådär, när vi planerade allt med Nashville och det här så hade jag glömt bort att jag hade konserten på Hawaii" sa han och kollade in i mina ögon.
"Jag vet att du inte kan ställa in dom sådär bara och jag menade inte det jag sa i telefonen igentligen, jag var bara ledsen.. förlåt." Viskade jag och mina ögon fylldes med tårar. Jag vet inte varför jag grät, för igentligen var allt bra nu. Det borde ju kännas bra? Selena, det var när jag tänkte på henne tårarna kom. Även fast han sa att han inte hade sånna känslor för henne så känndes det som om han tyckte att hon var bätte, finare än mig.
"Du får inte träffa henne mer.." Viskade jag fram. Justin såg ledsen ut och fick fram ett "Va?" medans han kollade på mig. "Jag vill inte att du träffar henne mer" Sa jag nu tydligare.
Han sjönk i hop lite, "Det var inte hennes fel, det var mitt. Hon är ju än av mina bästa vänner jag kan bara inte..."Försökte han. Jag kollade bara på honom och skakade på huvudet. "Lova mig att du inte kommer träffa henne mer. Då kan vi försöka glömma det här, lägga det bakom oss." Jag viskade inte längre, jag pratade högt. Jag var helt seriös, om han träffade henne mer. Var vi over and done. Föralltid.
(Justin)

Jag låg på min säng och kollade rakt upp i taket när Catrine kom in i rummet.
"Du har telefonen" Sa hon och gick ut ur rummet. Jag kollade på displayen, och kännde igen nummret.
"Mamma!" Sa jag glatt och satte mig upp. Vi pratade i säkert en timme innan jag hade berättat allt vad som hänt med Selena. "Mamma? Kan inte jag komma hem över helgen. Jag behöver en paus från alla här och tänka igenom saker och ting.." Sa jag till henne. "Självklart älskling, jag pratar med Catrine så hon hjälper dig att boka biljett till tåget. Kom ihåg att ringa Kenny också så han åker med dig gubben." Sa hon och bad mig att ge Catrine telefonen. Så jag sa hejdå till henne och gav telefonen till Catrine som var där nere, sen gick jag upp och började packa. Slängde i ett par shorts, ett par jeans och några t-shirtar. Sedan drog jag på mig ett par jeans, och en hoodie. På vägen till Chloes rum gick jag in till Chaz och Ryan och sa att jag skulle komma tillbaka snart. Chaz nickade och Ryan kollade på mig och sa "Ta det lugnt bara, det blir bra." Jag kramade dom och gick in till Chloes rum.

(Amanda)

"Jag lovar Amanda han kollade in dig, ring honom!" Skrattade jag och försökte övertala henne att ringa en kille vi mött när vi gick till affären för att handla. Jag skakade på huvudet, "Han var inte min typ, frästen hur är det med dig och Justin nu då efter ni prat.." Sa jag tills jag såg Justin kliva in i rummet.
Han kollade på mig och log, jag log tillbaka. Sedan kollade han på Chloe som satt i sängen, "Tänkte bara säga till er att jag tänkte åka hem över helgen och ah det var vell typ det. Jag ringer dig när jag kommer fram." Sa han och Chloe reste sig och gav honom en stel kram.
(Justin)

Jag och Kenny satt i en egen hytt på tåget. Jag lutade mig emot fönstret och såg ljusen från gatlyktorna åka förbi. Hur blev allt såhär? Jag kollade på mobilen, Selena hade försökt ringa mig 3 gånger på hela tågresan. Och jag hade inte svarat, Chloe verkade tycka att vi kunde gå vidare om jag aldrig mer träffade Selena och hur skulle det gå till? Jag behövde iallafall prata ut med henne om vad som hade hänt.. Men jag kände att jag höll på att tappa taget om Chloe, jag tryckte upp hennes namn på kontakt listan skrev ett sms till henne.
"Jag kommer inte träffa henne något mer om det är de som krävs för att det ska bli som förut igen."
När jag öppnade dörren hem möttes jag av ett litet skrik innefrån köket, "Stanna där, stanna du får inte komma in hit! Ropade Pattie. Jag skrattade och stängde dörren. Först såg jag en tårta komma fram runt hörnet och sen kom mamma in med ett stort leende på läpparna. "Välkommen hem! Jag har saknat dig massor. Och kolla vad jag har bakat! Sa hon glatt. Jag kramade om henne och vi gick och satte oss i vardags rummet. Och så började vi prata, jag berättade o vad Chloe sagt att jag inte kunde träffa Selena osv.
"Jag vet att Chloe säger att du inte kan träffa henne, men du är skyldig Selena en ursäkt för att bara lämnat henne sådär och inte svarat på några samtal. Det är lika svårt för henne, journalisterna är över hela henne med frågor om er två. Hon behöver dig nu Justin.." Sa Pattie lugnt. Jag nickade.
"Jag ska ringa Selena och sen gå och lägga mig, jag är jätte trött." Sa jag och pussade henne på pannan.
"Godnatt gubben" Sa hon och log.
"Selena?" Frågade jag direkt när hon svarade.
"Justin, jag är så ledsen det var inte meni.."Försökte hon innan gråten kom.
"Det är jag som ska säga förlåt, jag skulle inte lämnat dig där. Kan du inte komma över till mig imorgon så vi får prata ut?" Frågade jag.
"Ja det känns som vi verkligen borde det.." Svarade hon.
"Jag är hemma i Stratford nu, kan du komma hit på något sätt eller vill du att vi ska mötas någon annan stans? Frågade jag henne.
"Stratford blir perfekt, jag orkar inte med alla fotografer.." Sa hon och så la vi på.
(Chloe)

Jag blev så lycklig när jag såg smset. Det betydde ju att han verkligen brydde sig om mig! Jag visade Amanda det, och hon kollade på mig snabbt och log. "O-M-G!" Sa hon och satte sig upp i sängen.
"Jag vet vad du ska göra! Ta tåget till Stratford  och överaska honom!" Sa och upphetsat. Det var en perfekt ide, vi kunde behöva lite ensam tid. Bara umgås han och jag! Amanda hjäpte mig att packa väskan medans jag bokade en tåg biljett. "Sådär, det avgår 08.30, så jag är framme runt 10!" Sa jag glatt. Klockan var redan halv två så vi bestämde oss för att gå och sova.
Tåget hade varit tio minuter försenat men jag satt nu på det och om bara en kvart skulle jag vara framme! I högtalarna ropade de ut, "STRATFORD CENTRAL-STATION." Jag reste mig och mannen brevid mig hjälpte mig att få ner väskan från bagagehyllan.
Jag började rulla väskan ner mot utgången så jag kunde ta en taxi hem till Justin när jag såg två personer stå och prata på andra sidan perrongen. Det var inte sant, där stod han mitt emot Selena. Jag tog upp mobilen för att kolla smset igen och ja det stod att han inte tänkte träffa henne något mer..
Plötsligt sa Selena något till honom och han vände sig om mot mig.
(Justin)

Jag skakade bara på huvudet det var inte sant. Chloes ögon blev tårfyllda och så började hon springa med väskan bort. Bort från mig. Jag vände mig om till Selena. "Gå! Spring efter henne!" Sa hon till mig.
Jag log ett tacksamt leende och började springa. Jag var glad att jag och Selena hade pratat ut om allting och att det var som vanligt nu, jag förklarade vad Chloe hade sagt och hon hade bara sagt att jag skulle ge det tid. Då skulle Chloe kanske släppa det efter ett tag. Medans jag sprang ropade folk efter mig. Men jag struntade i dom. Chloe hade redan kommit långt när jag fick tag om hennes axel och snurrade runt henne så hennes ansikte bara var någon centimeter ifrån mitt.
"Det är ju dig jag älskar" Sa jag och böjde mig ner och kysste henne, här och nu inför alla.
Från ingenstans kom blixtrarna flygande genom luften. Inte bara från folket utan också vissa paparazzis. Jag ville skydda henne ifrån dom, höll om henne och trängde mig igenom folkmassan som bildats runt oss.


Vad händer när Justin och Chloes förhållande kommer ut när det redan finns bilder på honom och Selena? Och kommer det bli imellan dom två när dom kommer följas av fotografer överallt?

Skrev klart nyss vad julia och gaby börjat på. Hoppas ni gillar det. Jag kommer åka bort nu tills på måndag så då skriver jag igen.
(Förlåt för den här delen tog så lång tid, men somsagt ingen har riktigt haft tid.

/miccis ♥Svar på kommentar

Anonym om Ny !:
Jävla tönt - blogg.
Ni kanske skulle ta och skriva lite oftare.
Och rätta stavfelen, lol.
Det e massa stavfel! Lär er skriva innan ni startar en novellblogg, jävla skitungar.

Svar: Tråkigt att du tycker så, ingen har dock tvingat dig läsa den. Vi vet att uppdateringen inte är på topp alls just nu, men det är sommarlov och vi är alla bortresta för det mesta. Så hoppas ni har överseende med det. Och de flesta verkar inte störa sig på våra stavfel eftersom det är jobbigt att skriva så långa delar, då kan det lätt bli så att man slarvar.. Bra att ni säger vad ni tycker iallafall! /m


Ny !

Kommer ni ihåg delen när miccis skrev ?

Ni värkade tycka att den var jätte bra, och det tycker jag och Julia också! Så hon ska börja hääär! :D

yeey! Jag skriver lite nu, sen ska jag och Miccis träffas i kväll också eftersom vi bor grannar, så vi skriver nog lite då också! julia ska bort ikväll , och ni har ju förklaringar i inlägget under ;dhare bäst!

bieberlove / gaby å Julia


Jag hoppas ni förstår!

Hej underbara bloggläsare! Som ni kanske märkt så har jag (Julia) inte skrivit på jättelänge :( men det är för att min mammas bästa kompis 'syster' som även är våran granne fyllde 50 i torsdags så då åkte vi till Åland över dan och sen åå kvällen gick vi ut och åt. Fredag, lördag och söndag så Hr jag hjälpt till då hon hade fest för 100 pers, vi hade även två gäster som sov hos oss :/ dom åkte Igår. Och jag var på gröna Lund hela dan igår så hann inte då heller. MEN ikväll när jag kommer hem (sitter hos frisören med Gaby). Lite mer om uppdateringen för ngr veckor framöver. På torsdag morgon åker jag till Tallin, kommer hem på lördag kväll och sen ska jag försöka skriva ngr inlägg innan jag sen ska åka till leksand (kanske Gaby Me) men sen så ska jag bort igen ;( men ska försöka uppdatera så mkt som möjligt :) När jag är borta så kommer Gaby och miccis hålla bloggen uppe. BieberLove / Julia 

The moment I met you - Del 24 - I can't do this.

Jag hörde steg innefrån. Ut kom Hailie och hoppade i min famn. Hon kysste mig och vi log mot varran.
"Kom!" sa hon och ledde mig in i hallen. Jag tog av mig skorn och vi gick in i vardagsrummet. Där satt Marshall(eminem) , hennes mamma och hennes lillasyster.
"hejhej!" Sa Marshall och de andra log emot mig.
"hej!" Sa jag och tänkte gå fram och hälsa. Men Hailie drog mig i stället. Jag skrattade tyst. Hon tog mig till hennes rum. Det var vitt och såg nybyggt ut. Hon hade musik på. Vi satte oss på sängen. Sen kysstes vi...
___________________________________________________________________________________________
(Chaz)

Kysen blev mer och mer passionerad. Våra tungor rullade i varrandras munnar. Vi rullade så att hon låg på mig. Jag smekte hennes rygg och hon hållde runt min nacke. Hon satte sig upp och drog av sig tröjan. Sen drog hon sakta av min, och vi kysstes igen. Jag drog handen igenom hennes hår. Jag kännde hur hon började knäppa upp mina byxor.
Nej. Det känndes fel. Jag hade fått min första kyss för bara några veckor sedan. Jag kunde ju inte förlora oskulden nu. Det känndes fel i magen. Tänk om hon blev sur? Nej, hon förstod nog... Hoppas jag...
"Förlåt...Jag...Kan inte..." Sa jag lågt. Hon klev av mig och jag satte mig upp. hon tog på sig tröjan och satte sig bredvid. Nu var det en obehaglig tysnad. Jag visste inte vad jag skulle säga, och jag märkte att hon blev besviken.
"Alltså.. Jag älskar dej Hailie, men jag kan bara inte.." Sa jag efter en lång tystnad.
"Jag älskar dig också, det är just därför jag vill..." Mummlade hon nästan fram och lät sur. Det känndes konstigt att vara här just nu. Jag ville bara hem. Det ända som kunde rädda mig var ett sms, som jag kunde säga var från mamma och att jag måste hem. Men det hände ju såklart inte. Jag satt och kollade ner i marken och Hailie rakt fram. Efter en kvarts tystnad och stirrandes ville jag bara bort där från. Jag kollade snabt på klockan. 23.07.
"Jag kanske ska gå hem nu..." Sa jag och kollade på henne. Hon nickade.
"Hittar du ut själv?" Sa hon utan att ens kolla på mig.
"mm, hejdå." Sa jag och gick ut ur rummet. Jag sa hejdå till hennes familj och gick ut till min bräda igen och började rulla hem.
Det var en stor klump i magen. Tänk om hon ville göra slut nu då..? Jag vill inte förlora henne. Jag älskar henne.

När jag var hemma så satt mamma uppe vid tven. Jag gick fram till henne.
"hej" Sa jag och tog ett chips av en skål som stog på bordet.
"Hej gubben! hade du kul?" Sa hon glatt. Jag nickade. 'Nej mamma det hade jag inte för jag vågar inte ha sex med min flickvän'.
"Så bra!" Sa hon och log.
"Har alla andra gått och lagt sig..?"Frågade jag mamma som satt och var helt inne i någon fakta film grej. Hon nickade.
"okej, jag går och lägger mig, godnatt." Sa jag och hon pussade mig på kinden. Jag ställde mig upp och började gå. Men sen stannade jag.
"mamma... Är Ryan kvvar?" Frågade jag och hon skakade på huvudet.
"Han gick hem.." Sa hon och log. Jag nickade och forsatte gå.

Där uppe var det tyst. Chloe hade nog somnat. Jag gick in på toan och borstade tänderna. Sen lade jag mig i sängen. I morgon kommer Justin hem. Då kommer det bli värsta dramat mellan han och Chloe. Och jag måste veta vad som pågår mellan han och Selena.
Jag kollade på klockan. Redan 01.23. Jag måste sova nu.

(Justin)

Jag och Kenny satt på flyget. Vi åkte inget privat plan, för det skulle ta längre tid, så vi tog ett vanligt. Det var ganska mycket folk, fast alla sov. Jag kunde inte sova. Kenny sov också. Jag lutade mig mot Kennys axel och blundade. Fast det gick inte, så jag tog min iphone och spelade spel.

Efter 2 timmar så skulle vi landa. Min mage pirrade. Jag längtade efter Chloe, fast hon ville nog inte ha något med mig att göra.
Vi knäppte bälterna och planet åkte längre ner och ner. Förut när jag var ute och flög så kittlades det alltid i magen när man skulle landa. Men inte den här gången. Det var som att allt var bort domnat. Allt utom känslorna för Chloe.
Kenny skulle ta in på hotell, medans jag skulle ta en taxi hem till Chaz. Jag hade fått flera sms av Selena där det stog att hon var ledsen för det som hände. Men jag ville inte prata om det, så jag igrorerade alla sms.

När taxin hade kommit till både Kenny och mig så kramades vi hejdå och satte oss i varsin taxi och sen åkte vi iväg.
Jag kollade på klockan. 10.56. Då var alla vakna, och satt säkert och åt lunch eller något.
Efter en halvtimme så parkerade taxin på uppfarten. Chauffören hjälpte mig att bära ut väskan. Jag gav honom pengar och han åkte iväg. Jag öppnade dörren. Det var tyst. Konstigt... Bilen och brädan var ju hemma. Jag gick upp och kollade. Ingen där... Jag kollade på nedervångingen. ingen där heller. Men sen såg jag att dom satt på ballkongen och åt. Jag såg Chloe. Hon såg olycklig ut. Jag gick ut och alla sken upp. Jag kramade alla hej, förutom Chloe då, sen satte jag mig där jag brukade. Mittemot Chloe. Hon kollade ner.
"Har du haft det bra?" Frågade Catrine. Jag nickade.
"Är du inte hungrig?" Sa Vanessa och log.
"Nej, tack, jag åt på planet. " Sa jag och log tillbaka.

De andra pratade om allt och inget, medans Chloe och jag satt tysta. Jag kollade på henne ibland. Och hon på mig. Men inget mer. Inte en endaste min. Jag kände en klump i halsen. Tårarna ville fram.

Jag orkar inte mer.__________________________________________________________________________________________________________


Förlåt för dålig uppdatering och kort del, men har jätte mkt att göra. hoppas ni förstår! puss

bieberlove/gaby


förlåååt!

Förlåt för att det har varit dålig uppdatering! Men det har hänt välldigt mycket de senaste dagarna, men vi har fösökt. Delen kommer nog i kväll! Puss på er!


/Gaby&Julia

.

Elin ville att jag skulle skriva så att alla vet att det inte var hon som var 'frida' . Så att alla vet!
Nu blir det inge mer med det.
Håller på att skriva en del nu, den kmr senare idag! He det bra sålänge! :)
puss/gaby

Tack för kommentarerna!

Hej, sitter med miccis nu och vi har kommit på jätte bra ideer till novellen som vi ska skriva snart. Men egentligen ville vi bara tacka för alla fina kommentarer ni är bäst!♥
/ Gaby

The moment I met you - Del 23 -

(Chloe)

Ryan hade kommit in till mig med en Ben & Jerry i handen. Han sträckte fram den till mig och sa "Jag har hört att Ben och Jerry var de ända männen som kunde förstå sig på en kvinna" Och log mot mig. Jag sträckte mig efter den och tackade honom. Plötsligt så plingade det till i min mobil. Jag tog upp den och öppnade smset, även fast det var svårt att läsa när mina ögon var helt röda av gråten.
Chloe, jag vet att jag har messed up. Big time.
Och jag vet att du aldrig kommer kunna förlåta mig för det,
jag kommer inte kunna förlåta mig själv heller. Jag vart så arg
efter vi pratat och det bara hände. Men direkt så kände jag att det
var fel. Det finns bara en person jag älskar och det är du Chloe.
Jag kommer hem imorgon istället, vi måste prata. Jag älskar dig så
fruktansvärt mycket. Och det gör ont i mig för att jag har sårat dig.
Jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv.. Love you.

Jag började bara gråta ännu mer, och kröp upp ur min säng och gick och hämtade min dagbok. När jag skulle ta upp den så ramlade en lapp ur det. Jag tog upp den och läste:

10 things i love about you.

- När du ler så får du smile-gropar i kinderna.
- När du ger mig dom finaste fiskpinnarna och inte dom som gått sönder
- Att du blir generad när jag säger att du är vacker inför dom andra
- Hur gullig du är när du sover
- Hur du ser på mig när du tror att jag inte märker det
- Ditt skratt, det gulligaste jag hört
- När du sjunger one less lonely girl i duschen
- När du kysser mig på halsen smälter jag
- Du skrattar åt mina skämt fast dom inte ens är roliga
- Att du aldrig tvivlar på mig och är så förstående

Du är mitt allt hjärtat. ♥(Chloe)

Till och med lappen fick mej att le.
Jag saknade honom, det kan jag erkänna, men om han går runt och kysser sina vänner, så vet jag inte om jag kan lita på honom.

Jag lade lappen i min nattduksbordslåda och tog fram en penna. Sen började jag skriva i boken. Jag skrev ner allt som hade hänt, och mina tårar rann som aldrig förr.

(Justin)

Jag pratade med Chaz länge. Jag grät nästa hela telefonsamtalet. Det var tur att jag hade han. Efter en timme så lade vi på. Jag slängde mig i min säng och skrek i kudden, allt vad jag hade. Jag var så fucking arg på mig själv, jag gör alltid något fel. Det sista jag ville göra var att såra Chloe. Inte Selena heller då, men Chloe gick före. Allt skrikande gjorde mig sömnig, så jag la mig på ryggen och somnade långsamt. 


Jag vaknade av att någon stog och bankade på dörren. Jag satte mig upp, och allting snurrade. Mina ögon var suddiga efter all gråt. Jag öppnade hotelldörren och där stog Kenny, min 'livvakt'. När han såg mig så kramade han bara om mig. Jag tror han visste vad som hade hänt. Vi satte oss ner i soffan och jag berättade allt, och efter en halvtimme så var jag tvungen att packa, eftersom planet gick inatt. Kenny hjälpte mig att kolla så allt var med och sen gick vi ut till bilen. När vi ställte oss i hissen så hörde jag det. En massa skrikande fans, och mina ögon var uppsvullna och mina kinder fortfarande våta. Jag tog på mig ett par solglasögon, och satte en stor luva på mig. Jag ville inte gömma mig ifrån mina fans, men jag ville inte gå ut såhär.
Jag hörde att fansen var besvikna så jag skrev ett par autografer, sen kom vi ifrån dom. Precis när jag skulle kliva in i bilen så kom det fram 2 11åriga tjejer och frågade om autograf. Jag skrev såklart en autograf ivar.
"Är allt bra med dej Justin? Du ser lite trött ut..." Sa den ena tjejen och kollade på mig lidandes.
"Nej, det är okej, oroa dej inte sötnos..." Sa jag och kramade om dom båda. Sen satte jag och Kenny oss i bilen och började åka emot flygplatsen. Bara 8 timmar kvar tills jag får träffa min Chloe.
(Chloe)

När jag skrivit klart i min dagbok så lade jag den i samma låda som jag lagt lappen i. Sen satte jag mig vid mitt skrivbord och öppnade min laptop. Jag gick in på twitter, men det enda man såg var :
"Selena Gomez and Justin Bieber !?"
Och liknade. Jag kände hur tårarna började tränga sig bakom mina ögonlock, så jag klickade snabt ner internet och stängde av datorn. Jag kännde en svag doft av grillat. Var det redan middag? Jag var inte ens hungrig... Jag gick till min säng där min mobil la. Sen låste jag upp den och smset kom upp. Jag klickade ner det snabt. Ahhhggg!Måste han vara överrallt!? När jag vill ha honom här, då är han inte här, och när jag inte vill ha honom här, då är han överrallt.
Klockan var 18.04. Tiden hade gått snabbt.
Jag gick in i badrummet och fixade till mig. Jag borstade mitt hår och försökte göra några försök med att sätta upp mitt hår i en knut. Men det gick Värkligen inte!
"Vanessa!! Kan du komma!?" Ropade jag. Jag hörde hur någon sprang upp för trappan. Vanessa rusade in i badrummet.
"Vad är det sötnos?" Sa hon med en röst som menades 'jag vet att du är ledsen och jag vill få dig att bli glad'. Vilket hon lyckades med.
"Kan du sätta upp mitt hår?" Sa jag och hon nickade. Hon satte upp mitt hår, och medans så insåg jag att jag hade stora röda påsar under båda mina ögon. När hon var klar så vände jag mig om och hon log.
"Tror du någon bryr sig om mina ögon?" Frågade jag henne och hon skakade på huvudet.
"Nej, du är fin endå.." Sa hon och kramade mig.
"Du vet att du kan komma till mig om det är något..." Sa hon sen och vi släppte taget.
"Tack.." Sa jag och hon log snett.
"kom.. Det är mat där nere!" Sa hon sen ch tog min hand. Men jag stannade henne. Jag ville värkligen inte gå till de andra såhär.
"Jag är inte hungrig..." Sa jag och hon skakade på huvudet lätt.
"Kom igen nu!" Sa hon glatt och drog med mig ner. Jag gav upp och följde henne ner. Jag såg att alla de andra i huset satt och skulle precis börja äta. Med ovilliga och tunga steg tog jag mig ut till altanen. Jag satte mig där jag brukade sitta, bredvid Chaz och mittemot Justin. Fast... Det satt ju inte någon där nu... De andra pratade mycket, och frågade mig saker ibland. Men det enda jag svarade var saker som: okej, mm, jaa, nej, visst.
Jag hade inte lust att varken prata eller äta.
Efter maten så satt vi alla kvar och pratade. Dom fick mig på bättre humör. Men jag pratade endå inte mycket alls.
(Chaz)

Man märkte att Chloe var ledsen, för hon pratade inte mycket och kollade ner hela tiden.
Igår hade jag och Hailie träffats i parken. Vi hade det mysigt och pratade mycket. Jag gillade henne värkligen, och jag tror hon gillar mig också. Jag satt och funderade på om jag skulle ringa henne. Eller blev det för mycket?
Jag visste inte så mycket om tjejer, Hailie var ju min första flickvän. Jag behövde värkligen Justins hjälp just nu. När jag var inne i mina tankar så skakade Vanessa på mig.
"Hallå!? Din mobil ringer!" Sa hon och alla skrattade. Jag log och kollade på skärmen.
Älskling

Jag gick snabbt in i huset och svarade.
"Hej hjärtat" Svarade jag.
"Hejhej! Vad gör du?" Hörde jag Hailies glada röst.
"Har precis ätit, dura?" Sa jag medans jag gick upp till mitt rum. Sen satte jag mig på sängen.
"Lyssnar på musik... Vill du träffas?" Sa hon och jag hörde hur hon sänkte musiken i bakrunden.
"Visst! Vart ska vi träffas?" Sa jag glatt.
"jaaduu... Vill du komma hit...?" Sa hon och jag stelnade till. Jag hade aldrig varit hemma hos henne, och tanken på att hennen pappa faktist var Eminem och var en av världens största rappare skrämde mig. Men jag kunde ju inte säga nej.
"Visst! När ska jag komma?" Sa jag och kännde hur nervositeten växte inom mig.
"Nu?" Sa hon och jag hörde hur glad hon lät.
"Jag kommer! haha, vart bor du..?" Sa jag sen och hon skrattade.
När hon hade förklarat vart hon bodde och vi hade sagt hejdå så fixade jag håret och gick ner till hallen.
"Mamma! Jag tar skateboarden till Hailie!" Ropade jag och jag hörde hur en stol drog i marken. Sen hörde jag steg i vardagsrummet. Jag suckade... Nu ska hon fråga ut mig om Hailie. Kul.
"Och vem är det? Vart bor hon?" Sa hon och stirrade på mig. Jag stirrade tillbaka.
"Hailie är min flickvän, hon bor 3 kilometer ifrån oss" Sa jag och vände mig om, men hon stoppade mig.
"har du en flickvän!? Och du har inte sagt något!?" Sa hon och log. Jag rodnade.
"Jag sticker nu, hejdå!" Sa jag och smällde igen dörren. Sen började jag åka.
Hon sa att jag skulle hitta huset snabt. Det skulle vara ett stort vitt hus med en fin trädgård. Jag åkte runt på de vägar som hon hade beskrivit det och tillslut såg jag det. Det var som ett drömhus. Och det var bara deras sommarstuga. Wow... Jag skatade in på uppfarten. Sen ställde jag brädan mot garage väggen och gick fram till dörren. det pirrade i magen som fan, och det känndes som om mina knän skulle vikas ihop när som helst. Jag plingade på dörren.
Jag hörde steg innefrån. Ut kom Hailie och hoppade i min famn. Hon kysste mig och vi log mot varran.
"Kom!" sa hon och ledde mig in i hallen. Jag tog av mig skorn och vi gick in i vardagsrummet. Där satt Marshall(eminem) , hennes mamma och hennes lillasyster.
"hejhej!" Sa Marshall och de andra log emot mig.
"hej!" Sa jag och tänkte gå fram och hälsa. Men Hailie drog mig i stället. Jag skrattade tyst. Hon tog mig till hennes rum. Det var vitt och såg nybyggt ut. Hon hade musik på. Vi satte oss på sängen. Sen kysstes vi...
___________________________________________________________________________________
Nästa del kmr i mrg! Puss på er ! tack för alla kommentarer!!!! LOVE U <3
/gaby

The moment I met you - Del 22 - If you kiss, I tell

Jag ställde mig brevid Selena framför fotograferna. Blixtrarna smattrade mot oss. Och paparazzina ropade våra namn "Justin, är det sant att du och Selena dejtar? Selena? Ni sågs tillsammans tidigare idag, när kommer ni ut med erat förhållande offentligt? Efter att ha stått inför fotograferna i några minuter begav vi oss in för att se premiären av sista Harry Potter filmen!
När halva filmen gått fick jag ett sms av Chloe, Du måste komma och hjälpa mig det spårar ur!
"Jag är jätte ledsen Selena men jag måste verkligen gå det har hänt något jag hör av mig." Sa jag och gav henne en puss på kinden.

Bild 1; Justin på väg till festen för att hämta upp Amanda,Chloe,Ryan & Chaz.
Bild 2; Justin som bowlar.
Bild 3; Ryan & Chloe surfar.
Bild 4; Bilden paparazzin tog på Selena och Justin.
(Justin)

Jag körde till adressen Chloe sagt att jag skulle köra till när vi pratade i telefon någon minut tidigare. Jag körde in på uppfarten och hörde musiken ända ifrån bilen. Utanför huset såg jag Chloe's blonda hår stå brevid en kille som böjde sig framåt - Chaz. Jag hoppade ur bilen och gick fram till dom. Jag blickade ner på Chaz skor, mina lila favorit skor.. helt ner spydda. Mysigt. Chloe gick fram till mig, "Hur mycket har han druckit igentligen?" Sa jag irreterat. Hon ryckte på axlarna och svarade "tillräckligt.."
"Kan du få in han i bilen själv? Jag ska gå och leta efter Ryan och Amanda." Hon nickade och tog Chaz arm över axeln så han stödde sig på henne. Jag gick in i huset som var fullt med ungdomar.
Hur ska jag hitta Ryan och Amanda här? Vissa filmade och tog kort, och jag hörde någon viska Är det där Justin Bieber? Det dröjde inte länge innan jag hittade Amanda i knät på en äldre kille, de var precis ett par centimeter i från deras läppar innan jag han stoppa henne. " Men hej justin, vad gör du här?" Sluddrade hon fram. Jag ignorerade hennes fråga och drog med henne för att leta efter Ryan. Där låg han. Helt däckat på golvet. Sweet..
Alla var tysta i bilen på vägen hem utom Amanda som satt och sjöng med till radion som spelades lågt. Jag kollade bara rakt fram. Det känndes som det var mitt fel alltihop. Jag borde varit där och hjälpt dom..
"Asså fyfaan va de luktar spya om dig Ryan" sa Amanda lite halv luddigt. Jag blickade bakåt. Han hade mina dyraste jeans på sig och de var helt ner spydda hans också. Jag suckade och fortsatte kolla på vägen tills vi var hemma.
(Chaz)

Jag vaknade med huvudvärk och illamående. Jag låg i min säng och såg kläderna jag haft på mig igår ligga på stolen brevid. Vem hade hjälpt mig hem? Hur hade jag ens kommit hem?
Justin kom in med ett glas vatten, jag satte mig upp. För snabbt. Huvudvärken ökade och rummet snurrade. Justin satte sig på sängen och räckte mig vattnet.
"Chaziie, Chaziie, Chaziie.. sa han flinande och skakade på huvudet. "Jag har pratat med Hailie nyss, hon undrade hur det var med dig. Och jag var tydligen inte den enda som fått tvätta kläder efter ni varit där." Sa han med ett ännu bredare smile. Jag kollade frågande på honom.
"Du.....hade....spytt....i hennes....knä" Fick han fram mellan skratt attackerna.
"Säg att du skojar med mig, snälla säg det..." Sa jag och gömde ansiktet i kudden. Justin reste sig skrattande från sängen och gick ut ur mitt rum.
(Chloe)

Justin hade inte sovit med mig i natt, men nu kom han ner krypandes till mig. Han la sig mitt emot mig och lade en hårslinga tillrätta bakom mitt öra.
"Hur mår du älskling?" Frågade han lågt. "Bättre nu när du är här" sa jag och kysste hans hals.
Han log och kollade på mig igen, "Klockan är två, Vanessa har gjort iordning brunch där nere kommer du?" Frågade han.
Igentligen hade jag bara velat ligga kvar brevid honom hela dagen. Men vi reste oss och gick ner. Där satt redan Amanda med gårdagens smink kvar, även fast de mästa av hennes svarta mascara nu satt under ögonen. Och Ryan satt och lutade sig mot väggen och klagade över något till Chaz som satt på andra sidan och såg lika sliten ut. Vi slog oss ner på de lediga stolarna brevid Chaz och Amanda.
"Justin, visst är det nu i helgen du ska bort till Hawaii och spela med Jayden?" Frågade Chaz Justin. Jag kollade förvånat på Chaz, hade inte Justin sagt till honom att vi skulle bort nu i helgen?
"Precis, ska bli rätt skönt att få åka dit faktiskt! Har hört att det ska bli riktigt bra väder." Svarade Justin till min förvåning.
Hade han glömt att vi skulle bort ihelgen bara han och jag? Först blev jag ledsen och besviken men det övergick till ilska sen. Han hade aldrig tid för mig nu för tiden. Jag reste mig upp häftigt och gick upp till mitt rum.
Han kom till mitt rum 10 minuter efter jag gått upp. " Vad är det hjärtat?" Frågade han och la sin hand på min. Jag ryckte bort den och svarade "Inget speciellt." Jag tänkte inte berätta, han fick komma på det själv den här gången.
(Justin)

"Men Chloe, skärp dig? Säg bara vad det är!" Sa jag irreterat. Hon glodde argt på mig och vände sedan bort blicken. "Var så då" muttrade jag och gick. Jag hatade att bråka med henne, jag ville igentligen bara sitta brevid henne och hålla om henne i timmar. Jag gick in till Chaz rum där även Ryan var. Dom satt och halv kollade på någon film även fast de sommnade till då och då. Jag slängde mig ner brevid dom. Skönt att bara hänga lite med mina boys. När filmen var slut och Ryan hade somnat satt jag och Chaziie bara och snackade.
"Hur är det med dig och Amanda?" frågade Chaz. Jag kollade ner och kom på att jag helt glömt om vårat bråk.
"Vet inte riktigt, på senaste har det varit lite stelt och nu så bråkade vi nyss om något jag inte ens vet vad det handlade om.." Sa jag lite ledsamt.
(Chaz)
Vanessa och jag stod och lagade middag, jag kände att jag behövde tjäna in lite poäng hos henne efter hon fått veta vad som hänt igår. "Va fint ditt hår är" Sa jag för att på henne på bättre humör. Hon kollade på mig, i mjukisbyxor, en stor hoodie och en slarvig knut uppsatt mitt på huvudet. "
"Försök inte ens Chaz.." Sa hon surt. Dåligt exempel..
När jag satt och skärde grönsakerna kom Ryan in i rummet. Han satte sig brevid mig och började hjälpa till.
"Så det är alltså såhär jag ska bete mig för att få er två att hjälpa till?" Skrattade Vanessa. Vi båda kollade upp på henne och flinade. Plötsligt så fick jag ett sms, jag kollade ner på mobilen. Jag log när jag såg vem det var ifrån, sedan kom jag på vad som hade hänt.. Jag hade ju spytt över hela henne.
Från: Hailie
Chaz, Har du några planer ikväll eller vill du komma till mig?

Jag reste mig från bordet. "Jag åker till Hailie och äter där, skjusar du mig eller?" Sa jag till Vanessa.
"Nej." Svarade hon. Förvånat kollade jag på henne, hon vände sig mot mig.
"Chaz, jag får alltid skjusa dig överallt och ikväll ska jag vara med David. Kan hon inte komma hit och äta istället?" Frågade hon mig. Jag nickade.
Någon timme senare knackade det på dörren. Jag reste mig för att gå och öppna.
"Snälla, försök vara normala.." Sa jag till dom. Justin skrattade och kollade på Ryan.
(Chloe)

Vi hade precis ätit upp och jag var proppmätt. Klockan var bara halv sju och jag ville inte bara sitta hemma ikväll. Jag ville ha kul och försöka få bort bråket med Justin tidigare idag.
"Kan vi inte hitta på något kul ikväll?" Frågade jag de andra.
"Jag vet! Kan vi inte åka och bowla?" Sa Justin och lyste upp. Alla verkade tycka att det lät som en bra idee.
Så vi delade upp oss, jag, Justin, Amanda och Ryan åkte i Justins bil medans Chaz och Hailie åkte med i Daniels bil eftersom han och Vanessa också ville följa med.
"Scooore, tre strikes i rad!" Ropade Justin över bowling hallen. Han var redan uppe i 167 poäng och jag var inte ens i närheten av 100, man kan ju säga att bowling inte riktigt är min grej. Lite längre bort från vår bana satt Hailie i Chaz knä. Hon böjde sig ner och kysste honom.
"Get a room.." Skrattade Ryan. Både Chaz och Hailie blev röda i ansiktet och kollade ner i golvet.
Efter Justin hade vunnit över oss alla 3 gånger åkte vi hem.
(Justin)

Jag vaknade av mitt mobil alarm. Klockan var halv 5 på morgonen. Väskan hade jag packat kvällen innan när vi hade kommit hem. Jag gick och tog en snabb dusch, och klädde på mig. Innan jag gick ner till bilen där Catrine väntade  på att skjusa mig till flygplatsen, tog jag ett papper och skrev slarvigt ner några saker på och smög in i Chloes rum, jag ville inte väcka henne. På skrivbordet låg hennes dagbok. Jag stack in lappen där och gick ut ur rummet och ner till bilen.
I bilen smsade jag Selena för att se att hon var på väg och fick snabbt ett svar att hon stod och väntade på mig vid flygplatsen. När jag klev ur bilen hjälpte Catrine mig att få ut väskorna och kramade mig hejdå. Jag sa att hon skulle hälsa alla där hemma att jag skulle sakna dom. Sedan gick jag mot min gate. Där jag mötte Selena, det dröjde inte länge förens vi satt på planet på väg emot Hawaii.
(Chloe)

"Sluta Justin.." Sa jag ny vaket. (Jag var fortfarande arg på honom.)
Jag hade vaknat av att någon hoppat på mig.
"Sorry gullet, nu när justin är ute ur landet har vi lovat att ta hand om dig! Vi är all yours!" Skrattade Ryan. Och så började han och Chaz kittla mig. "Varför ska vi vakna så här tidigt för gnällde Amanda som låg på madrassen brevid min säng." Ryan hoppade ner till henne och började kittla henne också. 20 minuter senare var vi klar vakna och hade ätit frukost. "Vad säger ni om att dra ner till stranden idag och bara chilla?" Föreslog Chaz.
Och så blev det, vi satte på oss våra bikinis och åkte ner till stranden för att sola och bada. Jag och Amanda låg på två solstolar, eftersom vi båda hade tyckt vattnet var lite kallt nu på morgonen. Men det dröjde inte länge innan Chaz och Ryan som redan var i vattnet sprang upp och bärde oss över axeln ner till vattnet för att sedan släppa oss ner i det kalla vattnet. "Åååååh, ni ska nog få!!" Skrek Amanda och började skvätta vatten på dom. Vi skrattade alla tre när hon försökte brotta ner Ryan i vattnet utan att han rörde sig ur fläcken.
Amanda och Chaz gick upp till stranden för att sola. Men Ryan hade frågat mig om jag vill lära mig surfa och jag hade inte sagt nej!
(Justin)

Våran konsert hade gått bra, fansen var otroliga. Och Selenas gäst uppträdande hade varit enormt uppskattat. Jaden hade inte varit sämre, Never Say Never hade aldrig gått så bra. Varenda steg hade suttit och Jaden hade gjort allt perfekt! Jag kunde inte vara gladare. Tills jag kom och tänka på Chloe, så fort jag fick en minut över så ringde jag henne.
"Hej babe!" Sa jag glatt när hon svarade.
"Hej justin." Sa hon torrt.
"Men Chloe, nu får du faktiskt ta och berätta vad som händer? Har jag gjort något? Kan du inte bara säga?" Sa jag desperat.
"Kan du ta och sluta bara, du vet exakt. Du har aldrig tid för mig längre, åker ifrån mig hela tiden och.." Började hon.
"Handlar det här om att jag åker bort hela tiden?, Ja då får du ursäkta mig, men jag trodde du förstod att det är så här att leva med mig. Jag måste jobba och att resa bort och spela är en del av mitt liv. Jag kan inte svika mina fans!" Avbröt jag henne argt.
"Det går bra att inte svika dina fans men mig, mig sviker du hela tiden!" Skrek hon nästan i telefonen och jag hörde att gråten i hennes röst.
"Chloe!? Jag trodde du var tillräckligt mogen för att förstå att det är så här det kommer vara." Svarade jag kallt.
"Då antar jag att du och jag var ett stort misstag." Sa hon och la på.
Jag var så arg på henne, förstod hon inte? Jag orkade inte ens bry mig just nu, jag stängde av mobilen och gick fram till Jaden och Selena som stod och pratade med varandra.
"Vad säger ni om middag på någon resturang ikväll?" Frågade jag dom. Jaden kollade på mig och förklarade att han var tvungen att åka så snart som möjligt då han lovat hans syster Willow att kolla på en konsert hon skulle spela på. Jag nickade och kollade frågande på Selena. Hon log mot mig och nickade.
"Självklart Justin!" Sa hon och höjde handen till en highfive.
Klockan var halv sex när vi var framme på resturangen. Vi satte oss vid ett bort för två och beställde. Medans vi väntade på maten satt vi och pratade om dagens konsert och massor av andra saker. Jag kände verkligen att jag kunde vara mig själv med henne.
Vi åt upp fort och märkte att solen fortfarande stog högt på himlen. "Vad säger du om ett litet dopp?" Log jag emot henne. Så vi gick mot hotellet och bytte om och gick sedan den korta biten mot stranden. Plötsligt så ramlade hon på en gren som låg tvärs över vägen. Jag kollade på henne och sa " Du behövde inte falla för mig, det hade räckt om du snubblade lite!" Och blinkade åt henne medans jag räckte fram min hand för att hjälpa henne upp.
Vi badade, hyrde vatten scooter och la oss på stranden ett tag. Jag kollade på mobilen. Vi hade varit här nere i nästan 2 och en halv timme och solen började gå ner. Det här kunde vara den bästa kvällen på länge, Selena hade samma humor som jag och vi hade riktigt kul tillsammans. Men nu tyckte vi båda att det var dags att gå till hotellet. På vägen tillbaka tog hon mig plötsligt på axeln för att stoppa mig.
"Justin, jag har haft en jätte rolig kväll med dig idag.." Sa hon. Sedan böjde sig frammåt för att kyssa mig. Jag besvarade kyssen men nästan direkt märkte jag att det här kändes fel. Det här var fel. Jag drog mig tillbaka.
"Jag är ledsen Selena jag älskar dig men inte på det här sättet, jag kan bara inte." Sa jag och gick där ifrån. Efter några meter vände jag mig om och såg henne stå kvar på samma plats, med tårar i ögonen. Det kunde inte bli sämre, jag hade fått två tjejer jag älskade att börja gråta på samma dag.
(Amanda)

Jag satt vid Chloes dator, när jag fick syn på en bild som börjde spridas över hela internet. Jag frös till is när jag läste den tjocka texten över bilden.
BIEBER KISSES SELENA GOMEZ!
Chloe kom in i rummet och jag slängde ner datorn. "Ehh.. Chloe? Är allt bra mellan dig och Justin?" Frågade jag medans jag fingrade på datorn. Hon la sig ner på hennes säng och till min förvånan började hon gråta.
"Nej.. jag och Justin bråkade tidigare idag. Jag har aldrig hört honom så arg.. Men det var ju han som åkte fast vi hade bestämt och allt. Han kommer inte ens i håg det, han kommer inte ens i håg mig.." Snyftade hon fram.
Hon hade berättat allt om varför hon var arg på honom från första början.
"Asså Chloe jag vill ingentligen inte visa det här men jag måste.." Sa jag tyst till henne och öppnade datorn igen.
Chloe kastade en hastig blick mot datorn och hennes snyftingar blev högre och högre och tårarna blev allt fler.
Hur kunde han göra så här mot henne?
(Justin)

Jag hade ringt Chloe flera gånger. För att berätta vad som hänt, hon var värd att få veta. Men hon hade klickat mig varenda gång.. Min mobil ringde men det var inte Chloe utan Chaz som ringde.
"Chaazman" Svarade jag.
"Maan, vad har du gjort?" Sa han.
"Vad menar du?" Frågade jag förvirrat. Var det inte dåligt som det var redan, vad hade jag gjort nu?..
"Det finns bilder över hela internet när du kysser Selena, och Chloe har sett dom.." Sa han lite besviket.
Jag stelnade till. Vem hade? Det var ingen vid oss när det hände? Så kom jag på det. Paparazzi.. det var någon som gömt sig bland buskarna och fått en bild på oss. Hur klantig kan jag vara, jag var så arg på mig själv..
Chloe värgade svara när jag ringde så det enda jag kunde göra var att skicka ett sms till henne.
(Chloe)

Ryan hade kommit in till mig med en Ben & Jerry i handen. Han sträckte fram den till mig och sa "Jag har hört att Ben och Jerry var de ända männen som kunde förstå sig på en kvinna" Och log mot mig. Jag sträckte mig efter den och tackade honom. Plötsligt så plingade det till i min mobil. Jag tog upp den och öppnade smset, även fast det var svårt att läsa när mina ögon var helt röda av gråten.
Chloe, jag vet att jag har messed up. Big time.
Och jag vet att du aldrig kommer kunna förlåta mig för det,
jag kommer inte kunna förlåta mig själv heller. Jag vart så arg
efter vi pratat och det bara hände. Men direkt så kände jag att det
var fel. Det finns bara en person jag älskar och det är du Chloe.
Jag kommer hem imorgon istället, vi måste prata. Jag älskar dig så
fruktansvärt mycket. Och det gör ont i mig för att jag har sårat dig.
Jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv.. Love you.

Jag började bara gråta ännu mer, och kröp upp ur min säng och gick och hämtade min dagbok. När jag skulle ta upp den så ramlade en lapp ur det. Jag tog upp den och läste:

10 things i love about you.

- När du ler så får du smile-gropar i kinderna.
- När du ger mig dom finaste fiskpinnarna och inte dom som gått sönder
- Att du blir generad när jag säger att du är vacker inför dom andra
- Hur gullig du är när du sover
- Hur du ser på mig när du tror att jag inte märker det
- Ditt skratt, det gulligaste jag hört
- När du sjunger one less lonely girl i duschen
- När du kysser mig på halsen smälter jag
- Du skrattar åt mina skämt fast dom inte ens är roliga
- Att du aldrig tvivlar på mig och är så förstående

Du är mitt allt hjärtat. ♥

Förlåt förlåååt, för jag är så seg på att skriva! Men här är iallafall del 22! Hoppas ni gillade den!
Vad kommer igentligen hända med Chloe och Justin nu? Och vad säger Selena om allt?
Det var vell i stort sätt allt för mig! Hoppas ni gillade det jag skrivit.

Puss, miccis♥

The moment I met you - del - 21 - You better get this party started

Tårarna rann ner för mina kinder för andra gången idag. " hur kunde han göra så mot henne?" sa jag medan jag fortfarande grät. Catrine gav mig en lång kram.
"Chloe, hur är det?" frågade Justin som kommit när Catrine ropat på honom. " äsch, det är lugnt, jag klarar mig " Sa jag och kysste honom.
_________________________________________________________________________________________________
Bild 1: Justin & Selena på stan
Bild 2: Selenas skor hon köpte
Bild 3: Chloe, Ryan, Amanda & Chaz kläder till festen.
Bild 4: Justin & Selena på premiären.
(Chloe)

Han höll en värmande arm omkring mig i soffan. Efter Catrine visat mig brevet dagen innan från min mamma hade han inte lämnat min sida för en sekund. Jag fick känslor av att han tyckte det var hans fel att jag var ledsen. Jag kollade på honom, hans ansikte var vänt mot tvn där en film visades. Han var så fin, han drog på munnen åt något skämt på filmen. Men han såg lite frånvarande ut som det var något han ville säga till mig. Sedan kollade han på mig, jag lutade mig emot honom och kysste mjukt hans läppar.
(Justin)

Jag kan inte fråga, jo jag måste. Damn, hon kommer tro att jag är desperat, värsta pedofilen. Gosh this is so wierd. Hej Chole det är väl nämnligen inte så att du och din förra pojkvän har legat med varandra? Jo det har ju rätt så mycket att göra med mig vad ni har gjort i erat förhållande så berätta på nu.. aldrig att jag kan fråga henne något sånt. Jag vände mig emot henne, shit va nära hon sitter. Hon vet vad jag tänker på, fuck hon skrattar åt mig nu. Men så plötsligt möttes våra läppar för några sekunder. Jag drog mig ifrån henne, I cant belive it! Jag har blivit jagad av tusentals tjejer på en och samma gång och endå så är det den här tjejen som känner mig bäst av alla som får mig att freaka ur för jag inte vågar fråga en enda liten fråga, god..
(Chole)

" Chole har du legat med nån?" Där kom de, det han suttit och tänkt på. "Haha, Justin.. ja det har jag." Sa jag och kollade ner. Jag såg att justin snabbt kollade på mig, för att sedan kolla ner i golvet direkt.
" Har du.. ja har du lixom gjort det någon gång eller? " frågade jag honom. Jag märkte att hans annars väldigt solbrända ansikte började tona mer åt det röda hållet. "You know, det har lixom aldrig varit nån tjej jag gillat så nej. Jag vill att det ska kännas bra, förstår du? " sa han lite halvt stammande.
Jag tyckte lite synd om honom, jag ville inte att han skulle skämmas för det. "Absolut, jag förstår jag och Sebbe väntade huuur länge som helst innan ah du vet.." sa jag lite uppmuntrande till honom. Han log och det värmde i mitt hjärta.
"Anyways, jag tänkte att du behövde komma bort från allt det här med din mamma, så vad säger du om en helg till Nashville? Finns massor av saker vi kan hitta på när vi är ensama.. flinade han. Jag kollade in i hans bruna ögon. Äntligen skulle vi få komma iväg bara vi två, utan att alla brydde sig om vad vi gjorde. Jag älskade alla här hemma det kunde vara väldigt påfrestande att bo med alla och vara med dom hela tiden. Det här skulle bli perfekt! Sedan kom jag på att tänka på något han sagt. "När du säger att vi kan göra massor av saker, menar du då att vi ska...?" Frågade jag lite blygt. Han skrattade lite, och svarade "Det vore väl perfekt, med den bästa tjejen i världen och för oss själva" sa han och log mot mig. Han drog mig intill hans bröst och pussade mig på pannan. "Tack för informationen osv, jag ska bara gå och spy." Det var Ryan som stod i dören och kollade på oss. Justin kollade på mig och sedan på honom, sen började vi alla skratta.
(Chaz)

Jag satt på mitt rum och pratade med Hailie i telefon.
"Ska vi träffas ikväll eller?" frågade jag nervöst, tänk om hon inte ens ville träffa mig igen för jag var så dålig på att kyssas.. "Jag skulle jätte gärna vilja, men mina grannar här vid sommarstugan känner några som ska ha fest och dom bjöd med mig.. Jag har redan lovat att jag ska komma" svarade hon lite ledsamt i telefonen. "Åh.. eh ja självklart att du ska gå, vi ses en annan dag" Sa jag och försökte att inte låta besviken.
"Jag vet! Jag kan ju fråga om ni kan hänga med det blir bara kul ju!" sa hon glatt. "Vänta så ringer jag tillbaka när  jag frågat" sa hon och lade på.
(Justin)

Chaz kom in med ett stort leende på läpparna. Han hade hämtat Amanda, Ryan, Chloe och mig och sagt att vi inte skulle boka upp något ikväll.
"College fest fattar ni!? Damn, det kommer bli helt awesome ni måååste följa med!" Skrek han till oss. Ryan hoppade upp ur soffan. "Un-fucking-believable, college brudar!" sa han medans han gick fram till Chaz slog armarna omkring honom och gav honom en blöt puss på munnen. "Dude, du fattar inte hur mycket jag älskar dig just nu!" sa Ryan medans han kramade honom igen. Vi skrattade åt honom, "Ta det lugnt nu broo" skrattade jag fram.
Min telefon ringde, jag sken upp när jag såg vem som ringde. "Selena!" svarade jag glatt.
"Ohmigaaaash det var sååå längesen!" Skrek hon i telefonen, så jag fick hålla den en bit från mitt öra.
" Haha, hur är det med dig sweetie?" frågade jag henne. Jag såg hur Chloe kollade på mig, jag vände mig mot henne om mimade "I love you" och blinkade med ena ögat åt henne.
"Justin?! Lyssnar du ens på mig?" Skrattade Selena i telefonen. "Eh.. självklart, så klart jag gör det!" svarade jag.
"Bra! Då ses vi på stan om en timme då, funkar det?" frågade hon. "Stan? Okej nu hänger jag inte med längre haha" Skrattade jag. "Haha sa ju att du inte lyssnade, jag saknar min shopping buddie behöver dig just nu!" Sa hon. "I'll be there" Skrattade jag och la på.
" Shawdy, vad ska du hitta på idag? Vill du att jag ska skjusa dig någonstans?" Frågade jag Chloe som satt och pratade med Ryan. Hon tittade upp på mig och svarade att hon och Amanda skulle till stan och leta efter något att köpa till barnhemmet när Amanda åkte tillbaka.
"Jag skjusar ner er, jag ska också dit" Log jag emot henne.
(Chloe)

Jag och Amanda satt i baksätet av Lisa (Justins rangerover han fått av Usher) och lyssnade på musik. Plötsligt svängde han av vägen mot stan till en mindre väg.
"Justin vad gör du?" frågade jag honom. "Ska hämta upp Selena bara" Sa han och kollade bak på oss och log.
Selena? Selena Gomez? Skojar han, jag kände svartsjukan komma krypande. Jag hade inte ens tänkt att han skulle träffa någon på stan. Speciellt inte en av tonårs-stjärnornas vackraste tjej.
Amanda kollade på mig med en frågande blick. Jag ryckte bara på axlarna och lutade mig mot fönstret.
(Justin)

Efter Selena hoppat in i bilen hade Chloe varit väldigt tyst. Jag hade frågat henne flera gånger om det var något men hon hade bara skakat på huvudet. Efter jag och Selena ätit lunch på ett litet cafe, tagit bilder med några fans så var vi nu inne i en kläd affär. Hon höll i ett par skor som var ifrån märket Lounoutin det kände jag till från de röda sulorna. Mamma tjatade om de dära skorna hela tiden och log lite när jag kom att tänka på henne.
"Jag dör, ohmigoood. Im in shoe heaven!" Skrattade hon. Jag slängde mig ner i en av de vita fotöljerna i affären. Kassörskan kollade lite ilsket på mig, men jag skrattade bara och höll händerna högt över huvet i en gest att jag var oskyldig. Men hon värkade inte tycka det va kul och gav mig bara en till blick. Om bara blickar kunde döda tänkte jag och log för mig själv.
När Selena hade köpt skorna gick vi vidare till en av mina favorit affärer. "Har du något speciellt för dig ikväll eller?" Frågade Selena mig.
"Ryan och Chaziiee ska på någon fest tror några av de andra också skulle med men jag kan nog inte, folk skulle känna igen mig "Svarade jag och kollade in i hennes ögon. "Åhh bra! Snälla snälla snääälla gå med mig på premiären ikväll?" frågade hon glatt. "Så det är därför du är här, tänkte precis fråga varför Toronto hade fått sånt fin besök" Flinade jag. "Men visst kan jag det!" Sa jag och log mot henne.
(Ryan)

Jag klev ut ur den varma duschen. Det hade till och med blivit imma på fönstrena. Jag ritade en smiley på fönstret och skrattade för mig själv. Sen gick till mitt rum i bara handuken. På vägen dit så gick jag förbi Justins rum. Jag gick in, han skulle nog inte ha något emot om jag och Chaz lånade lite kläder av honom till ikväll tänkte jag. Väl inne i hans garderob så letade jag igenom hans jeans, jag drog åt mig ett par svarta till Chaz och sedan såg jag ett par som låg ensama på en hylla. Jag tog båda jeansen och höll de framför mig. Dom som legat på hyllan var mycket längre än de andra villket var bra då jag var längre än både Chaz och Justin. Och det skadade ju inte att det kunde vara dom snyggaste jeansen jag sett. Till det tog jag en rutig skjorta till Chaz, och en jeans skjorta till mig. Jag tog ett par skor i var till oss, han hade så mång han skulle inte ens märka det!
"Chaaaaaaaaaz!" Ropade jag över hela huset. Han kom springande upp för trappan, och med andan i halsen sa han "Vad som än har hänt, jag har INTE gjort det!"
"Haha, ta det lugnt dude! Tänkte bara säga att jag lånat lite kläder av Justin till ikväll, vi borde börja fixa oss snart." Sa jag och gick in i mitt rum med kläderna. Chaz följde med.
En halv timme senare hade vi fixat håret och klätt på sig. Chaz ropade på Amanda och Chole som också skulle följa med. Tjejerna kom ner för trappan, Chloe hade lockat sitt blonda hår till lösa skruvlockar. Och hade ett par jeans shorts och en svart tröja medans Amanda hade en svart tight klänning.
"Skynda er nu chicks, vi måste verkligen åka!" Sa Chaz stressat. "Haha, ta det lugnt Chaz, Hailie kommer vara kvar" Sa jag till honom och stötte till han lite med armbågen i sidan. Vi gick till bilen bilen där David, Vanessas kille väntade på oss. Han skjusade oss hem till Chris som killen som hade festen hette.
Vi gick in och såg oss om kring, "Damn, va mycket brudar det finns här Chaz!" Viskade jag till honom. Sen gick vi längre in och musiken blev högre.
(Justin)

Jag ställde mig brevid Selena framför fotograferna. Blixtrarna smattrade mot oss. Och paparazzina ropade våra namn "Justin, är det sant att du och Selena dejtar? Selena? Ni sågs tillsammans tidigare idag, när kommer ni ut med erat förhållande offentligt?" Efter att ha stått inför fotograferna i några minuter begav vi oss in för att se premiären av sista Harry Potter filmen!
När halva filmen gått fick jag ett sms av Chloe, Du måste komma och hjälpa mig det spårar ur!
"Jag är jätte ledsen Selena men jag måste verkligen gå det har hänt något jag hör av mig." Sa jag och gav henne en puss på kinden.

Vad händer mellan Justin och Selena? Är det bara vänner eller blir det något mer? Och vad har hänt med Chloe?
Nästa del som jag också kommer skriva, kommer imorgon hoppas ni tycker att de är någolunda bra och lika som julia och gaby skriver!

Love, miccis!♥

Gäst inlägg i novellen

Hej, nu är det så att en av mina närmaste vänner, sedan jag var liten, ska få skriva ett gäst inlägg i novellen. Det blir vell bra så det blir lite nytt som händer!! ;)

The moment I met you - Del 20 - I have no money

" Justin kan du bara flytta dig det börjar bli väldigt tugnt nu" stönade Amanda och då kom jag på att jag typ låg på henne. "oj , ja det kanske jag kan " flinade jag. Jag hävde mig upp på armbågarna och klättrade sen vidare till sängen där Chloe låg..

_________________________________________________________________________________________
Tumblr_lm69b2xptg1qhnrpzo1_500_large


(Justin)

Chloe Kramade om mig när jag äntligen kom upp i hennes säng. Jag tog tag om hennes nacke och kysste henne mjukt. Vi kysstes länge, men en harkling avbröt oss. Vi båda kollade ner på Amanda som låg och flinade. Jag satte mig upp. Det blev tyst.
"ehh... Jag kanske ska gå till mitt rum nu..." Sa jag och ställde mig upp. Amanda och Chloe nickade och jag gick in till mitt rum.

(Chloe)

Jag kollade efter Justin tills han stängde dörren. "Ni är jätte gulliga tillsammans!" Sa Amanda direkt efter han hade stängt dörren. Jag kollade på henne och log.
Sen kollade jag på klockan. 09.49. "Ska vi gå och äta frukost?" Sa jag till amanda och hon nickade. Vi struntade i att byta om eftersom jag brukade gå ner i pyjamas.

Vid bordet så satt alla andra och åt, när vi kom nerför trapporna så kollade alla på oss och jag kan lova att jag inte kunde se ett ansikte som inte hade ett flin på läpparna. Allas ögon var riktade mot våra tröjor vilket vi sen förstod. " Snygga tröjor ni har tjejer" sa Catrine och blinkade. Vi skrattade, precis när jag skulle sätta mig ner på stolen bredvid Justin drog han ner mig i sitt knä och tryckte sina läppar mot mina och gav mig en blöt kyss. När han lämnade mina läppar så tog jag snabbt handen och drog runt munnen som var alldeles blöt. "usch Justin.." sa jag och låtsades vara äcklad. Vanessa kollade på Jusitn " ta det lugnt med tjejen Justin, ge mig en kram istället " sa hon och flinade. Justin som verkade fatta noll gav henne en kram och satte sig sen ner på stolen igen. Jag skrattde medans jag hällde upp lite yogurt i ett glas. Jag kollade på Justins tallrik där det låg 4 smörgåsar med hur mycket pålägg som helst och bredvid stod en stor skål med fil och flingor. Herregud, hur mycket kan han äta. Han kollade på mitt glas med yogurt innan han skakade på huvudet. " orkar du verkligen äta upp det där " sa han sarakastiskt och blängde på mig. " ha ha, nu var du rolig Justin, verkligen. " sa Jag och suckade.

Det jobbiga är att ingen här -förutom Amanda- vet att jag tycker det är så grymt jobbigt att äta. Sen allting hände med mamma och sen pappa så har det med att äta blivit lite som en grejj jag gör när jag verkligen känner för det eller verkligen måste. Det är också det att jag tycker att jag är tjock, sen jag kom till barnhemmet så tycker jag att mitt utseende har blivit 'viktigare' eller liksom när man inte hade något att göra på barnhemmet så spenderade jag den mesta tiden framför spegeln. Jag såg bara mer och mer fel på mig själv. Tillslut åt jag nästan ingenting, all personal tvingade mig att äta vilket fick mig att må ännu mera dåligt. För det mesta så lyckades jag att få slippa maten.

 Här har liksom ingen sagt något om det jag äter eller hur mycket. Jag antar att ingen tänkt på det. Men nu är det också lättar när jag hela tiden är med människor jag tycker om, ingen som tjatar och folk som gillar mig för den jag är. " Seriöst Chloe, du måste äta mer än sådär, du kommer ju få aneroxia" flinade Justin. Sanningen var ju den att jag var nära på att få det för några månader sen, när mamma dog. Justin trodde inte att jag tog åt mig av det han sa. Jag klarade inte av det här så jag reste mig upp och ställde mitt glas snabbt på diskbänken innan jag små sprang upp för trapporna.

(Justin)

" är det någon som vet något om det där?" frågade jag oroligt och kollade mig omkring. Amanda kollade ner i bordet så jag antog att hon visste vad det här handlade om. " asså det är nog bäst om hon får berätta själv för dig Justin" sa hon och log ett glädjelöst leende. Utan att säga någonting så reste jag mig upp och gick upp för trapporna. När jag stannade utanför Chloe´s rum så hörde jag snyftningar där innefrån. Det gjorde ont i mig att hon kanske grät för det jag sa, eller att hon grät överhuvudtaget.

" förlåt, jag skulle aldrig ha sagt sådär, är det något du vill berätta?" frågade jag och satte mig bredvid henne. När kollade på henne såg jag att hon höll i en svart bok som såg ut som en dagbok, så fort hon såg att jag sett den så drog hon snabbt undan den. " är det okej om jag bara går på toa först?" frågade hon försiktigt. Jag nickade innan hon försvann iväg. Jag kollade på platsen hon hade suttit på och såg boken sticka ut från madrassen på sängen vi satt. Det borde ju inte göra något om jag kollar vad det är. Jag öppnade den och insåg snabbt att det var en dagbok. Det första som stog fångade snabbt hela min uppmärksamhet. Jag läste sida för sida, det var hemskt hur mycket hon hade gått igenom och jag visste ingenting om det som hänt inte ens att hennes mamma dött. Fan vad sämst jag känner mig som inte vet ett skit om min flickvän. När jag läst sista sidan insåg jag att jag grät.

Jag vände mig om och såg att Chloe stod i dörröppningen med rödsprängda ögon. Hon hade säkert stått där ett tag medans jag läste. Hon grät hon med. Utan att säga ett ord så gick hon och satte sig i mitt knä. Jag slog armarna om henne och kramade henne hårt men lugnt. " jag visste ingenting.." grät jag fram. Hon kollade på mig en lång stund, som om hon inte visste vad hon skulle säga. "men jag sa ju inget, eller ingen sa något" sa hon och log ett snett leende. " jag kommer finnas här för dig hela tiden !" sa Jag. Hon tittade på mig och log. vi tittade i varandras ögon länge innan jag kollade ner på hennes läppar. Försiktigt lät jag mina läppar finna hennes. Våra tungor lekte med varandra. Hon avslutade sakta det mysiga vi hade för att få luft. Vi skrattade när vi hörde hur anfådda vi var.

" Kom nu så går vi ner, du vill väl äta upp din frukost" hon tog min hand. Tillsammans gick vi ner för trappan. När vi kom ner och satte oss till rätta så kollade alla på oss med oroliga blickar. " Amanda berättade allt " viskade Chaz diskret till mig. Men jag tror att Amanda hörde vad han sa för hon kollade försiktigt på Chloe som bara log åt henne.

(Chloe)
" Chloe och Amanda vill ni följa med till stan och shoppa?" frågade Vanessa när alla hade ätit upp. Jag kollade på Amanda som nickade så jag gjorde samma sak. Samma stund som jag nickade kom jag på att jag inte har några pengar alls. " eller jag vet inte, jag har inga pengar, men ni kan åka om ni vill" sa jag och log ett fejkleende. " men du Chloe, skulle jag kunna få prata med dig?" frågade Catrine. Jag kollade undrandes på henne innan jag ryckte på axlarna och följde lydigt efter henne.

" joo, det är en sak som jag skulle vilja säga till dig." började hon. Jag nickade som ett svar på att jag ville höra. " Innan din mamma dog så gav hon alla hennes sparpengar och det som hon hade till mig, eller gav och gav hon skickade ett brev till mig och ett till dig som hon ville att jag skulle låta dig läsa när du hade kommit hit." Jag försökte ta in allt som hon hade sagt men det var mycket på samma gång.

" men hur visste hon att jag skulle komma hit?" sa jag, men det kom som en viskning. Hon kollade osäkert på mig men började sen " när du läst brevet kommer du förstå" sa hon och höll fram ett brev.Älskade Chloe!

Att jag tänker ta livet av mig för att jag är för att jag inte klarar av din pappa, jag vill egentligen inte att du ska veta det här men jag har inget val du måste få veta. Mina så kallade affärs resor var turer till sjukhuset, han misshandlade mig i stort sätt varje dag. Han våldtog mig flera gånger, jag vågade inte lämna honom. Han sa att om jag lämnade honom så skulle han göra samma saker på dig. Jag klarar inte av tanken av att han kommer gör dig illa om jag skiljer mig från honom, så jag tror det här är det ända sättet.

Varför jag skickar det här hit så är det för att innan jag skrev det här så gjorde jag en anmälan på misshandel hos polisen, dom kommer antagligen inte ta upp den eftersom jag kommer lämna världen, men om han någon gång skulle göra något annat så kommer den anmälan finnas som ett annat bevis.

Chloe, dina pengar finns på mitt konto, kortet har Catrine. Koden är 24563 tänk att det är Chloe. På kortet finns det 7 565,44$
(50.000 svenska kronor)

Gör inget dumt mot dig själv, Jag älskar dig med hela mitt hjärta.

- Evangeliine

Tårarna rann ner för mina kinder för andra gången idag. " hur kunde han göra så mot henne?" sa jag medan jag fortfarande grät. Catrine gav mig en lång kram.

" Chloe, hur är det?" frågade Justin som kommit när Catrine ropat på honom. " äsch, det är lugnt, jag klarar mig " Sa jag och kysste honom.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Såååå? vad kommer hända nu?

jag har ganska mycket ideer till nästa men jag orkar inte skriva mera ikväll, men imrg ska jag vara barnvakt hela dagen, det ska regna och jag kommer ha tråkigt. PERFEKT FÖR ATT SKRIVA :D

love u guys !

// Julia ;*


Sista svaret på kommentarer om bråket.

frida om Svar på kommentar.:
jo, jag ska bara tycka synd om Elin för att det var Julia och Du som lämnade henne och om ni båda två tänker efter, hur skulle ni tycka det var om två lämnade en och gick ihop tillsammans och jag slår vad om att ni inte ens har frågat om elin hade lust att vara med här? har ni det? min mamma är advokat, det är hon som sitter brevid nu och berättar lite om allting. hon säger att man ska tänka efter lite innan man lämnar någon.. jag tror inte ni har en ända aning om hur elin känner sej. men jag har en aning iaf :/


Svar: Jag tycker det är lite konstigt att du ska lägga dig i detta så mycket och vet så mycket om det hela. Och det är väldigt tråkigt att resten av våra läsare måste ta del av det här för det tror jag inte dom vill, det är bara en jätte onödig grej som blivit något stort. Och vi vill inte ta upp det i bloggen, det måste du faktiskt respektera! Jag tror ingen blogg skriver så personliga saker, eftersom man inte riktigt har koll på vilka som läser osv. Sedan lämnade inte någon elin? Jag är fortfarande jätte bra vän med henne, det hon och julia har bråkat om handlar bara om dom och ingen annan. Jag och julia har den här bloggen då vi tycker att novellen på den här bloggen är bättre, roligare och intressantare att både skriva och läsa. Nej ingen har frågat om Elin vill vara med då det är Julias blogg och dom inte är så bra vänner längre! Jag förstår inte varför du bryr dig så mycket om det hela och till och med blandar in dina föräldrar om en sak, där 2 personer du inte känner bråkar om, patetiskt!! 
Ni och Elin måste också förstå att det är väldigt självklart för mig att vara mer på julias "sida" då jag igentligen inte ens vill välja men det blir lätt så då jag och Julia går i samma skola och samma klass sedan fem år tillbaka, och Elin har jag bara kännt i 6 månader och träffat 2 gånger. Förstår inte heller varför jag och julia får skulden av allt är du inte vet vad som har hänt så inveklat. Så nu vill jag faktiskt inte höra ett enda ord mer om det hära på våran blogg. Det är faktiskt riktigt respektlöst att du sitter och kräver att vi ska svara på sånt som du inte har att göra med. Tack för dina åskiter i det här men det räcker faktiskt nu!

Ps. Elin vi vet att det är du som skriver det här, det räcker nu! Skriv ditt eget namn istället och ta inte upp det här på våran blogg, okej? 

/ Gaby
03 Juli, 19:29


Never Say Never

Tänkte bara säga att jag inte kommer kunna skriva ikväll, för jag ska kolla på NEVER SAY NEVER Med denna underbara tjej!
www.styleite.blogg.se
Ni som gillar mode borde värkligen kolla in den här bloggen! Rekomenderar den!Ha det bra så länge!
bieberlove/gaby

Svar på kommentar - Julia

frida om oopps , fel av mig..:
många har frågat har jag sett med era svar har lixom aldrig gått in så jag frågar nu en gång till, vad har hänt med lilla stackars elin? det är ju synd om henne, ni ser inte ens hur mycket hon kämpar med sin blogg och ni har båda bara lämnat henne? varför ville ni inte skriva his henne mer? vad gör hon som är så fel? jag tycker jättesynd om elin.. hon kämpar och kämpar med att hålla sin blogg uppe medans hon är helt ensam. tar ni bort eller inte svarar är det ganska dålig stil. Ta det inte personligt jag tycker bara allmänt synd om elin, jag skulle hemskt gärna vilja att Julia skriver ett svar i ett inlägg om vad som hänt med elin och vad du tycker om att hon kämpar hårt med sin blogg och jag vill höra Gabriellas version i ett inlägg också om vad som hänt, då kommer nog många läsare här och på elins blogg bli glada för att få svar av varför ni lämnat henne, då slipper ni ju ''tjatet'' också. Svara båda två i varsitt inlägg om ni faktiskt älskar era läsare (-.-) så mycket som ni skrver hela tiden. :)
jag kommer vänta och gå in hit tills ni skrivit ett inlägg med förklaring. Kram!

Svar;  Hej på dig!

förlåt men jag fattar verkligen inte varför ni måste fråga om det, det har hänt saker mellan mig och Elin som jag absolut inte vill skriva här eftersom jag inte tror att hon skulle bli så glad av det. Mycket som har hänt mella mig och elin är VÄLDIGT PERSONLIGT. vilket menas att jag inte kommer säga något om det.


Nu ska ni få höra hur jag känner och varför jag helst inte vill ha sånna här kommentarer..
Mellan mig och Elin kommer det aldrig bli helt bra det finns saker som bara inte går att glömma..Men jag erkänner att jag gärna skulle vilja ha det som innan vi åkte till Motala men så kommer det aldrig bli..jag ska oxå erkänna att jag var så grymt avundsjuk när hon var här, jag skulle oxå vilja va med MEN DET FUNKAR INTE! that's it, snälla sluta påminn mig hela tiden , ni vet inte hur jobbigt det är, hon var som min syster men nu funkar det inte längre. Jag har försökt att inte tänka på det men det funkar inte så när hon hela tiden finns i mitt huvud och minst sagt i hjärtat.

Varför elin inte bloggar med oss är för allt det här.

hoppas ni är NÖJDA med detta, jag skrev allt som jag egentligen inte ville..

förlåt om jag verkar bitchig nu men jag är så jävla arg på all skit just nu, snart kommer ett helvete braka av här hemma och jag orkar verkligen inte.. JAja ska börja med del 20 nu

love u ;* Julia

Svar på kommentar.

frida om oopps , fel av mig..:
många har frågat har jag sett med era svar har lixom aldrig gått in så jag frågar nu en gång till, vad har hänt med lilla stackars elin? det är ju synd om henne, ni ser inte ens hur mycket hon kämpar med sin blogg och ni har båda bara lämnat henne? varför ville ni inte skriva his henne mer? vad gör hon som är så fel? jag tycker jättesynd om elin.. hon kämpar och kämpar med att hålla sin blogg uppe medans hon är helt ensam. tar ni bort eller inte svarar är det ganska dålig stil. Ta det inte personligt jag tycker bara allmänt synd om elin, jag skulle hemskt gärna vilja att Julia skriver ett svar i ett inlägg om vad som hänt med elin och vad du tycker om att hon kämpar hårt med sin blogg och jag vill höra Gabriellas version i ett inlägg också om vad som hänt, då kommer nog många läsare här och på elins blogg bli glada för att få svar av varför ni lämnat henne, då slipper ni ju ''tjatet'' också. Svara båda två i varsitt inlägg om ni faktiskt älskar era läsare (-.-) så mycket som ni skrver hela tiden. :)
jag kommer vänta och gå in hit tills ni skrivit ett inlägg med förklaring. Kram!

Svar:
Hej Frida! Nu förstår jag inte vad du menar med 'lilla stackars Elin'? För Julia slutade av en PERSONLIG  anledning på hennes blogg, och jag slutade för att jag tyckte inte att det var kul att skriva på den längre. Hon gör inte något fel alls. Tyck synd om henne du, men om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad allt skit handlar om. Det har hänt massa saker mellan Elin och Julia, och jag vet inte ALLS vad som har hänt. Du ska inte tycka synd om Elin tycker jag, för om dom inte vill vara vänner så är det ju inte bara Julias fel? Eller hur? Elin åkte lixom hem ifrån mig i torsdags, och vi har det bra. Så oroa dig inte om henne. Och jo, jag tar det här personligt, för det är en PERSONLIG sak, som ingen  annan än jag, Elin, och Julia behöver lägga sig i. Det här har skadat båda Elin och Julia, och jag mår inte så särskilt bra heller av det. Jag tycker att ni ska låta oss 3 ordna det här själva.
Ja hon kämpar på sin blogg. Ingen har sagt att vi inte tycker hno är duktig, eller hur?

Förlåt om jag låter stöddig, men det sårar mig att tänka på att det aldrig kommer bli vi tre igen.

Det här som har hänt är välldigt personligt så ni läsare behöver inte oroa er. tack. /gaby.
02 Juli, 01:50

The moment I met you - del 19 -

När alla hade hälsat på varandra så gick jag och Amanda upp på mitt rum och lämnade hennes väskor. "såå...berätta för mig nu, är det något mellan dig och Bieber eller?"  Hon såg finurligt på mig. Jag fnissade. " Jaa, det är väl det.." svarade jag och log mot henne. " är..ni tillsammans?" Jag kunde inte låta bli att le åt tanken att Justin och jag är tillsammans. Jag vet nu att jag verkligen har fallit för honom. " jaa..vi är det nu" sa Jag och log ett stort leende. Som var hundra procents äkta.

__________________________________________________________________________________________________
Tumblr_lk0u8rq9vr1qebto8o1_500_large


" vart vill du sova?" frågade Catrine Amanda när vi alla satt och pratat i vardagsrummet. Klockan närmade sig halv två och alla började se väldigt trötta ut. Amanda kollade på mig, jag gjorde en gest med handen att hon skulle välja HELT själv. Hon tittade nervöst på dom andra som bara log mot henne.  " kan jag sova i Chloe´s rum på typ en extra säng eller en madrass?" frågade hon och log osäkert. Jag log mot henne. " självklart, jag går upp och bäddar iordning och det." sa Catrine och försvann fort iväg. Jag kollade på Justin som satt och höll på med sin mobil. Jag skakade på huvudet och skrattade för mig själv. Jag kände hur det vibrerade i fickan så jag tog upp min mobil.

"synd att jag inte kan sova hos dig nu.." stod det från Justin. När jag kollade upp från mobilen så vände jag blicken mot Justin som flinade oskyldigt. Jag himlade med ögonen. 

" vem har sagt att du inte kan komma när Amanda har somnat ;) skrev jag tillbaka. Han kollade upp på mig när han hade läst smset. Han log flörtigt mot mig. "dream on babe" mimade jag till honom. Ännu en gång så såg han så oskyldig ut. Jag skrattade åt honom innna jag såg att amanda tittade på mig och flinade.


" Chloooooe, har du en tröja jag kan sova i?" ropade Amanda från badrummet. Själv hade jag redan satt på mig min sovtröja, vilket fortfarande är tröjan med Justin Bieber på. Jag kollade snabbt igenom min garderob men insåg snabbt  att det inte fanns något som skulle funka att sova i.

" chazman, har du något som min kära vän kan ha på sig när hon ska sova?" sa jag och fjantade till min röst. Han kollade upp från sin dator som han låg med i sängen. " jo , vi ska se lilla fröken" sa han och gjorde precis som jag, till sin röst. Han gick in i sin lilla garderob och kollade bland sina t-shirtar. " oohjaa" hörde jag hur han tjoade från garderoben. Chaz är som han är..

"meen Chaz..det är ju du på tröjan? varför har du en tröja med dig själv på?" frågade jag och skrattade. Han flinade. " för att jag är så himla snygg " Jag himlade med ögonen och tog tröjan med ett ryck ur hans hand. Han flinade bara och tyckte på axlarna. Medans jag gick in på mitt rum så hörde jag hur Justin sjöng från gästrummet. Det lät så vackert. Av dom ord jag kunde urskilja så sjöng han på favourite girl. Det är den enda låten jag hört av hans låtar. Lite roligt med tanke på att han trots allt är världens kändaste tonåring. Plus min kille. Det känns ganska konstigt att jag är så lycklig som fått en sån underbar kille när det är flera miljoner tjejer där ute som vill ha honom vid deras sida när dom ska sova, hålla hans hand när man kollar på film och så mycket mer, men jag är så otroligt glad att jag, just jag fick den finaste killen i världen.

"ehm..varför står du och ler så otroligt mycket?" avbröt någon mina tankar. Jag kollade på personen som visade sig vara Justin. opps, hehe vad svarar man då? sanning! " för att jag tänker på dig " Jag rodnade. Han tog sin hand och la den på min kind. Beröringen fick mig att rysa, av välbehag såklart. " sötnos" sa han bara innan han sakta lät sina läppar pressas mot mina. Han kysste mig mjukt och försiktigt. Sakta lät jag mina läppar lämna hans. " jag måste lämna tröjan till Amanda, vi ses sen" sa jag och blinkade mot honom. Jag vände mig om och skulle precis gå när jag kände en smash på rumpan. Snabbt vände jag tillbaka och kollade på Justin som ryckte oskyldigt på axlarna. " förlåt men jag har velat göra så länge nu, den ser så mysig ut" flinade han. " Du kommer få igen " sa Jag innan jag gick. Jag kände hans blick bränna i ryggen, bara för att retas så vickade jag lite extra mycket på rumpan.

" det är ju Chaz på tröjan ?" sa Amanda när hon hade satt på sig den och kollat i spegeln. Jag skrattade högt. " jadu , jag har Justin på min tröja.." Suckade jag på skoj. " JAG HÖR DIG CHLOE " ropade Justin från badrummet. Amanda skrattade och jag flinade brett. " Jag ska bara borsta tänderna innan jag kommer, du kan lägga dig så länge så kommer jag när jag är klar" sa jag till Amanda. Hon log innan hon la sig i sängen som Catrine bäddat åt henne.

" godna.." avbröt jag mig själv när jag insåg att hon snarkade tyst. Jag la mig i sängen med min mobil i handen och skulle precis börja spela angry birds när den vibrerar till. Ett sms, från Justin.

" säg till när jag kan komma ;)"  Jag log, att ha Justin bredvid mig när man sover gör att jag känner mig tryggare , bara hans närhet får mig lugn.
"är det inte bättre om vi sover hos dig i din säng? " Kanske smartare om vi pratar så slipper vi väcka amanda, hon behöver nog sova efter resan och allt. 
" min säng är så liten..vi kan vara tysta, så vi inte väcker Amanda, föresten så är jag trött :P" Jag skrattade åt hans sms, han hade ju rätt egentligen, min säng är ju mycket större, inte för att vi tar mycket plats när vi ligger typ på varandra. Men det kan vara skönt. 
" kom hit nu då evisa du! meeen , jag är oxå trött så det så :P<3" 

Jag hörde hur han tassade utanför i hallen. Sekunden senare öppnades dörren, jag kände en arm runt min midja. Vilket fick mig väldigt lugn på en gång. " godnatt sötnos! sov gott." Viskade han och kysste mig på halsen. " Godnatt snygging" svarade jag. Jag vände mig om mot honom och gav honom en lång och mysig kyss.

(Justin)

Jag vaknade med ett ryck när någon skakade på mig. När jag öppnade ögonen så såg jag inte precis det ansiktet jag förväntade mig. Amanda var den jag fick se. Jag kollade mig runt i rummet och såg att jag låg i extra sängen bredvid Amanda och inte brevid Chloe..

" hur hamnade jag här?" frågade jag förvirrat. Hon kollade på mig med en förvirrad blick. " Ja, om du låg hos Chloe så antar jag att du ramlat ner annars har jag ingen aning " sa hon och flinade. Jag skrattade och kollade på Chloe som också hade vaknat. " asså du jag tror jag råkade knuffa ner dig.." sa hon och flinade med hela ansiktet. Jag skrattade. " du kommer få igen.." svarade jag. " men det var ju min hämd från när du slog mig på rumpan" skrattade hon. Den tjejen är bra på sånt här...

" Justin kan du bara flytta dig det börjar bli väldigt tugnt nu" stönade Amanda och då kom jag på att jag typ låg på henne. "oj , ja det kanske jag kan " flinade jag. Jag hävde mig upp på armbågarna och klättrade sen vidare till sängen där Chloe låg..

___________________________________________________________________________________________

sååå vad tycker ni? jag vet kort men jag måste sova nu om jag ska orka åka till pappa ;)

och förlåt för att alla inläggen kommer så sent men ni vet , sommarlov, man gör saker på dagarna, jag brukar komma hem typ halv elva och så börjar skriva ;)

Älskar er !

xoxo Julia

oopps , fel av mig..

Paulina om The moment I met you - del 18 - where are you?:
Asså, jag fattar inte riktigt. När hon flög till Stratford var det ju första gången hon flög i sitt liv, och sen skriver ni att hon alltid får panik när hon ska hämta väskorna, hur många ggr hade hon flugit då egentligen? Och sen skrev ni tydligt väskorna, fast allt hon ägde fick plats i en handväska, hmm... ;)
Denna kommentar är inte godkänd.
01 Juli, 09:35


Sv; heheh , jag (julia) glömde helt bort det med att hon aldrig hade flugit och det där med väskan :o  det är svårt att komma ihåg dom små sakerna när man inte skriver det själv ;) men jag ska bättra mig på sånna saker !

ska till västerås idag så skriver lite i bilen på väg dit sen skriver gaby resten :)

xoxo -Julia