The moment I met you - del 18 - where are you?

Våra läppar möttes. Jag kännde fjärilar i magen. Det var min första kyss. Det var underbart. Eminem tutade. Vi kollade upp. Vi stog i ett stort fönster så han precis såg in, han skrattade i bilen. Hailie pekade finger till han och sen pussade hon mig på kinden. "Hejdå!" Sa hon och jag svarade ' hejdå'. Sen kolladde hon på mig och sen gick hon. Jag såg att EMinem skrattade och vinkade till mig. Jag vinkade tilllbaka och kände hur jag rodnade. Jag slängde mig i soffan. "YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAHHHHHHH!!!!!!!" Ropade jag högt och satte på tv:en. Nu var jag glad. "JAAAAAA, SVAMPBOOOOB!!!" Sa jag högt till mig själv och kollade på det. Det här var den bästa dagen i HELA mitt liv! ____________________________________________________________________________________
Tumblr_lehb8fp0ov1qe4rtoo1_500_large
Tumblr_lnaad48px01qb3oqio1_500_large

(chloe)

 Vid hade det jätte mysigt på resturangen. Lite jobbigt bara att inte ens få röra Justin när vi är ute bland folk, men sånt är livet och jag är absolut inte redo för att hela världen ska få veta om vårat förhållande, det kanske kommer senare när det blivit mer seriöst. Men redan nu så känns det som att jag aldrig kommer vilja släppa taget om honom.

 När vi var påväg hem från resturangen så funderade jag på Amanda, hon skulle ju ha kommit för tre timmar sen..men hon hade inte hört av sig eller något. Jag kollade på klockan, 23.12 visade den. " jag ska bara ta och ringa Amanda" sa jag. Jag tog med mig mobilen och gick till toaletterna.

Under min korta promenad till toan så klickade jag upp Amanda i kontaktlistan. Jag tryckte lätt på knappen med en grön telefon på. Signal efter signla gick fram. När det åttonde signalen skulle pipa så svarade hon; " Amanda!" svarade hon och lät stressad. Jag skrattade tyst.
" hejhej, vart är du? du skulle ju kommit för tre timmar sen. Började bli lite orolig." sa jag och försökte att inte skratta åt att hon lät hut anfådd som helst.
" gud, förlåt att jag inte ringt, flygplanet var försenat på grund av åskväder hemma i Atlanta" skrattade hon. "men nu är jag på flygplatsen och ska hämta mina väskor sen tar jag taxin som ni hade beställt. Ska jag hem till er eller till resturangen?" fortsatte hon. Hon lät riktigt stressad, antagligen för att hon skulle hämta sina väskor. Jag brukar också blir stressad och nästan få panik när jag ska hämta väskorna. Jag är alltid så rädd att någon annan ska ta min väska eller typ att jag skulle missa den och sen går den inte ett varv till på bandet.
" säg att han ska köra hem till oss, ska ta med mig allihopa och gå hem nu" sa jag.
"okej, men vi ses ju snart ! puss" Sa hon och la på innan jag hann svara.

" hörrni, Amanda kommer snart så vi kanske ska gå hem, Chaz borde ju va själv nu " sa jag och flinade. Alla skrattade innan dom tog sina saker och gick ut från resturangen. Det hade blivit svalt i luften, nästan kallt, jag som inte tog med mig en tröja. Efter bara några steg så kände jag hur huden knottrades på mina armar. Justin kollade på mig och log ett snett leende. Han slöt upp vid min sida. " hade det inte funnits paparzzis här så skulle jag hållt om dig, men jag kan tyvärr inte göra det" viskade han diskret i mitt öra. Jag log stort. När han vände bort sitt huvud kollade han så att ingen såg vad han hade gjort. Jag skrattade lite tyst för mig själv när han såg så oskyldig ut.

(Justin)

"Chaaaziiiee" ropade jag när vi gick innanför dörren hemma. Inget svar. Jag hörde sen hur teven var på, så jag gick in i vardagsrummet. Som jag trodde så satt han där. Jag vände blicken meót teven vilket fick mig att skratta. Såklart så var det svampbob på. Jaa, jag tycker också svampbob är kul men inte att sitta och titta på själv. Men Chaz är som han är. " såå...hur gick dejten?" frågade jag ihopp om att han skulle slita blicken från teven och kolla på mig. Som jag ville så vände han blicken mot mig. " AWESOME!" ropade han glatt medans han ställde sig upp och började hoppa i soffan. " vad gjorde ni då?" flinade jag. Han log brett och blev sen väldigt röd i ansiktet. " OMG, ni kysstes ?!" sa jag och chaz blev ännu rödare i ansiktet. Han nickade och log stort. "Vi kysstes " skrek han och började hoppa i soffan igwn. Jag skrattade.

" ryyyyyan, Chazman har fått sin första kyyyyyyyss!!" ropade jag retsamt. I samma stund som jag sa det så kommer Cathrine in rusandes i vardagsrummet. " jag hoppas verkligen att det inte hände något mer" sa hon och tittade allvarligt på Chaz. " mamma..det var liksom första dejten" suckade han och vände blicken mot teven igen. " bara du inte gör något som du inte vill och inte tvingar henne till någonting.." varnade hon. Chaz suckade igen "mamma snäääääällaa.."

Hon himlade med ögonen och gick tillbaka till dom andra. Jag kollade på chaz igen , den här gången flinade han. " ooohooo you've got it brooo" sa jag och vi gjorde en high five. Han flinade mot mig. " hallååå..du har också brud! har ni gjor något eller" frågade han och jag såg i hans ögon vad han tänkte på. " Chaz, kom igen! finns det något annat i din skalle eller?" jag himlade med ögonen. " såå..är hon bra?" frågade han och flinade igen. " MEN CHAZ, vi har inte haft sex!" sa jag högt. Lite för högt.

" Justiiiiiiin " hörde jag från köket. åhnej, hade hon hört vad vi sagt? tur att jag inte sa vad jag tänkte till Chaz, hur jag har fantiserat om henne. När jag tänker efter så är det ganska groose vad jag tänker. Jag skrattade lågt för mig själv. " kommer du eller Justin !" ropade hon igen. Hon är för söt. " jag är påväg sötnos"

(Chloe)

Precis när Justin sprungit iväg in till Chaz och jag skulle stänga dörren så var det någon som tog tag i handtaget, vilket hindrade mig från att stänga den. Jag släppte handtaget och kollade ut genom dörren, där stod den jag trodde. Amanda.

" OMG HEEEJJJJ!!!" skrek jag och bokstavligen slängde mig runt hennes hals. " åååhh du vet inte hur mycket jag har saknat dig på barnhemmet, det är så tomt, det händer ju inget kul när inte du är där " sa hon och jag började skratta åt allt jag gjort. Jag gjorde ALLT man inte fick göra. Men kul var det. " haha jag förstår det , men jag har det mycket bättre här!" Hon kollade på mig med en fundersam blick men log sen. " Jag vill veta allt som har hänt här. " sa hon bestämt.

Under tiden hon tog av sig sin jacka och skorna så lyssnade jag lite på vad Chaz och Justin sa. Det var inte så intressant, men det kan jag säga att det blev när Justin skrek över hela huset att Chaz hade fått sin första kyss och roligare blev det när Cathrine hade 'the talk' med Chaz när Justin var där. Stackarn, eller rätt åt honom det var ju han som gjorde så att det blev så.

" hallååå..du har också brud! har ni gjor något eller" hörde jag Chaz säga. Jag skrattade tyst. " vad har du haf.." avbröt sig Amanda när jag höll upp ena fingret i en gest om att hon skulle vara tyst. Hon stannade upp och lyssnade hon också. " Chaz, kom igen! finns det något annat i din skalle eller?" var det nu Justin som sa. Jag fnissade och kollade på Amanda som inte förstod alls vad allt handlade om. Det är en sak som jag ska berätta för henne senare. "såå..är hon bra?" frågade Chaz igen. Herregud vad tror han. Vi har varit tillsammans knappt en dag och han tror att vi har haft sex. " MEN CHAZ, vi har inte haft sex!" sa Justin väldigt högt. Jag kunde inte låta bli att skratta. Jag drog med mig Amanda in i köket och ropade på Justin.

" Justin det här är Amanda " sa jag. Han log mot henne medans dom skakade varandras händer. " Kom och hälsa på Amanda!" ropade jag så att alla skulle höra. Som jag trodde så hade alla hört, först in kom Vanessa och David.

När alla hade hälsat på varandra så gick jag och Amanda upp på mitt rum och lämnade hennes väskor. "såå...berätta för mig nu, är det något mellan dig och Bieber eller?"  Hon såg finurligt på mig. Jag fnissade. " Jaa, det är väl det.." svarade jag och log mot henne. " är..ni tillsammans?" Jag kunde inte låta bli att le åt tanken att Justin och jag är tillsammans. Jag vet nu att jag verkligen har fallit för honom. " jaa..vi är det nu" sa Jag och log ett stort leende. Som var hundra procents äkta.

_________________________________________________________________________________________________

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖR DEN USLA UPPDATERINGEN! som jag sa förut så var det fel på våran blogg men insåg för typ en timme sen att det var jag som hade gjort fel och tryck på nån konstig knapp så det blev helt knas  :/ that's life !

meeeeen nu har ni fått del 18 :D vad tycker ni? vad kommer hända nu? vad kommer hända när amanda är med i bilden? hur går det mellan Chaz och Hailie? höhöh mycket frågor.

TACK FÖR ALLA STÖTTANDE KOMMENTARER! VI ÄLSKAR ER' <3

xoxo Julia


Något fel ?

hejj alla underbara läsare! som rubriken säger så är det något fel på blogg.se :( jag har skrivit nästan hela del 18 men sen så funkar det inte att ändra teckensnitt, lägga in bilder och nu så fort jag trycker på 'delete' knappen så hoppar allt ihop och blir ett liksom om ni förstår vad jag menar ? :/ är det någon mer som det är så för? såfort det löser sig med blogg.se så ska jag lägga upp nästa del, vilket kanske blir ikväll. Tack för alla fina kommentarer !! love u BieberLove / Julia

Svar på kommentar

Amanda om The moment I met you - Del - 17 - Can we try? Please..?: Ska börja läsa denna novellen ikväll! Verkar otroligt bra!!! :D förresten, brukar du göra länkbyten? För jag skulle jättegärna vilja länkbyta med dig! :) 27 Juni, 12:35   Sv; ja vi gör länk byten ! Maila Bieber.prank@hotmail.com bara ! Kram Gaby:) Om flera vill ha länk byten så är det bara å maila !

The moment I met you - Del - 17 - Can we try? Please..?

Chaz kollade underligt på mig. ” vem ligger bredvid dig?” frågade han. Jag försökte att inte börja skratta, kanske ska jag spela oförstående? Chaz kommer tro jag är dum i huvudet, men det kan vara värt ett försök. ” Va? Vadå bredvid mig, det ligger ju ingen här?” sa Jag och försökte med det jag tänkte. Han kollade på mig med blicken som betyder typ är du dum i huvudet eller. Precis vad jag trodde han skulle tycka. Jag kollade upp på honom igen men vände mig snabbt när jag kände att Justin började röra på sig bredvid mig. Han var på väg att resa sig upp när jag puttade ner honom i sängen igen. Jag kollade på Chaz igen men han hade redan satt sig på mig och drog precis då bort täcket på Justin. ” WHAAAAT, vad gör du här dude?!”  Nästan skrek han när han såg vem det var.

____________________________________________________________________________________________
Kupalnik2_large
Tumblr_lmptk9jmcq1qbkyn3o1_500_large
Tumblr_lm8fky4h5j1qb67p5o1_500_large
Bild 1 : Cloe på stranden
Bild 2 : Hailies outfit
Bild 3 : Random bild som jag blev kär i :)
(Justin)

Jag kollade på Chloe. Hon såg på mig förvirrande.

"ehh, vad ser det ut som? Sover..!?" Sa jag och han kollade på mig. Sen vände han och gick. Chloe kollade på mig med en min som betydde : Gå- efter - han!

Så jag gick upp och sprang efter han. Han satt på hans ballkong vid hans rum. Jag satte mig bredvid honom i en stol. 
"Vad är det?" Frågade jag sen. Han kollade på mig. 
"Jag är fett nervös..." Sa han sen och andades ut. Pjuuhh.... Jag trodde att han var arg på mig och Chloe. 
"Juste! Hailie ska komma ikväll! Det är lugnt mannen!" Sa jag och klappade honom på axeln. Han nickade långsamt. Sen stannde han upp stelt. 
"VAD FAAAAN SKA JAG FÅ MATEN IFRÅN!?!?!??" Skrek han nästan och såg panik slagen ut. Jag skakade på huvudet och skrattade. 
"Jag visar vad du ska göra, sen hjälper jag dej och laga maten också, sen sticker vi andra på resturang och kommer hem 00.00 typ, är det okej?" Han nickade. 
"Det blir bra.. Tack Bieber. " Sa han och vi ställde oss upp. 
"du kan kalla mig Justin" Sa jag, blinkade och gick. Jag hörde hur han skrattade ifrån sitt rum. Jag ställde mig utanför Chloes rum. Dörren var stängd. Skulle jag gå in eller inte? Tänk om hon inte gillade mig. Hon svarade ju riktigt aldrig igår. Jag lade handen på handtaget. Sen andades jag in och öppnade dörren. Hon låg så sött och sov i sängen. Jag kröp ner bredvid henne. Hon öppnade ögonen. Sen log hon. 
"Godmorgon baby.." Sa jag och log. 
"Godmorgon snygging!" Sa hon och pussade mig på kinden. Jag log. 
"Jag hann inte svara på din fråga igår..." Sa hon sen . Jag kände hur min oro började väckas. Det kittlades i magen. 
"Jag gillar dig med Justin..." Sa hon och jag log stort. Hon avbröt mitt leende med en kyss. En långsam och härlig kyss. Den underbaraste. Sen la vi oss och bara pratade. 
Efter vi hade pratat i ungefär en halv timme så frågade hon;
"Är vi typ tillsammans nu eller..?" Jag log. 
"Om du vill...?" Sa jag sen . 
"Jaa... Vill du..?" 
"Jaa...ja det vill jag!" Sa jag glatt. Hon kollade upp och kysste mig. Jag log. 
"Ska vi berätta för de andra eller ska vi hålla det hemligt...?" Sa jag efter ett tag. 
"Jaa.... Vad vill du?" Svarade hon och log emot mig. Jag rykte på axlarna. Jag ville ju visa världen att hon var min. Men hon skulle få det svårt med alla papparazzis och fansen...
"Vi kan ju typ säga till Chaz å dom, men alla fans, papparazzis..." Hon avbröt mig. 
"Jag vet.. Men vi bberättar för våra familjer och vänner, inga fler.!" Sa hon och jag kysste henne som svar. Hon var äntligen min. 

(Chloe)

Jag var kär. Men jag var inte kär i vem som helst. Jag var kär i Justin Bieber.   Fast för mig för han bara Justin. Min Justin.
"Ska vi gå ner och äta frukost?" Sa Justin, jag nickade och vi gick ner. Där satt alla och åt. Vi satte oss ner. Vi hade bestämt att vi skulle berätta det nu, Justin skulle säga det. Det gick ett tag. Både jag och Justni satt tysta.
"Hörrni...." Sa Justin tillslut. Dom kollade på honom. Han andades lugnt.
"Jag och Cloe är tillsammans.." Sa han sen och jag andades ut. Allt blev varmt i kroppen. Alla fem log stort.
Sen började dom gratta oss och sa massa snälla saker.
"Men vi ska inte gå ut med det i pressen eller så" Hörde jag Justin säga. JAg nickade. Dom andra också...

(Justin)

Alla värkade ta det bra. Det var skönt att få stöd av de närmaste.
Efter att vi hade ätit klart så gick vi alla upp och satte oss på Chaz ballkong. Solen sken och det var 30 grader ute redan, fast klockan bara var 11.00.
"Jag går på toa..." Sa Chloe och nästan sprang in på toa.
Jag Chaz och Ryan satt och stekte på ballkongen.
"Kan vi inte gå ner och bada..?" Sa Ryan medans jag och Chaz satt och solade utan tröjor.
"mmm" sa jag och Chaz i kör. Vi reste oss upp och gick och bytte om. Sen satte vi oss i gången och väntade på Chloe. Hon hade gått in på sitt rum och hon var förtfarande inte klar.
"Nej, men nu får du gå in och kolla vad hon gör!" Klagade Chaz. Jag kollade på honom.
"JAG!? Varför just JAG!?" Sa jag och blängde på han. Han blängde tillbaka.
"För att du är hennes pojkvän:....?" Svarade han och puffade till mig. Pojkvän. Jag log och ställde mig upp. Sen gick jag in i rummet. Hon satt och grät. Jag satte mig bredvid.
"Vad är det gumman...?" Sa jag och kramade om henne. Hon kollade på mig. Hon såg inte sårad ut, bara arg.
"Jag kan inte baaddaaa.....!" Svarade hon och grät mer.
"okej...? Varför inte..?" Sa jag och tyckte att hon var lite scary...
"Jag har tjejproblem. F*cking tjej proobleeeeem" Tjöt hon och jag kramade henne.
"Det är lugnt, jag kan stanna här med dej älskling.." Sa jag till henne. Då skulle jag nog dö av värme. Men vad gör man inte för tjejer?
Hon grät ännu mer.
Efter ett tag kom vi fram till att hon skulle följa mer ner, fast hon skulle inte bada. Stackarn...

Vi var på stranden och badade hela dagen. Allt var härligt. Förutom att jag och Chloe inte ens kunde typ prata för alla Paps var där. Och massa fans. Hon satt och solade hela dagen och vi badade. Hailie skulle komma klockan 18.00. Klockan var 15.00, så det började närma sig. Vi gick hem och jag började fixa till Chaz och lärde han laga mat. Allt var klart och klockan blev 17.30, så jag tog med mig alla människor i huset och vi åkte till en resturang, sen skulle vi gå på stan lite och chilla bara. När vi åkte iväg så var Chaz så himla nervös. Jag tyckte nästan lite synd om honom. Fast han var välldigt glad också.

(Chaz)

Jag vinkade hejdå till alla och satte mig i soffan. Justin hade varit till stor hjälp. Alla hade hjälpts åt att duka och städat här hemma. Klockan var 18.02. Då hörde jag en bil rulla upp för uppfarten. Jag kollade ut genom fönstret och såg att Hailie pussade hennes pappa på kinden och sen klev hon ut ur bilen. Han körde iväg och hon gick fram till dörren. 'pliiing' Lät det och jag gick och öppnade.
"Hej !" Sa hon glatt och vi kramades.
"Hej! Hur är det?" Svarade jag .
"Det är bra, själv?" Svarade hon och log.
"Det är jätte bra! Kom in!" Sa jag och hon gick in. Hon var vacker. Jag tog hennes hand och vi gick in till vardagsrummet där det var dukat.
"ååhh, gud va mysigt!" Sa han och log stort. Jag log tillbaka. Vi satt och pratade och skrattade hela kvällen. Tilslut blev klockan 23.30, och man hörde en bil tuta utanför.
"åhh, vad synd..." Sa Hailie och kollade ner. Vi gick till hallen.
Hon satte på sig sina skor och sen kollade hon in i mina ögon. Och jag i hennes vackra ögon.
"Det här måste vi göraom! Det var jätte kul, tack för allt!" Sa hon och kramade mig mjukt.
"Jaa, värkligen!!" Svarade jag och vi kramades länge. Hon släppte taget och kollade på mig. Hennes ansikte närmade sig. Våra läppar möttes. Jag kännde fjärilar i magen. Det var min första kyss. Det var underbart. Eminem tutade. Vi kollade upp. Vi stog i ett stort fönster så han precis såg in, han skrattade i bilen. Hailie pekade finger till han och sen pussade hon mig på kinden.
"Hejdå!" Sa hon och jag svarade ' hejdå'. Sen kolladde hon på mig och sen gick hon. Jag såg att EMinem skrattade och vinkade till mig. Jag vinkade tilllbaka och kände hur jag rodnade. Jag slängde mig i soffan.
"YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAHHHHHHH!!!!!!!" Ropade jag högt och satte på tv:en. Nu var jag glad.
"JAAAAAA, SVAMPBOOOOB!!!"  Sa jag högt till mig själv och kollade på det. Det här var den bästa dagen i HELA mitt liv!


_________________________________________________________________________________________


Sorry för kort, men jag måste värkligen sova! Skulle ha sovit för någon timme sen, men vad gör man inte för underbara läsare? LOVE YOU ALL!

puuuss/gaby

The moment I met you - del 16 - do you like me as a friend or more?

Chloe)

Konstigt att inte Chaz har kommit tillbaka, tänkte jag. " Jag går bara och kollar vart Chaz har tagit vägen, så att han inte står och tjuvlyssnar på vad vi säger" sa jag och flinade.

Jag sprang uppför trappan och när jag öppnar dörren så började skratta....

____________________________________________________________________________________________

Boy-couple-cute-girl-love-photography-favim.com-49702_large
98118574-44df9089fc1655d272415ad775d51aea.4be6bd7c-full_large

Bild 1; Chloe & Justin
Bild 2; svampbob

Chaz stog och posade framför spegeln. När han hörde mitt skratt så vände han sig om. När jag såg vad han hade satt på sig så började jag skratta ännu mera. " kan jag ha det här?" frågade han och snurrade runt. Han hade satt på sig ett par gröna byxor, en röd kavaj en gul t-shirt under, blå strumpor och en lila keps. Herregud. " jaa..duu..det va ju..typ..färgglatt..?" han kollade konstigt på mig. " vadå, kan jag inte ha det här?" Jag kollade på honom och försökte hålla inne skrattet. " är du seriös Chaz?" han kollade ännu en gång konstigt på mig. " men..jag tyckte det var fint.." suckade han, han vände sig mot spegeln igen.

" vad håller ni på m.." avbröt sig Justin när han kollade på Chaz som vänt sig om. " men vad ska jag ha på mig då?" sa han i panik. Jag kollade på honom och brast ut i skratt igen. " Jag tror jag lämnar er boys här nu.." Sa jag och började gå mot trappan.

(Justin)

" Chaz..Chaz..Chaz, hur har du lyckats sätta på dig något sånt här?" flinade jag. Han kollade på mig, han flinade. " men jag har aldrig varit intresserad av kläder.." svarade han och jag log. Chaz , min bästavän..har aldrig riktigt haft något som matchar. Men jag älskar honom endå. " Modeproffset ska hjälpa dig Chazman!" sa jag med oseriös röst.

" Ta på dig dom röda byxorna och den här t-shirten" Sa jag och slängde en vit V-neckad t-shirt till honom. Han tog av sig sin kavaj, och nästan kastade av sig tröjan, och hoppade ut ur byxorna. Han stog där med South Park kalsonger och blåa strumpor.
"Snälla, ta av dig strumporna..." Sa jag och skakade på huvudet. "jaja..." Sa han och tog av sig dom. Sen satte han på sig kläderna som jag hade valt ut till honom. Han såg riktigt bra ut i det. Fast det saknades något. Jag gick fram till mina smycken. Sen hittade jag ett svart långt halsband med en bricka längst ner. Jag kastade det till honom och han satte på sig det. "Perfekt, allt är as snyggt! Inte för mycket, och inte för lite." Sa jag och kollade stolt på vad jag har gjort. Hans hår såg ut som en stor fluff boll. ¨
"Håret fixar jag i morgon..." Sa jag och han log emot mig.
"Men hallå!? Jag måste ju vara hemma själv med henne i morgon!!!" Sa han och började få panik igen.  Jag skrattade.
"Jag bjuder alla på resturang! Chilla broo....!" Sa jag och klappade  honom på axeln. Han log. "Tack broo..."Sa han och kramade mig. Jag kramade tillbaka.
"Jag går ner..." Sa jag sen och han nickade.
När jag gick ner för trappan så satt Vanessa,Chloe, David , Catrine och Ryan och kollade på datan. Dom kollade antagligen på saker till Chazs fest. Jag satte mig vid dom och kollade jag med. Allt skulle bli perfekt! Vi hörde steg i trappen. Catrine smällde ihop datan, Vanessa satt på tven och alla oss andra lossades kolla på tven. Fast han misstänkte något.
"ehh, vad gör ni?" Sa han och kollade på oss konstigt. Alla skulle säga ett svar. Men det blev ett: ksahdjksadh...
"Kollar på tv." Hörde man Vanessa sen och alla nickade. Han satte sig långsamt bredvid Vanessa och vi insåg att vi kollade på när tåg krachsade in i bilar... Catrine bytte snabt. " ÅH det här vill jag se!" ropade jag när Catrine bläddrade förbi Nickelodeon där det tydligen var Svampbob. Alla började garva, fast jag visste att Chaz egentligen också ville se det. Otroligt att hon stannade på den kanalen.

(Chloe)

"Kan vi inte stänga av nu!?" suckade jag efter att vi hade kollat på ett helt avsnitt av Svampbob. Chaz Ryan och Justin blängde surt på mig.
"Vad är det du säger KVINNA!?!?!?" Sa Justin högt. Jag kollade på honom och skrattade. Men han rörde inte en min. Så jag försökte hålla mig. Men det gick inte. Jag brast ut i skratt. De tre killarna satt fortfarande och stirrade på mig. Till slut slutade jag skratta.
"Okej, förlåt då..." Sa jag. Dom log och nickade som ett "Det är okej" och sen Fortsatte dom kolla på det. Vanessa, David och Catrine hade redan gått ifrån.

Efter 1 timmans långsam väntan på att programmet skulle sluta så gjorde det äntligen det. Killarna hade suttit och skrattat åt det där jätte länge, medans jag hade smsat med Amanda. Hon hade också tråkigt.
¨"Vad ska vi göra nuuu???" Sa Ryan piggt. Jag gäspade. Chaz ryckte på axlarna. Justin lös upp.
"Vi kollar på skräckfilm!!!" Sa han glatt. Vi instämde och vi alla gick upp.
"mamma, stör oss inte, vi ska kolla på skräckis!!" Ropade han. Vi gick upp och satte oss i soffan. Chaz satte på någon film som jag inte visste vad den hette. I början var den inte läskig alls. Jag var ju inte ens rädd för skräckfilmer. Men sen började den på riktigt. Chaz och Ryan satt ihop kurade som vanligt, medans jag och Justin satt lugna. Jag tyckte faktiskt att den började bli hemsk nu. Men Justin såg lugn ut, så aldrig att jag skulle säga att jag var rädd.

Musiken som alltid kommer när det ska hända något hemskt började spelas, jag kände hur jag bara ville trycka en kudde i ansiktet och skrika. Men istället tog jag upp en kudde och kramade om den i smyg. Musiken spelades högre och högre, jag blev räddare och räddare för varje sekund som gick. Tillslut smällde det till och jag hoppade högt i soffan. ” är du rädd eller” viskade Justin utmanande i mitt öra när jag satt mig ordentligt i soffan igen. Jag blängde på honom och han bara skrattade. ” du vet att om du är rädd så kan du alltid sitta här” sa han och öppnade sin famn. Jag funderade en stund, när jag såg vad som hände på teven tvekade jag inge mer, jag satte mig i hans knä.

 

” Jag visste väl det ” sa han när jag lutade mitt huvud mot hans axel. Jag fnös och kollade på honom. När jag kollade in hans ögon insåg jag hur fina dom är. Jag skulle kunna drunkna i dom. Vi satt länge och kollade in i varandras ögon, det var omöjligt att slita blicken från dom otroligt fina ögonen.

 

” asså inte för att störa eller något, men vad gör ni?” frågade Chaz plötsligt, vi både ryckte till och kollade förvirrat på honom. ” Va, vadå?” frågade Justin. Ryan skrattade. ” ja, ni har liksom suttit och på kollat på varandra i evigheter, det kändes lite läskigt sådär” Skrattade Chaz. Jag kollade på tv:en och insåg att filmen var slut. Det var en pinsam tystnad i rummet.

”Nej, jag ska nog gå och lägga m,ig nu!” Suckade Justin och ställde sig upp. Vi andra gjorde likadant.

”Jag sover här…” Gäspade Ryan och gick in på Chaz rum med Chaz. Jag kramade Justin god natt och gick in på mitt rum. Jag satte på mig Justin Bieber tröjan och kröp ner under täcket. Sen släckte jag den lilla lampan bredvid mig. Det var mörkt i rummet och jag var faktist riktigt rädd. Det lät som att någon öppnade dörren. Jag låg met ryggen emot dörren så jag såg inte. Men jag inbillade mig nog. Det lät som att någon stängde dörren nu. Jag vände mig långsamt om. Där stog Justin i pyjamas och kudde.

”Kan jag få sova här…?” Sa han med en rädd liten röst. Jag log för mig själv. Sen drog jag bort täcket på den andra sidan och visade att han kunde lägga sig här.

Han kröp ner under täcket.

”Är inte du rädd…?” Viskade han. Jag var ju rädd.

”Jooo….” Viskade jag tillbaka. Han flyttade närmre mig och kramade om mig. Jag kände mig trygg. Det kändes konstigt att det var Justin som låg där bredvid mig, men jag gillade det. ” vad tycker du om mig egentligen?” frågade Justin plötsligt. Jag vände mig mot honom. Han log ett snett leende. Jag visste inte vad jag skulle svara. Jag vet ju inte riktigt själv hur jag känner för honom. En sak jag vet är att han var en underbar vän..men sen då, gillar jag honom mer, det är antagligen något som jag får ta reda på.

 

 ” säg något” viskade han igen. Jag hade nog tänkt längre än vad jag trodde. ” Justin, Jag tycker om dig väldigt mycket som en vän men det håller på att förändras..” sa Jag och kollade rakt in i hans ögon. ” Men jag vet ju inte hur du känner” fortsatte jag. Han kollade på mig länge. Utan att tänka på det så närmade han sig mig, han kollade på mina läppar och sen in i mina ögon. Han blundade och våra läppar möttes. Hans läppar var mjuka. Det kändes lika bra som min första kyss. Nästan så att den här var bättre. Vi kysstes länge. Sen kollade han djupt in i mina ögon. Jag log. ”Jag gillar dej..” Små skrattade han fram och jag borrade in huvudet i hans famn. Jag var så glad. Jag log, skrattade nästan. Jag kände hur han log. Jag kollade in i hans ögon en sista gång, sen la jag mig till rätta och sen somnade jag..

 

” JUUUUUUSTIIIINN, vart är du?!” skrek Chaz. Fint sätt att vakna på.. Sekunden senare öppnas dörren och in flyger Chaz. ” men shit vad skriker du för?!” sa jag sömnigt. Då kom jag på det, Justin låg ju bredvid mig, dom andra visste ju inte att han sov här inne. Jag la lite täcke på honom när Chaz inte såg. Men jag antar att det redan var för sent, han kollade bredvid mig där der stack upp lite brunt hår. Shit, jag glömde såklart täcka håret på honom.

 

Chaz kollade underligt på mig. ” vem ligger bredvid dig?” frågade han. Jag försökte att inte börja skratta, kanske ska jag spela oförstående? Chaz kommer tro jag är dum i huvudet, men det kan vara värt ett försök. ” Va? Vadå bredvid mig, det ligger ju ingen här?” sa Jag och försökte med det jag tänkte. Han kollade på mig med blicken som betyder typ är du dum i huvudet eller. Precis vad jag trodde han skulle tycka. Jag kollade upp på honom igen men vände mig snabbt när jag kände att Justin började röra på sig bredvid mig. Han var på väg att resa sig upp när jag puttade ner honom i sängen igen. Jag kollade på Chaz igen men han hade redan satt sig på mig och drog precis då bort täcket på Justin. ” WHAAAAT, vad gör du här dude?!”  Nästan skrek han när han såg vem det var.

________________________________________________________________________________________________

Förlåt hörrni för super dålig uppdatering men det har ju varit midsommar och igår var vi deckade hela dagen typ. Vi skulle lagt upp ett videoninlägg men jag fatta mig inte på det, men om ni har tur kanske det kommer upp lite senare :)

Vad kommer dom svara nu då när Chaz såg att det var Justin?
hur kommer alla reagera?

Nu den här veckan kommer Gaby kanske inte skriva något då elin kommer till henne, men jag ska försöka hålla uppdateringen normal :) Gaby kanske lägger ut en del ikväll annars gör nog jag det :)

hur var eran midsommar ? firade ni med vänner? familj? släkt?

Vi hade det iallafall grymt kul! och jag har nog aldrig varit med om så mycket på samma helg :o men min bästa midsommar hitills iaf :)

ha det bäst så länge så hörs vi snart !

glöm inte lägga till bieber.prank@hotmail.com jag är nästan alltid inne när datan är på :) skulle va kul att chatta med så många som möjligt av er!

OCH TACK FÖR ALLA UNDERBARA KOMMENTARER! DOM GÅR RAKT IN I HJÄRTAT. om man är ledsen eller bara nere så räcker det med att gå in här och läsa era kommentarer så blir man på så underbart humör!

VI ÄLSKAR ER !

del skriven av oss båda !


Svar på kommentar ;

Anonym om The moment I met you - Del 14 - Thougth you always be mine...:
Okej, nyss va Chloe mörkhårig, nu blond?
och hon såg lite fet ut på den första bilden.

vill inet vara elak, men jag var bara tvungen att säga det :$

Sv; Chloe har alltid varit blond! Vi har inte tänkt oss Chloe som en pinnsmal tjej med perfekt kropp, för oss har hon typ lite kurvor om ni förstår ;)

Bra att ni säger till ! Tack för alla underbara kommentarer!
älskar er !

Nästa del kommer upp lite senare så håll utkik :D

BieberLove Julia&Gaby ;*
21 Juni, 22:10

The moment I met you - Del 15 - Call me ;)

Jag var också välldigt glad om dom stannade. Eminem var min idol, och jag visste att det var Justins också.
"men shaa!" Stannade EMinem upp. Justin och han hälsade. Jag hälsade på  alla. Min blick stannade på den mellersta tjejen. Hon var vacker. Hade jätte fina ögon. Hon räckte fram sin hand. Den var mjuk.
"Hailie!" Sa hon glatt.
"Chaz.." Hälskade jag tillbaka. Hon log. Hon hade det finaste leendet någonsin. Så underbart....
_________________________________________________________________________________________
Tumblr_ln1c6ghmge1qev340o1_1280_large
Bild 1 : Stället dom hyrde till Chaz s födelsedag
Bild 2; Hailie
bild 3; Amanda canavan
bild 4: Justins garderobe ( ignorera tjejkläderna xd)
(Chaz)

Justin stog och pratade med Eminem och hans fru, Ryan stog och pratade med hans dotter Alaina, Chloe med hans dotter Whitney, och det var bara jag och Hailie kvar.
"Känner du Justin eller?" Sa hon med en fin röst.
"Jaa, vi är barndoms vänner!" Sa jag och kom inte på något annat att säga. Hon nickade.
"Bor Justin hos dej eller?" Sa hon och log. Jag nickade.
"aah, han har gjort det i 1 vecka nu, och han åker tillbaka till Atlanta om en vecka!" Sa jag och log tillbaka.
Hon nickade.
Vi pratade lite oma allt och inget, menefter ett tag så skulle dom åka.
"Nej, vi måste dra nu! Ha det bra!" Sa Eminem och hälsade hejdå till alla.
"Här..." Sa hailie och gav fram en servett till mig. Sen kramades vi hejdå.

Vi satte oss ner igen.

(Justin)

Vi började äta igen. Fast Chaz satt stilla och kollade på  en servett.
"Vad gör du...?" Frågade jag och tog en tugga. Han kollade upp.
"Jag fick Hailies nummer!" Utbrast han glatt.
"Way to go broo!" Sa Ryan och gjorde en high five.
Jag såg hur Chaz blev röd i ansiktet. "  vad ska vi göra ikväll då?" frågade jag och kollade på Chloe som suttit tyst en stund.
Hon ryckte på axlarna. Det såg ut som att hon tänkte på något. Jag ville inte fråga vad när alla andra också satt där. " kan vi inte bara vara hemma och ta det lugnt ikväll?" frågade Ryan.Vi  nickade. Chz satt fortfarande helt stel. Fast han  log. Han log jätte länge. När vi var klara med efterrätten så betalade jag, och sen åkte vi. Chaz och Ryan satt där bak. Och Chloe satt bredvid mig.
"Vad fin du är ikväll" Sa jag och kollade på henne.
"hihi, du med!" Sa hon glatt och log.
"Vanessa fixade mig!" Sa hon efter ett litet tag och log ännu större.
Jag nickade och log.
"Du gillar henne va?" Sa jag och hon kollade glatt på mig.
"jaa! Hon är som den storysyster jag aldrig har haft..." Sa hon och log snett emot mig.
Jag nickade igen.
"Har du inga syskon?" Sa jag sen. Hon skakade på huvudet.
"Har du?" Sa hon och log lite.
"aa, en lillasyster och en lillebror... På pappas sida båda två!" Sa jag och blinkade. Hon nickade och log.
"Va gulligt!" Sa hon sen.

Jag svängde in på Chaz parkering. Sen gick vi ur. Alla förutom Ryan. Jag öppnade hans dörr, och han hade somnat. Jag väckte honom och hjälpte han in i huset. Jag och ryan gick in i mitt rum och bytte om, och Chaz och Chloes i deras. Vi hade bestämt oss för att ha en mys kväll. Så vi satte oss sen i soffan och spelade tv-spel.
"Hur mycket är klockan?" Sa Chaz helt random.  Jag kollade på min mobil.
"ehh... "20.18..." Svarade jag och koncentrerade mig .
"Tror ni jag kan ringa Hailie nu...? " Sa han lågt. Han skämmdes lite...
"jaa, det är klart!!" Sa jag glatt. Han nickade och gick iväg.

(Chaz)

Jag gick in i mitt rum och tog upp min mobil. Sen tog jag upp servetten och slog in nummret på skärmen. Sen tryckte jag på den gröna stora knappen. Singlalerna gick fram .

"Hallå!?" Sa Hailies röst. Jag hörde musik i bakrunden. Det var Eminem i bakrunden.
"Hej! Det är Chaz..." Sa jag och hon avbröt mig.
"Hej! Gud vad kull att du ringde! Vänta lite..." Sa hon och sen hörde jag att musiken försvann mer och mer. Jag antar att hon gick in på sitt rum. Jag hörde hu en dörr stängdes.
"Såå! Hej, hu är det?" Sa hon glatt. Jag log för mig själv.
"Det är bra! Själv då?" Sa jag glatt tillbaka.
"joo, det är bara bra!" Svarade hon glatt.
"Vad bra! hehe, joo... Jag undrade om du ville träffas i morgon...?" Sa jag och hörde att jag lät nervös. Så jag harklade mig.
"Jaa! Jaa, gärna!" Utbrast hon glatt. Jag log.
"Guud, jag var rädd att du inte skulle ringa..." Sa hon sen och pustade ut.

Vi pratade i en timme. Hon var 15 år, bodde inte ¨så långt ifrån mig. Fast hon hade bara ett sommarhus här i Canada. Hon bodde igentligen i Detroid med hennes mamma, pappa, och 2 syskon. Hon hade ingen kille, och hållde på med Cheerleading.

Jag berättade mycket om mig själv också såklart.
Hon skulle stanna här i sommar. Bra.

"såå..när ska vi ses imorgon då?" frågade hon och jag hörde nästan hur hon log. Jag log jag med.
"Du kan väl komma hit klockan sex imorgon kväll så fixar jag middag och sånt?"  Sa jag nervöst. Hon var tyst ett tag.
" det blir perfekt!" sa hon tillslut. "vi ses imorgon Chaz"  fortsatte hon. Jag log.
" det gör vi! längtar redan" sa jag innan vi lade på.

Jag tänkte på vad som just hänt, jag har en dejt med Hailie Mathers. Tjejen jag tyckt var snygg från första gången jag såg henne. Hon verkar som en underbar person. Men herregud..hur ska jag kunna fixa mat? jag har aldrig lagat mat. Vad ska jag ha på mig? PANIK!

"JUSTIN DREW BIEBER, JAG HAR EN DEJT, JAG VET INTE VAD JAG SKA LAGA FÖR MAT OCH HUR, JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG, OCH INTE VAD VI SKA GÖRA. JUSTIN JAG HAR PROOOOOOBLEM!!!" skrek jag medans jag sprang ner för trappan.  När jag kom in i vardagsrummet där alla satt så kolla dom förvånat på mig. " Chaz, vad menar du att vad vi ska göra?" frågade Justin och skrattade. " Ja som du kanske vet så är jag ingen superkändis med snygg klädstil som är stylad av en staylist, jag kan inte laga mat och jag har aldrig varit på en dejt förut, eller jo en men det va inget seriöst, hur ska jag kunna la.." mer hann jag inte säga innan Justin avbröt mig. "chaz tagga ner, du pratar så fort så ingen hör dig.." förklarade han och dom andra satt och garvade. Jag kollade med "blicken" på dom och så började alla skratta ännu mer. " jag är nervös, OKEJ?!" sa jag lite surt. Inte för att jag var sur men jag blev liteb irriterad, jag var ju seriös. " Chazman jag ska hjälpa dig!" skrattade Justin. Han reste sig ur soffan, när han gick förbi mig så klappade han mig på axeln. Jag följde efter honom in på hans rum som han hade här.

Han öppnade garderoben och där inne fanns mycket snyggare kläder än vad jag hade. Jag hade aldrig varït så intresserad av vad jag hade på mig utan mamma fick köpa kläder - vilket inte blir så "moderna" kläder - som jag sätter på mig. När jag kollade in i Justins garderob som måste jag säga att jag blev lite avundsjuk, jag vill också ha snygga kläder. Jag får helt enkelt ta och fixa snygga kläder. "ta vad du vill, faaast inte dom där jenasen" sa Justin och pekade på ett par som såg så ut som ett par riktiga dyringar.

(Chloe)

Medans Justin och Chaz var där uppe så ringde min mobil. Jag kollade på skärmen "Amanda Canavan". Shit vad dåligt samvete jag fick. Jag hade ju lovat att vi skulle höras en gång om dagen. Jag tog med mig mobilen och gick ut på gården istället. Under min promenad ut så drog jag med fingret på skärmen så det påbörjades ett samtal.

" Chloe!" svarade jag glatt. Jag hörde hur hon harklade sig.
"hej Chloe, det är amanda!" sa hon minst lika glatt som jag. " gissa vad som har hänt?!" utbrast hon glatt i telefonen. Jag funderade en lite stund men kunde inte komma på något. " säg amanda" sa jag nyfiket.
" Jag ska komma och hälsa på dig !!" sa hon och jag hörde hur hyper hon var. Och jag kan säga att jag med blev det.
" JAAA, när kommer du?" frågade jag och hörde själv att det var svårt att prata med det stora leendet jag hade på läpparna. Hon tog ett djupt andetag ( som när det är spännande ni vet) och sen...andades hon ut. " hahaha, amanada säg nu dåå" klagade jag. " jaja, jag försökte ju bara få det hela spännande men nån har ju tålamodet i golvet...aja , jag kommer imorgon kväll" sa hon och jag såg framför mig hur hon flinade.

Vi satt och pratade i typ en och en halvtimme innan hon var tvungen att lägga på då dom var tvugna att sova på barnhemmet.

(Justin)

*När Chloe pratar i telefonen*

Jag gick ner till dom andra medans Chaz kollade kläder i mitt rum. " hörrni, vi kanske måste kolla ett ställe vi kan va på när Chaz fyller år" Sa jag och kollade menande på Catrine som kollade på tv. Hon tittade upp mig och log " jaa, jag såg ett bra ställe förut när jag surfade runt på internet" Sa hon medans hon tog upp datorn och startade den. "ni ska väl också vara med då va?" sa Jag och kollade på Vanessa och David. Dom båda nickade. " här!" ropade Catrine ut. Hon vände på datan så vi alla kunde se, huset såg fantastiskt ut. " vi hyr det! jag betalar!" sa Jag bestämmt. " men Justin , det är min son, du ska inte betala någonting!" sa hon lika bestämmt men fortfarande med den underbara rösten hon alltid hade. "jaja, vi får väl se" sa jag och flinade.

Vi fortsatte planera en stund innan Chloe kom in. " vart har du varit?" frågade jag förvånat. " jag pratade med amanda" svarade hon och log varmt. "du Catrine, visste du att hon skulle komma hit?" frågade hon, hon kollade på Catrine som också log. " Ja , det gjorde jag"

"kolla här vad vi har fixat inför festen" Sa Jag och visade allt vi hade planerat.

(Chloe)

Konstigt att inte Chaz har kommit tillbaka, tänkte jag. " Jag går bara och kollar vart Chaz har tagit vägen, så att han inte står och tjuvlyssnar på vad vi säger" sa jag och flinade.

Jag sprang uppför trappan och när jag öppnar dörren så började skratta....

_________________________________________________________

vad har Chaz gjort?

Nu under midsommar kommer det antagligen bli ganska usel uppdatering då vi ska till min farmor och farfars land.  Jag och Gaby ska försöka få med oss datan. Men hon min farmor får man inte sitta vid datan förens på kvällen om det inte regnar :/ vi ska göra vårat bästa för att underhålla er.

Tack för alla fina kommentarer! dom är så fantastiska, NI ÄR SÅ FANTASTISKA!

ÄLSKAR ER BÄSTA LÄSARE och om vi inte ses innan så GLAD MIDSOMMAR !Svar på kommentar

Klara om Läs&Kommentera:
Hej min kompis sa att den här novellen äger så jag vill börja läsa den men jag hittar inte del 1 :S

sv; Om du scrollar ner till kategorier så finns det en med namn 'the moment I met you' klicka där och scrolla sen längst ner :) hoppas du hittar den!

och tack för alla underbara kommentarer, nästa del kommer om någon timme troligen :D

Puss Julia
21 Juni, 14:16

The moment I met you - Del 14 - Thougth you always be mine...

Jag andades djupt. Han var den enda jag litade på. Eller iallafall hade litat på... "Jag vet... Jag var dum i huvudet.. Men jag erkänner det, eftersom jag älskar dej. Jag har alltid gjort det, och kommer alltid att göra det. " Sa han och jag såg hur han grät. Han satte sig bredvid mej. "Jag är ledsen. Förlåt." Sa han och mina tårar rann änu mera. Hans med. "Vem var det med?" Sa jag lågt. "Hon heter Ashley. Du känner henne inte..." Sa han och grät ännu mera. Han lade sitt ansikte i hans händer. Jag lade mitt huvud sakta mot hans axel. Mina känslor var för starka för att lämna honom. Jag älskade honom. Det gick inte. Han kollade upp på mig. Jag log. Han med. Våra läppar möttes igen. Det känndes underbart. Han var här. Han var min...
_______________________________________________________________________________________
Tumblr_lmy0ttvnpr1qloiuoo1_500_large
Cute-good-letra-perfeita-omg-life-list-love-favim.com-56201_large
Hilary-justinbieber_large
Tumblr_lmr2boetpw1qd5it4o1_500_large
Tumblr_lm9siaz5oj1qfkyhto1_500_large


Bild 1 : Chloe innan Justin puttar i henne.
Bild 2 : Vanessas lista
Bild 3 : Justins outfit
Bild 4 : Chloes outfit
Bild 5 : Hailie Mathers (eminems ena dotter, det är inte hon, men jag hittade ingen bra bild på henne)

(Chloe)

Vi kysstes länge. Sebbe smekte min nacke och mitt hår. Vi stannade upp. "Jag har saknat dej..." Viskade jag.
"Jag älskar dej..." Viskade han tillbaka och sen möttes våra läppar igen. Dörren öppnades. "hallå?" Skrek Catrine i dörren. Jag kollade upp. Justin kollade på mig.

(Justin)

På något sätt så gjorde det ont i mig när jag såg henne med en annan. Hon kollade stelt på mig. Sen log hon. Jag log ett fejk leende tillbaka. Jag kunde ju inte vara sur på henne. Då skulle ho fatta att jag faktist började gilla henne. Fast hon hade ju en annan nnu. Jag undar däremot vem det är. Catrine och Chaz gick fram till dom. Men jag hjälpte David och Vanessa med matvarorna i köket istället för att gå fram. Jag hörde att dom hälsade på varrandra. Jag kännde en hand på min axel. Jag vände mig om och där stog Chloe. Ensam. "Är det något fel?" Sa hon lågt och snällt. Jag skakade på huvudet och log. "jag tänkte baa hjälpa vanessa och David att bära in grejerna..." Sa jag och insåg att dom också hade gått för att hälsat. Hon log. "Okej... Men.. Bara så att du vet är det Sebbe... Min kille..." Sa hon ännu lägre så att dom i vardagsrummet inte skulle höra. Jag nickade ohc tvingade fram ett leende. Min kille. Det skar innom mig. Sluta nu Justin. Du ska ju endå åka om en vecka. Skärp dig. Hon kommer endå inte vilja ha dej. Hon tog tag i min hand. "Det är okej va?" Sa hon lågt. "Jaa, det är väl klart?" Sa Jag och hon log stort. sen drog hon ut mig till honom. Vi hälsade.

 "Hej Sebastian!" Sa han glatt. Jag var ju tvungen att hälsa glatt. "shaa, Justin!" Sa jag och log. Vi släppte våra händer. "Justin är Chaz bästavän, han bor här i två veckor.. Fast nu är det bara en kvar!" Sa hon och kollade först på Sebbe, och sen blinkade hon mot mig. Hennes blick fick mig att lugna ner mig. Jag log och nickade. Chaz ställde sig bredvid mig och kollade på mig med blicken:
Är-det- okej-?

Jag nickade. Han visste att jag hade börjat gilla henne. Det hade jag sagt till honom.  

"Nej, ska vi ta och göra lite lunch?" Sa Catrine och log mot oss alla. "visst!" Sa Vanessa och log emot mig. Jag log tillbaka. "Äter du här?" Frågade Catrine Sebbe. "Ja gärna!" Sa han och log. David och Catrine gick till köket. Fast Vanessa kramade mig. Jag kramade henne tillbaka. "ehh, varför gjorde du sådäär?" Frågade jag henne och skrattade. Hon släppte taget. "För att jag inte har fått krama dig idag!" Sa hon och rykte på axlarna. Sen gick hon till köket. Jag kollade på Chaz. "wtf?" Sa jag och skrattade. Han garvade. "Jaa, hon är konstig.." Sa han och log.
"JAG HÖRDE DET DÄR!" Hörde man hennes röst ifrån köket. Vi skrattade. "Vad ska vi görA?" Sa Chloe och kollade på oss alla. Chaz och sebbe rykte på axlarna.
"Vi badar!" Sa jaag glatt.
"jaa, vi badar i babypoolen som Chloe kastade i dej i!" Sa Chaz högt och skrattade.
"Juste... Du kommer få igen för det!" Sa jag och log ett retsamt leende emot Chloe. Hon skrattade.
"Lycka till!" Sa hon glatt. "Tack!" Sa jag och log.
"Men ska vi bada eller!? " Sa Chaz glatt. Vi nickade. "men, du har väl inga badkläder?" Sa Chaz och kollade på Sebbe. Han skakade på huvudet. "Du kan låna av mig!" Sa Chaz sen och vi började gå upp.

(Chloe)

Jag visste att Justin var arg på Sebbe fortfarande. Men jag var glad att han försökte. Sebbe följde med Chaz till hans rum för att hämta badkläder. Jag gick in i min garderob för att hämta min bikini. Jag hitatde den och tog på mig den. Sen gick jag ut i gången. Efter ett tag kom Chaz och Sebbe. Och sen kom Justin. "Ska vi gå?" Sa Justin taggat. Vi nickade och alla sprang ner. I köket stannade Catrine oss.
"Värmen har inte varit på i 3 dagar!" Sa hon och vi kollade på varrandra. "Skit samma!" Sa Chaz och alla fortsatte att springa ut till poolen. Vid kanten stannade vi alla. Jag kollade upp. Det var ganska gråa moln, och såg ut som att det skulle börja regna när som helst. "Ska någon hoppa i eller!?" Sa Justin. Chaz doppade tån i vattnet.
"Det är skit kallt..." Sa han besviket. Justin kolalde på mig.
"BRA!" Sa han och puttade i mig.
Vattnet var is kallt. Så kallt så att jag knapt kunde andas. Jag skyndade mig upp till ytan. Sen kollade jag på Justin med en mördarblick. Han skrattade.
"Där fick du!" Skrek han glatt. Sebbe och Chaz skrattade också. Jag simmade fram till kanten framför Justin. Jag kollade han i ögonen. Han slutade skratta. Fast Sebbe och Chaz hade skrattat så mycket så att dom var lite längre bort. Jag log ett snett leende emot Justin. Jag gjorde en blick som betyder:
Kyss mig.
Han böjde sig frammåt och precis när han skulle gå in till kyssen så drog jag i honom i vattnet. Men jag simmade snabbt därifrån.
"Du är såååå dum ihuvudet!" Skrek ag glatt. Han skrattade och gjorde en hair-flip. Strax efter så hoppade Sebbe och Chaz i. Vi simmade ett tag.
Det började regna, så vi gick upp snabbt. När vi gick in så ropade Vanessa.
"Maten är klar om 10 minuter!"
Vi gick upp och bytte om. Jag satte på mig det jag hade haft innan. Fast jag kunde inte göra bullen i håret. Så jag gick ner med dom andra. Sen gick jag fram till Vanessa. Hon fattade direkt vad det var. "Vänd dej om" Sa hon och jag gjorde som hon sa. Hon gjorde en bulle av håret och sen satte jag mig vid dom andra vid köksbordet. Jag satt bredvid Sebbe. Han tog tag i min hand och jag log emot honom.

Jag hade förlåtit honom. Men mitt hjärta var fortfarande brustet. Jag litade inte lika mycket på honom.

När vi ätit lunch så dukade vi undan och gick upp. Det regnade fortfarande, så vi satte på en film. Vi kollade på film hela eftermiddagen. Jag längtade tills ikväll. När jag och Sebbe kunde mysa. Som förut. Fast allt var ju inte som förut. Han var inte som förut. Det känndes inte som Sebastian som satt bredvid mig. Det känndes som någon annan. En främling.

När vi hade kollat klart på den sista filmen så var klockan 23.34. Så vi bestämde för att gå och lägga oss. Alla 4 gick in i badrummet och borstade tänderna. Jag blev klar innan Sebbe, så jag gick in i min garderob och grävde fram Sbbes tröja. Sen satte jag på mig den och kröp ner under täcket. Lampan var släckt. Men jag såg att Sebbe smög in. Han tog av sig byxorna och tröjan och sen kröp han in under täcket. Han kramade om mig. Sen somnade jag...


Nästa morgon så vaknade jag av att Sebbe pussade mig på pannan. Jag log. Fast jag tvingade fram leendet. Det känndes inte likadant att träffa honom. Jag kanske hade tappat mina känslor för honom? Jag satte mig upp och kollade på honom. Han kollade tillbaka och gjorde ett fejk leende. Han kanske kände samma sak?
"du.. Jag tror vi nåste prata.." Sa han och kollade ner. "jaa, det tycker jag med.." Sa jag och försökte få ögonkontakt med honom. Han kollade in i mina ögon.
"Jag..Tror inte att jag är..kär i dej längre..." Sa jag efter en lång och obehaglig tysnad. Jag såg hur han andades ut.
"inte jag helle... Eller.. Jag älskar dej.. Fast som min bästavän..." Sa han och kollade på mig.
Det gjorde faktist inte ont när han sa det. Det var skönt.
"ja, så känner jag med. Och det kommer endå inte att funka om jag är här, och du...där..." Sa jag och han nickade förståligt emot mig.
"jaa... Det känndes så efter någon dag efter du hade åkt.. Men jag kom tillbaka för att veta att jag ångrar mej.." Sa han och jag log.
"Jag vet.. Men vi kan väl vara vänner?" Sa jag och han log.
"ja, det är klart!" Sa han och kramade om mig.
Det känndes skönt att han kännde som jag. Vi hade lixom varit ihop sen vi var små. Känslorna hade svalnat, och jag antar att det är naturligt.
"jaja, ska vi gå ner och äta frukost?" Sa jag och han nickade glatt. Han tog på sig sina kläder han hade haft innan och jag gick in i garderoben. Sen satte jag på mig några mjukis kläder.
*"När ska du åka hem?" Ropade jag ifrån garderoben.
"I efter middag!" Ropade han tillbaka. Jag gick ut och nickade. Sen gick vi ner.
Där nere sat alla förutom Justin och åt frukost.
"Godmorgon!" Sa Vanessa och Catrine i kör. Vi svarade godmorgon och började ta frukost. Efter ett tag så kom en trött Justin ner...

(Justin)

Alla kollade på mig. Jag satte mig trött ner på stolen bredvid Chaz. Hanklappade mig på axeln. Jag hade varit uppe hela natten och svarat på fan-mail, fan DM's på twitter, youtube vännerförfrågningar, och youtube medelanden. Jag hade somnat för 3 timmar sedan. Men kunde inte sova längre.
"Värst var du ser trött ut!" Sa Catrine och kollade frågandes på mig.
"jaa, jag har varit uppe hela natten och svarat på fan-mail..." Sa jag med en trött, hes röst. Dom skrattade lite.
"Vad gulligt!" Utbrast Vanessa. "Får jag en kram!!!" Sa hon sen och log stort.
Hon kom fram till mig och kramade mig. Sen sebbe och Chloe.
"asså...va?" Sa jag trött.
"Vaddå? Jag måste krama alla..." Sa hon sen.
Vi åt och pratade ända tills klockan var 13.00.
"Min buss till flygplatsen går om en timme. Så jag måste nog åka snart..." Sa Sebbe och alla nickade. Chaz, jag, Sebbe och Chloe gick upp för att fixa oss. När vi fixat oss och packat så gick vi alla till hallen. Han kramade alla hejdå och tackade för allt. När han skulle säga hejdå så trodda jag att Chloe skulle gråta. Men det gjorde hon inte. Dom kysstes inte ens. Hon kramade han och pussade han på kinden.
"Ring när du är hemma!" Sa hon och han nickade och vinkade hejdå för sista gången. Sen var ahn borta.
"mamma, jag ska till stan med Marcus idag, är det okej för er?" Sa Chaz efter ett litet tag och kollade på oss. Jag nickade och Chloe gjorde likadant. Cha åkte iväg och Vanessa, Catrine och David gick ut för att sola. Jag och Chloe gick upp på hennes rum.
"Har det hänt något mellan dej och Sebbe eller?" Sa jag tillslut.
Hon nickade. "asså, vi hade inga känslor för varran längre... Så vi gjorde slut i morse, fast vi är bästavänner endå!" Sa hon och log stort. Jag nickade.
Vi pratade länge. Och skrattade.
"Justin! Din mamma är i telefonen!" Ropade Catrine från nedervångingen.
"kommer!" Ropade tillbkaka.
"Jag kommer tillbaka" Sa jag och blinkade till henne. Hon log.

(Chloe)

Det tog ganska lång tid innan Justin kom tillbaka. Jag gick in  i min garderob igen. Jag älskade den. Jag gick in till vanessas del. Jag gick igenom alla lådor. Och i en hittade jag en lista. "The good things in life" Stog det på den. Jag läste den. Allt stämmde. Jag skrattade.
"duu..Vill duu..?" Vanessa avbröts. Jag vände mig om med listan ihanden.
"ooohhh, dui har hittat den!" Sa hon och log stort.
"Jag brukade läsa den när jag var ledsen..Den hjälper faktist!" Sa hon och jag log.
"Jag känner det!" Sa jag ohc log tillbaka.
"jjaja, Jutin undrade om du vill följa med på resturang med Chaz, ryan och han?" Sa hon och jag nnickade ivrig. Vanessa fixade mina kläder och helt plötslig var klockan 17.00. Så jag gick ner till Justin. Han Hade välldigt snygga kläder på sig.
"Vad fin du är!" Sa han och räckte fram sin hand.
"Du med..!" Sa jag och tog den. Vi sa hejdå till dom andra och satte oss i hans bil. Han körde iväg till resturangen. Där mötte vi Chaz och Ryan och sen satte vi oss vid ett bord. När vi hade beställt så viskade Ryan hypert.
"Är inte det där Eminem!?"
"va*!? Vart!?" Sa Chaz och kollade omkring sig. Justin gjorde samma sak. Jag med. Där satt han med sin familj antagligen. Det var en kvinna och en tjej i 18-års åldern, 15- års ålderna och 5- års åldern.
"jo, det är det... Det här är en kändis resturan vettu!" Viskade Justin och blinkade.
"Men... Känner inte du han?" Sa Ryan hypert.
"joo...Men jag kan ju inte gå fram och bara störa.
Chaz rykte på axlarna.
"Men hallåååå? Han är min största idol!" Viskade Ryan och släppte inte blicken ifrån eminem.
"Men, om han ser mig så kommer han väl antagligen fram då!" Viskade Justin tillbaka.
Ryan kollade på Eminem hela middagen. Han var helt hyper, och glad. Helt plötligt reste sig dom och Ryan hoppade till. Dom var ju tvunga att gå förbi vårat bord för att komma ut. Och då skulle Eminem se Justin.
"nununununu..." Sa Ryan hypert. Justin skrattade.

(Chaz)

Jag var också välldigt glad om dom stannade. Eminem var min idol, och jag visste att det var Justins också.
"men shaa!" Stannade EMinem upp. Justin och han hälsade. Jag hälsade på  alla. Min blick stannade på den mellersta tjejen. Hon var vacker. Hade jätte fina ögon. Hon räckte fram sin hand. Den var mjuk.
"Hailie!" Sa hon glatt.
"Chaz.." Hälskade jag tillbaka. Hon log. Hon hade det finaste leendet någonsin. Så underbart....
________________________________________________________________________________________________________________________


ojojoj då? Börjar Chaz bli kär !?

ännu ett stort TACK till alla underbara kommentarer! Det är värkligen jätte kul! love uu! <3

puuuss'/gaby


The moment I met you - del 13 - please forgive me

"Men, vi går till gästrummet och går och lägger oss.godnatt!" Sa hon och vi sa godnatt tillbaka. Vi fortsatte borsta tänderna. Efter ett tag öppnades dörren igen och Justin kom in. "shaa!" Sa han tyst och tog sin tandborste och började borsta. Vi nickade som ett 'hej' och han log. När vi borstat klart så gick vi in på åra rum och la oss. Jag la mig i sängen. Tårarna ran. Jag kunde alrdig sluta gråta känndes det som. Aldrig.

_________________________________________________________________________________________________

Tumblr_lmavefv4cy1qj359to1_500_large
Clothes-fashion-girls-jumpsuit-style-favim.com-63536_large
Tumblr_lma9qt7wun1qenff7o1_1280_large
Tumblr_ln1zd8c6mb1qerlgqo1_500_large

Bild 1; text
Bild 2; Chloe och Sebbe
Bild 3; Chloes klänning
Bild 4; Chloes skor
Bild 5; Chloes hår.

(Chloe)
" Vakna, Vakna, VAKNA!" jag hörde att det var Chaz som hade hoppat på mig. Jag suckade och kollade försiktigt upp på honom men stängde ögonen fort när ljuset blev alldeles för starkt för mina nyvakna ögon. "om du inte går upp nu går jag och hämtar vatten!" varnade han och hoppade lite extra på mig.Jag satte mig upp. "vad?" Sa jag med trött röst. "Det är frukost" Sa han stolt och log. "Varför blev du så glad helt plötsligt?" Frågade jag. Han som ut som ett litet barn på julafton. "För att min syster är här!" Sa han och log ännu större. Kunnde man ens le så stort? Jag skrattade och ställde mig upp. Chaz hade fortfarande pyjamas, så jag sket i att byta om. vi gick ner för trappan. Nere i köket satt Vanessa, Catrine, David och Justin och åt frukost. Alla satt i pyjamas. "Godmorgon gumman!" Sa Catrine. "Godmorgon!" Sa jag och satte mig bredvid Justin. Han kollade på mig. "Snygg tröja" Sa han och blinkade åt mig. Jag log. "Vill du ha te?" Frågade Catrine som gick upp för att hämta te kannan. Jag nickade. Hon hällde upp te i min rosa mugg. Sen lade jag i en vanilj te påse i koppen och lät den vara. "Vad hade ni tänk och göra i dag då?" Sa  Catrine och tog en klunk av sitt te. "Vet inte riktigt" Sa chaz och kollade på mig och Justin. Vi båda rykte på axlarna. "nehepp!" Sa hon och log.
Vi fortsatte äta. Men efter ett tag så ringde hemma telefonen. "Jag tar det" Sa Catrine och ställde sig upp. Vi nickade.

(Catrine)

"Hallå?" Sa jag och kände att min röst var morgon hes. "Hejsan! Det är Sebastian igen!" Sa den dära mjuka rösten igen. "hejhej!" Sa jag och han tog ett andetag.
"ehh, joo, det gick inga plan i morgon, så jag tog ett inatt, och jag är här nu... Fast på ett hotell..." Sa han glatt. "jaa, men vad trevligt! Då kan ju du komma redan idag!" Sa jag glatt. Eftersom Chole hade varit så ledsen igår så behövde hon nog träffa sin pojkvän. "jaa, ja tack gärna!När kan jag komma.?" Sa han glatt. "jaa, hon vaknade precis, så kanske om tre timmar?" Sa jag och kollade på henne. Hon skrattade åt något som David hade sagt. "visst, vi ses om tre timmar då! Hejdå!" Sa han glatt. "japp, hejdå!" Sa jag tillbaka och lade på.

(Chloe)

Jag kollade undrandes på Catrine när hon kom tillbaka in i köket. Hon log lite snabbt mot mig innan hon slog sig ner på sin plats igen. " vem var det som ringde?" frågade Chaz nyfiket. Catrine kollade snabbt på mig "en försäljare" svarade hon kort. Varför hade hon kollat på mig innan? har det hänt något? Jag förstår ju att det inte var någon försäljare. Jag kollade på Chaz som också såg lite fundersam ut.  Vi tittade på varandra men sen så fortsatte jag med min macka som låg på bordet. " hur länge stannar ni då?" frågade Justin Vanessa. Hon kollade på David, han bara log mot henne. " vi stannar två veckor " svarade hon och log mot Justin.

Det varma vattnet rann längs min bara kropp då jag hade hoppat in i duschen efter den trevliga men märkliga frukost. Jag satte handen under pumpen på shampoo flaskan och pumpade ut en klick i handen. När mitt hår va som en ända stor, fluffig boll lutade jag in huvudet under kranen och lät vattnet rinna. Sakta vred jag om handtaget på kranen så vattnet slutade rinna, direkt slog kylan mot min bara kropp. Snabbt drog jag åt mig en handduk och virade den om min kropp. Medans jag torkade mig lite lätt gick jag ur dushen. Med blöta fötter ställde jag mig på golvet, rädd för att halka. Som alltid så hade jag glömt lägga en handduk på golvet som skulle underlätta att inte halka.

" åh jag vet inte vad jag ska ha på mig!" suckade jag högt för mig själv. Jag kollade fram och tillbaka mella mina få kläder som jag hade i min walk-in-closet. " ska jag hjälpa dig?" hörde jag en röst säga bakom mig. Jag vände mig hastigt om och fick se Vanessa stå där med ett svart pösigt linne instoppat i ett par ljusa, midjehöga jeans. " åh ja tack! jag hittar verkligen ingenting jag kan ha på mig" suckade jag igen. Hon log. "kom, du kan låna något av mina kläder som jag lämnade kvar här" sa hon. Jag undrade vart hon hade gjort av dom kläderna. Min fråga fick jag snabbt svar på. Bakom stången med mina kläder så var det en 'vägg' trodde jag men hon drog i en kanten och då öppnade det till en lika stor garderob som den som redan var. Jag kände själv att jag stod där och gapade men jag kunde inte fatta hur awesome det va. Det hängde många klänningar, linnen, tröjor, och en hylla med ihop vikta jeans , och en hylla med klackskor. "lämnade du kvar allt det här!?" Sa jag förvånat. "är du galen eller!?" Sa jag med samma ton. Hon skrattade. "Men vadå!? Dom är för små, eller så fick dom inte plats i den gareroben som jag har nu!" Sa hon glatt och skrattade. Jag log tillbaka. "kom!" Sa hon och drog med mig till klänningarna. Hon kollade igenom klänningarna ett litet tag. Men sen tog hon fram en 'body-kklänning' Med en stor rosett på. "Det här var min favorit när jag var i din ålder! Den är sååååå söt!" Sa hon och gav den till mig. "Sätt på dig den!" Sa hon och gick fram till skorna. Jag tog av mig Justin Bieber tröjan och lade den på en fotölj inne i gareroben, sen tog jag på mig den. Den var fin. Jag såg faktisst fin ut i den om jag får erkänna. Vanessa vände sig om. "GUD VA FIIIIN GUMMAN!!!!" Utbrast hon. Jag skrattade och snurrade runt. Hon gav mig skorna. "Dina ben kommer bli sååååå snygga i dom här skorna!" Sa hon glatt. Jag satte på mig dom och kollade mig i spegeln. Mina ben såg långa ut, och brunare. "that's the way im talking about!" Sa Vanessa och jag skrattade. Mitt hår såg ut som en stor äcklig klump. Hon kollade på mig. "kom" Sa hon och jag gick fram till henne. "sätt dig" Sa hon och jag satte mig¨på fotöljen.
Hon tog mjukt tag i mitt hår och gjorde något. Sen kollade jag mig i spegeln. Hon hade satt upp det i en knut, och det såg faktist fint ut. "Tack!" Sa jag och kramade henne.
"Du är jätte fin gumman!" Sa hon och vi kramades länge.

Det knackade på rummets dörr. Jag och Vanessa gick ut ur garderoben och öppnade dörren. Det var David. "Följer ni med till stan?" Sa han  och log. Jag orkade faktist inte gå. "visst!" Sa vanessa och log. Jag skakade på huvudet. "förlåt, men jag är ganska trött..." Sa jag lågt. "Det är lugnt gumman.. Men är det okej att vara själv?"Sa David med mjuk röst. "självklart!" Sa jag och gick ner med dom. Jag låste dörren när dom hade åkt. Sen satte jag mig i soffan och kollade på tv. Det var Gossip Girl. Jag satt i säkert en timme och kollade på det.

Det plingade på dörren. Jag stängde av tv:en och gick till dörren. Det lät efter mina klackskor och det var ett härligt ljud. Jag kännde mig stor. Vuxen. Jag låste upp dörren och öppnade. Allt blev svart. Va? Han kollade på mig. "Snälla, låt mig förklara...Jag älskar ju dej... Bara DEJ...." Sa Sebbe med en ledsen röst. Jag gick iväg mot vardagsrummet. Fast jag stängde inte dörren. Jag hörde hur den stängdes och jag hörde hans steg bakom mig. Han satte sig ner i fotöljen bredvid soffan. Och jag satt i soffan. Mina tårar rann. Jag stirrade rakt fram. "Chloe... Jag ångrar det som fan... Jag var full och..." Men jag avbröt han. "full? Du brukar ju inte dricka alls..." Sa jag och han små log. "Men efter att du åkte till barnhemmet, så fäll allt ihop... Jag vet inte vad som hände med mig.Jag var dum ihuvudet..." Jag avbröt han igen. "ja, det var du. Du var dum ihuvudet, så jävla äckligt att du har legat med någon annan... Så jävla lågt. Fattar du det!?" Skrek jag nästan. Jag andades djupt. Han var den enda jag litade på. Eller iallafall hade litat på... "Jag vet... Jag var dum i huvudet.. Men jag erkänner det, eftersom jag älskar dej. Jag har alltid gjort det, och kommer alltid att göra det. " Sa han och jag såg hur han grät. Han satte sig bredvid mej. "Jag är ledsen. Förlåt." Sa han och mina tårar rann änu mera. Hans med. "Vem var det med?" Sa jag lågt. "Hon heter Ashley. Du känner henne inte..." Sa han och grät ännu mera. Han lade sitt ansikte i hans händer. Jag lade mitt huvud sakta mot hans axel. Mina känslor var för starka för att lämna honom. Jag älskade honom. Det gick inte. Han kollade upp på mig. Jag log. Han med. Våra läppar möttes igen. Det känndes underbart. Han var här. Han var min...
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vad tycker ni att om att hon förlät honom?

Tack alla underbara läsare för alla fina kkommentarer! NI ÄR BÄST!

puuusss/Gaby och Julia

The moment I met you - del 12 - Hello, my name is...

När jag placerat poolen bredvid soffan så sprang jag in i köket och hämtade hinken, jag fyllde den med vatten. Efter tre hinkar va den fylld. Hela tiden så satt Chaz och ryan och iaktog mig, när dom efter ett tag förstod vad jag skulle göra så började dom skratta. Justin sov fortfarande som en stock...
_________________________________________________________________________________________________

Bild 1 : bebispoolen
_____________________________________________________________________________________________________________________

Han såg så oskyldig ut. Men jag tänkte inte bry mig. Jag ställde mig bakom soffan. Jag hindrades. Vattnet var inte tillräkligt kallt... Jag sprang ner för trappan snabbt. Jag tog ut is ur frysen och la det i en stor hink. Sen sprang jag upp, Chaz och Ryan kollade på mej och hållde sig för skratt. Jag hällde i isen i poolen, sen ställde jag mig bakom soffan igen. Han sov fortfarande som en stock. Jag tog tag i soffan. Den vältes och Justin hoppade upp ur poolen och sprang in skrikandes i badrummet. Ryan och Chaz hållde på att dö av skratt, medans jag sprang efter Justin in på toan. Han stog där och frös. Jag skrattade så att jag inte kunde andas.
"Vadfan vad det där för något!?!?!?" Skrek Justin. Jag kollade på honom. Han brast ut i skratt. Jag med. Han puttade ut mej ur badrummet och låste dörren. Jag hörde hur duschen gick igång. Jag gick skrattandes ut till Chaz och Ryan, som låg på marken och gapskrattade. Jag skrattade med dom. När vi hade lugnat ner oss så fortsatte vi kolla på filmen. Efter ett tag så kom Justin tillbaka i bara hndduk. Alla började skratta.
"ha-ha, det är jätte roligt. Värkligen." Sa han och satte sig bredvid mej. Han lade armen runt mig. "It's on..." Sa han tyst och jag log ett retsamt leende. Vi fortsatte kolla på filmen. Men helt plötsligt så ringde hemmatelefonen. "MAMMA, DU FÅR TA DET!!" Skrek en livrädd Chaz i soffan. "OKEJ!" Svarade hon och man hörde steg där nere.

(Catrine)

"Catrine Somers?" Svarade jag. "jaa, eehh, hejsan, jag heter Sebastian, jag är Choles ... Pojkvän..." Sa en mjuk röst i luren. "Ja men hejsan! Trevligt att du ringer!" Sa jag glatt tillbaka. "hehe, ehh, joo , jag skulle vilja överraska Chole, att typ komma över. Alltså jag kan bo på hotell, och så..." Sa han frågandes. "Ja visst! Det är såhär att Chaz syster ska komma över så vi har inga rum, men ska vi betala hotellet?" Sa jag. Det skulle jag kunna göra. Jag hade några kontakter. "Nejnej! Det betalar såklart vi! Men jag undrade vart ni bor och så så jag kan komma.." Sa han. Jag berättade adressen och vi bestämde att han skulle komma i övermorgon. "jaa, men då hörs vi sen! japp, ha det så bra!" Svarade jag som ett 'hejdå-svar'.

(Chole)

Filmen tog slut. Ryan och Chaz satt i ena soffan och var livrädda, medans jag och Justin satt i den andra och skrattade åt dom. "Det är inte kul, jag kommer inte kunna sova inatt!" Sa Chaz darrigt. "Men jag då!? Jag ska åka skateboard hem... SJÄLV!" Sa han och lät gråtfärdig.
"Men killar, lugna ner er! Det är en FILM!" Sa jag och log. "jaa, exakt, och Ryan, jag kan följa dej till dörren!" Sa Justin och blinkade med ögonen mot Ryan. Ryan log retsamt. 2Ja, det får du faktist ta och göra!" Sa han sen. Justin nickade. "När ska du hem då?" Frågade Justin. Ryan kollade på klockan. Den var 1.03. "Jag ska vara hemma halv 2 , men vi kan väl åka nu?" Sa Ryan och kollade på Justin. Han nickade. Ryan kramade oss hejdå. Vi kollade på Justin och Ryan när de skatade iväg. "Ska vi gå och borsta tänderna?" Sa Chaz snällt. Jag nickade. "Sen när har du velat borsta tänderna med mej?" Sa jag och knuffade honom i sidan. "Amen, vadå? Det kanske kommer en blodtörstig tant i spegeln!?" Sa han och jag skrattade. Jag gick in på mitt rum och bytte om till... Inget. Jag hittade inget att sova i. Jag hade bara Sebbes tröja att sova i. Och den ville jag inte ha. Absolut inte. Usch. Jag kastade den längst in i garderoben. Aldrig mer. Sen virade jag en filt runt mej och smög in till Chaz. Han hade bytt om. "Kan jag få låna en tröja eller något som jag kan sova i?  Jag vill inte ha Sebbes..."Sa jag och han log. "visst!" Han gick till sin garderob och tog fram en stor Justin bieber tröja med hans ansikte på. "Det är den största jag har!" Sa han och rykte på axlarna. jag log. Sen satte jag på mig den. Vi gick in i badrummet och började borsta tänderna. Sen hörde man att någon smög upp för trappen. Det var nog Justin. Någon öppnade dörren till badrummet. Chaz såg skräckslagen ut. In kom en tjej med brunt hår. Chaz log i spegeln, sen hoppade han in i tjejens armar. "hej vanessa!" Sa han glatt. "hej chazy!" Sa hon och log emot honom. Efter henne kom en kille med mycket muskler och perfekt solbränna. Han var snygg. Han kramade Chaz. "hej!" Sa han och Chaz svarade hej. Tjejen gick fram till mej. "Hej! Vanessa... Jag är Chaz storasyster!" Sa hon och log ett vackert leende. Hon var läskigt lik min mamma. "Hej! Chole, Chaz och.. jaa, din kusin!" Sa jag och hon log ännu större. Killen kom fram. "hej ! David, Vanessas pojkvän!" Sa han och log. Jag hälsade tillbaka. "Skulle inte ni komma i morgon?" Sa Chaz förvånat. "Lilla gubben, det är 'i morgon' !" Sa Vanessa och skrattade. "jahaa!" Sa han och log. "Men, vi går till gästrummet och går och lägger oss.godnatt!" Sa hon och vi sa godnatt tillbaka. Vi fortsatte borsta tänderna. Efter ett tag öppnades dörren igen och Justin kom in. "shaa!" Sa han tyst och tog sin tandborste och började borsta. Vi nickade som ett 'hej' och han log. När vi borstat klart så gick vi in på åra rum och la oss. Jag la mig i sängen. Tårarna ran. Jag kunde alrdig sluta gråta känndes det som. Aldrig.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Förlåt för dålig uppdatering! Men jag och julia har ju sommarjobbat så... ;) Men nu är vi klara! Så det blir bättre nu :)

TACK FÖR ALLA UNDERBARA OCH FINA KOMMENTARER!!! NI ÄR BÄST! TACKTACKTACK!  VI ÄLSKAR ER ALLA UNDERBARA LÄSARE! PUSS PÅ ER! :D:D:D:D
:D

bieberlööövee/Gaby  :)


The moment I met you - Del 11 - Ooopss...I'm sorry!

"Jag vet inte vad som har hänt... Men jag vill att du ska ha den hära..." Sa hon och gav mej ett halsband med ett 'E' på. Min mamma hette Evangeline. Hon satte det runt min hals. "Din mamma och jag fick det när vi döptes... Jag har mitt här." Sa hon och visade sitt halsband. Det var ett 'C' på det. Hon öppnade hennes. "Det är bilder på oss när vi döptes..." Sa hon. Jag kollade i min och det var lika. En bild på mamma och en bild på dom tillsammans. Fast i Catrines var det ett kort på henne och ett tillsammans. Jag grät. hon kramade om mej mjukt. Jag hörde att hon grät hon med...
_________________________________________________________________________________________
Could-i-love-you-interessing-love-mirror-favim.com-37964_large

Bild 1 : Spegeln
Det känndes tryggt att prata med någon som förstog. Någon som hade gått igenom exakt samma sak. Vi satt i flera timmar och pratade om mamma. Men efter ett tag avbröts vi av att någon öppanade dörren.
"mamma, klockan är 20.00 och vi är jätte hungriga..." Sa Chaz. Vi började skratta. Catrine ställte sig upp. "Kommer du?" Sa hon och log mot mej. "Jag kommer snart!" Sa jag och hon nickade och gick ut. Chaz gick efter  henne. Jag gick in i badrummet och kollade mig själv i spegeln. Jag var slvullen runt ögonen. Jag tog av mig kläderna och hoppade in i duschen. Det var skönt. När jag hade duschat klart så satte jag en handduk runt min kropp. sen ställde jag mej vid spegeln igen. Den var immig. Jag skrev in "i love you" på spegeln. Någon öppnade dörren. Jag suddade snabbt bort det och vände mej om . Det var Justin. "aahh, shit förlåt!" Sa han högt. Han stog i bara kalsonger och jag i bara en handduk. "hahahahha, mitt fel, jag skulle ha låst!" Sa jag och sprang ut till mit rum. Jag hörde att han garvade. Jag med. Jag kollade mig i spegeln och den här gången såg jag mycket piggare ut, det röda runt mina ögon hade nu försvunnit ganska så mycket. Jag log. Jag gick till garderoben. Det fanns inte mycket där. Jag satte på mej ett par mjukisbyxor och ett linne. Sen gick jag ner. Jag hörde att en hårtork gick igång. Det var nog Justin. När jag gick ner så luktade det gott.
"Maten är klar om 5 minuter! Kan ni duka?" Sa Catrine till mej och kollade sen på Chaz. Vi nickade. "Ska vi äta på altanen?" Sa han och Catrine nickade. Vi tog 4 tallrikar och 4 glas, och sen  bestik till alla, sen gick vi ut med allt på altanen. Visatte oss ner. "Vad har hänt?" Sa Chaz och kollade ledset på mig.
"Min, kille har legat med någon annan..." Sa jag tyst och svalde en klump i halsen. Han kollade lidande på mej. "åhhh.... det var inte kul..." Sa han. "nej, men ni gör mig gladare!" Sa jag och log. Han log tillbaka stort. Sen kom Justin i bara ett par shorts och utan tröja. Jag log och han log mot mej. Han satte sig bredvid mej. Chaz satt och spelade spel på sin mobil. "Är du okej?" Sa Justin lågt. jag nickade. "Fast, jag är fortfarande sårad..." Sa jag och svalde hårt. Han tog tag i min hand. Jag log, och han log tillbaka. Sen kom Catrine med maten. Det var tacos. Vi började ta.
Vi pratade om allt möjligt, men jag kunde inte sluta tänka på Sebbe. Hur kunde han!? Fyfan.
"Kommer Vanessa i morgon?" Sa Chaz och log brett mot Catrine. Hon nickade och log. Jag ville träffa henne. Hon värkade snäll, iallafall efter allt jag hört om henne. "Ska David med ?" Sa han och log stort. "Japp!" Sa hon och log stort. "JAA! Vart ska dom sova?" Sa han och kollade på Catrine. "I Gästrummet här nere" Sa hon och tog en tugga av maten.

 Hela tiden satt jag och sneglade på Justins mage, den var så..fin. "Chloe HALÅÅ?" hörde jag Chaz säga. Jag ryckte till och kollade upp på honom. Han flinade. "Chazmaan det är ingen ide att säga till henne, vem kan sluta titta på det här liksom?" sa Justin och smekte sig över magen. " Justin, hon tittar bara på det för hon tycker det är lite små konstigt att ha små rutor åp magen" Justin flinade och sa "men Caziiie du är bara avundsjuk dude!" ´Chaz log retsamt. "ha-ha, inte direkt!" Justin skrattade. Typiskt killar. Jag fortsatte äta. Chaz och Justin fprtsatte diskutera sina m,agar. Tillslut blev vi alla färdiga.
"Nej, men seriöst, jag tränar mer än du..." Sa Justin. "jaa, men åhh..." Suckade Chaz. "Men det är ju inte så konstigt, eftersom du har så många brudar som kollar på dig varje dag" Sa Chaz och Justin skrattade.
"Ska vi gå upp?" frågade Chaz efter ett tag. Alla nickade och vi plockade undan. Sen gick vi upp till spelrummet. Vi satte oss i soffan. "Ska vi se en film?" Sa jag och log. "visst!" Sa Chaz och Justin nickade. "vilken film vill ni se?" frågade Chaz som var påväg mot film hyllan. Precis när jag skulle säga 'a walk to remeber' såg jag min favorit film 'Wild child' vissa kanske tycker det är töntigt, men jag tycker den är bra. "Jag vill se Wild child" ropade jag till Chaz som satt på knä på golvet och letade efter någon film. " men det är ju värsta tjejfilmen" klagade han. Justin skrattade. "men okej, vi kollar på den OM vi kollar på REC sen?" Sa Chaz med spänning i rösten. " okej, det gör vi!" sa jag och flinade. Dom trodde säkert jag skulle bli osäker på om jag verkligen ville se rec, men faktum är att jag redan sett den. Fast i för sig så är den nog läskigare andra gången..

"men titta vad guligt" utbrast jag när dom satt i dom där två stolarna utanför balen och pratade. " herregud, är det sånt här ni tycker är gulligt?" sa Chaz oförstående. "Ja, vad tycker ni är gulligt?" Jag kollade på Chaz som flinade, då förstod jag vad han menade. " nej Chaz, säg det inte ens..jag borde fattat på en gång att du tycker sex är gulligt.." I bakgrunden kunde jag höra Justin garva. "Justin, erkänn..du tycker också det?" hans annars beiga/bruna färg på kinderna ändrades snabbt till rosa. "Men Chloe, vi är killar.." jag kollade på Justin som flinade. "det är lugnt killar, bara jag slipper höra det.." Dom skrattade.

"Kan vi inte gå ut en stund innan vi kollar på den andra filmen?" Sa jag medans jag sträckte på mig. Jag kände mig som en stel planka och då är det alltid lika skönt att stränka på varenda liten kroppsdel. " Jo det gör vi, så kan vi ju ringa hit Ryan också." Sa Justin.

(Justin)

När jag ringt till Ryan så drog jag med mig Chaz ut i köket eftersom Chloe var på toa. "Jag vet vad vi gör.." sa Jag och kollade på Chaz som flinade. Degt såg ut som om han redan visste vad jag tänkte. " när Ryan går runt hörnet på huset så hoppar jag fram och kastar vatten på honom, och sen när han ska gå in genom altan dörren eftersom vi alltid gör det så står du där och kastar mer vatten på honom?" föreslog jag. Chaz nickade gillande.

Chaz gick iväg till tvättrummet och kom tillbaka med en varsin hink med vatten. "här jag går dit dom vi sa" Sa jag och gick ut. Jag ställde mig precis runt hörnet och väntade på att Ryan skulle komma. Inte alls långt efter så hörde jag steg som närmade sig där jag stod. Utan en tanke på att det skulle kunna vara någon annan så slänge jag hinken så fort jag såg en fot. " AAAHHH vad gör du?!" skrek..CHLOE. " ooopss..jag är ledsen, trodde det va ryan.." sa jag och flinade. Hon skakade på huvudet och fortsatte gå som hon egentligen inte skulle gjort, när hon rundade nästa hörn kom det igen, en hink med iskallt vatten. "CHAZ!!" skrek hon och jagade honom runt gräsmattan. Tillslut fick hon tag i hans arm, hon drog med honom mot poolen. När han stod med ryggen emot poolen så tog hon ett steg framåt och han backade ännu ett steg. Där tog kanten slut och Chaz plumsade ner i vattnet. "tro inte att du kommer undan Justin, bara så att du vet så är jag bäst på sånt här!" sa hon och kom springandes emot mig. Jag vände mig om och började springa.

När jag sprungit 20 meter så känner jag hur Chloe hoppar upp på min rygg. "Justin släpp ner mig nu!" skrek hon från min rygg. " det kan du ju glömma!" sa jag och sprang in i huset igen. Jag orkade inte springa runt mer så jag gick upp för trappan och in i badrummet, jag släppte ner henne på en handduk som låg där eftersom att hon var ganska så blöt. " ger du upp nu, Bieber?" flinade hon. Jag skrattade. " som om jag skulle ge upp?! det är nog lättare att säga Det är bara början" sa jag och flinade brett tillbaka mot henne. "asså du, jag ska byta om nu.." sa hon och log osäkert. Jag log mot henne. "det är lugnt, jag kan sitta kvar". Hon slog till mig på armen. " visst visst" sa hon bara. Jag trodde hon skulle putta ut mig från badrummet men nej, hon drog av sig sin tröja. " du Justin jag kom på att jag har inga kläder här inne, skulle du vilja gå ut till min garderobe och ta fram något jag kan ha på mig?" frågade hon och log snett.

Som hon sa åt mig så gick jag ut till hennes rum och in i garderoben. Jag kollade bland hennes kläder. Det var inte alls mycket kläder hon hade. Fast hon har ju inte kunnat köpa något på länge och det är väl jobbigt att ta med sig så mycket kläder när man ska flytta. Jag tänkte inte mer på det utan jag kollade bland hennes byxor, min blick letade sig sen bland kläderna som hängde, den stannade på en marinblå Ziperall. Jag tog den från galjen och sen kollade jag i en låda med underkläder. Hon lär ju behöva ett par eftersom att hennes är blöta. Jag hittade en lila bh med svart spets och sen ett par matchande trosor.

(Chloe)

Jag kollade på Justin som låg och sov i soffan efter halva filmen. Perfekt. Nu ska han få sin hämd. Chaz och Ryan satt och kollade på filmen, dom såg livrädda ut. Utan att dom märkte något så gick jag ut till förrådet där jag tyckte att jag sett det jag behövde. Jag öppnade dörren och som jag trodde så låg det jag behövde mitt framför mina ögon. Jag tog bebispoolen underarmen och satte mig på gräsmattan. Jag öppnade knappen till hålet där man skulle blåsa in luft och sen så började jag blåsa för fullt. Andetag för andetag blåste jag in i den lilla plastpoolen. Jag kände med handen på den hur hård den va. Perfekt, tänkte jag. Ännu en gång tog jag den under armen och gick in.

När jag placerat poolen bredvid soffan så sprang jag in i köket och hämtade hinken, jag fyllde den med vatten. Efter tre hinkar va den fylld. Hela tiden så satt Chaz och ryan och iaktog mig, när dom efter ett tag förstod vad jag skulle göra så började dom skratta. Justin sov fortfarande som en stock...
___________________________________________
 

Såå vad kommer Chloe göra med Justin?

vad kommer hända nu med Sebbe och allt?

hur kommer Vanessa och chloe komma överrens?

vad tycker ni?

många frågor och många svar!!

Hoppas ni gillar't !

Puss Julia ;*

Läs&Kommentera

hejhej finaste läsare!

ville bara säga att ni ska kolla in den här söta tjejens novellblogg http://www.biebzstories.blogg.se sjukt bra novell!

vi håller på att skriva del 11 nu :D

Puss Julia & Gaby ;*

The moment I met you - del 10 - buy a goat ?!

Hej babe!" Sa jag glatt.
"hej..." Sa han tyst.
"har det hänt något?" Sa jag och blev nervös.
"nej...eller..jo.." Sa han lpngsamt.
"asså, jag ville inte säga det här på telefon, jag skulle ha sagt det när du var här, men... Jag har legat med en annan..."

_________________________________________________________________________________________________
Tumblr_lmpimr3cxf1qgfo7wo1_500_large
Il_570xn.224371505_large
Bild 1 : när hon gråter på bryggan
Bild 2 : hennes mammas halsband
Jag tryck på den röda knappen på skärmen. Hur kunde han göra så? Vårat förhållande har alltid varit så bra. Aldrig har någon av oss kysst någon annan. Vi har knappt bårkat. Vi bråkade en gång om att det bara var Sebbe som tog initsiativ till att göra saker. Efter det har vi inte bråkat alls. Jag fattar inte varför han gjorde så, var jag inte tillräckligt bra? Tårarna hade börjat strömma nerför mina kinder, inte måttligt utan det var som en flod som rann. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag sprang bara ut ur tältet och ner på stranden ut på bryggan. Jag satte mig längst ut på bryggan. Fortfarande så rann tårarna som aldrig förr. " herregud, vad har hänt?" hörde jag en bekant röst säga bakom mig. Jag vände mig om och såg Justin stå där.

"Det är..min ki.ille.."stammade jag fram. Justins blick blev förvirrad men irriterad.
"har han köpt en get med nån annan?" frågade han förtvivlat
" vadå köpt en get?" mumlade jag. Tårarna hade avtagit lite men rann fortfarande.
" Ja, har han kört in tåget i en annan tunnel?" frågade han igen. Vad är det han snackar om?
" Justin, vad pratar du om?" han kollade på med en *är-du-seriös-med-att-du-inte-fattar-vad-jag-snackar-om* Jag skakade på huvudet, han suckade och kollade ut mot vattnet.
" har han haft kontakten i ett annat uttag?" ännu en gång så fattade jag inte vad han snackade om. Är det jag som är trög eller är det han som är sämst på att förklrara. "Men Justin jag fattar inte" han suckade igen och sen såg han ut att fundera på vad han skulle säga. " MEN HAR HAN KNULLAT MED NÅGON ANNAN!?" utbrast han högt. Jag kollade bak på Chaz och Ryan som kollade på oss med konstiga blickar. " ja..aa" sa jag och började gråta riktigt mycket igen. " sötnos..han är inte värd dig om han gör något sånt!" sa Justin bestämt. Han tog sina armar om mig och gav mig en lång och varm kram. Just då kände jag mig så trygg. Jag svarade inte på det han sa utan torkade bara tårarna som envisades med att rinna ner för kinderna.

(Justin)


Hon var inte värd en idiot som ligger med andra. Jag fattar inte hur man kan göra så mot sin egna flickvän. Jag blev arg. Vi kramades länge. Jag pussade henne på håret. Hon grät. Jag släppte taget om henne och kollade på henne. Hon kollade på mej med mascara runt ögonen. Och svarta tårar. Jag  torkade bort dom. Hon log ett lidande leende.
"Det kommer fixa sig.." Sa jag och log emot henne. Hon kollade på mig. "Tack Justin... Du är en bra vän." Sa hon med darrig röst. "Du med Chole.." Sa jag och pussade henne på pannan. "Ska vi gå till dom andra?" Sa jag och hon nickade. Vi började gå dit. Jag hade min arm runt om henne. Vi satte oss bredvid dom andra.
"Vad ha rhänt?" Sa Chaz och kollade på henne. "Kan berätta sen.." Sa hon och snyftade till. "okej" Sa han och vi fortsatte prata. Jag kollade på henne lite då och då. Hon pratade inte och såg välldigt ledsen ut. Hon såg trött ut också. Efter allt hon berättade om hennes pappa, mamma, och liv så måste det här med han Sebbe vara svårt. Hon hade sagt hur mycket han betydde för henne och hur mycket hon älskade honom. Allt hon hade gått igenom i 15 år, och han krossade det på några sekunder. Så jävla lågt. Visst, jag kände inte killen, men endå.
"Ska vi åka hem?" Sa jag och kollade på dom andra. "jaa, mamma vill nog att jag ska hem nu" Sa Ryan. Vi packade i hop allting och sen började vi åka. Chole kramade om mej och vi började åka. Jag tog sats i marken. Vinden blåste skönt. Solen lyste. När vi var framme vi huset så skulle Ryan fortsätta. Så han hoppade av och kramade oss alla 3.

(Chole)

Ryan kramade mig sist. "Det kommer nog bli bra..." Viskade han i mitt öra. Jag log mot honom. Han log tillbaka. "Hejdå !" Ropade han och åkte iväg på sin longborard. "Hejdå!" Ropade vi i kör. Sen gick vi in. Vi lämnade alla grejerna och sen satte vi oss i soffan bredvid Catrine. "Hade ni kul?" Frågade hon och lät glad. "japp!Det var jätte mysigt!" Sa Chaz. "jaa, det måste vi göra om!" Sa Justin. Jag kollade ner. Det hade varit kul. Fast sen blev det.... Det brände bakom ögonlocken. Jag kände att en tår rann ner för kinden. Jag torkade snabt bort den. "Har det hänt något gumman?" Sa Catrine. Jag kollade ju ner, men hon kollade antagligen på mig. Jag skakade på huvudet. "Jag... Ursäkta mej..." Sa jag snabbt och gick snabt upp för trappan och in i mitt rum. Jag satte mig på sängen. Catrine hade varit inne och bäddat den. Typiskt min mamma. Jämt när jag sov hos Sebbe förut så bäddade hon min säng. Och städade mitt rum. Jag grät ännu mer. Jag hörde att dörren öppnades. Catrine satte sig bredvid mej. "Jag vet inte vad som har hänt... Men jag vill att du ska ha den hära..." Sa hon och gav mej ett halsband med ett 'E' på. Min mamma hette Evangeline. Hon satte det runt min hals. "Din mamma och jag fick det när vi döptes... Jag har mitt här." Sa hon och visade sitt halsband. Det var ett 'C' på det. Hon öppnade hennes. "Det är bilder på oss när vi döptes..." Sa hon. Jag kollade i min och det var lika. En bild på mamma och en bild på dom tillsammans. Fast i Catrines var det ett kort på henne och ett tillsammans. Jag grät. hon kramade om mej mjukt. Jag hörde att hon grät hon med...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Måste bara säga att ni är sjukt BÄST på att kommentera! Det gör det SÅ MYCKET ROLIGARE att skriva! tack, love u guys!!

bieberlove/gaby '


Gilla&Adda

Japp, vi har gjort en gilla sida på facebook BieberPrank heter den. Gilla! där kommer vi skriva när nästa del är uppe och lite info m.m ADDA även våran msn till bloggen bieber.prank@hotmail.com

Gaby lägger väl snart upp del 10 hoppas vi !:) Det kommer kanske vara lite seg update nu men vi sommarjobbar. Förhoppningsvis blir  vi klara redan på torsdag :)

puss Julia'

The moment I met you - Del 9 - I'm waterproof

"Guys skulle vi bada eller?" frågade jag och gjorde mig redo på en tävlig ut till stranden. Som den tävlingsmänniska jag är har jag alltid velat tävla om allt och vinner jag inte blir jag grymt sur. Det är därför jag nästan alltid fuskar. Jag granskade alla killar och dom nickade. "bra, sisten i bjuder på pizza" ropade jag när jag nästan va halvägs ute.

När jag hade sprungit i vattnet ser jag hur dom kommer allihopa. Chaz kom sist..

________________________________________________________________________________

Tumblr_lmh6inraek1qz7jp7o1_500_large
1392809238_ac88af9ba6_z_large
Tumblr_lf36tjejly1qbvlq7o1_500_large

Bild 1 : Tältet på morgonen
Bild 2 : Frukost
Bild 3 : smors
__________________________________________________________________________________

Alla hoppade och lekte i vattnet. Det var den roligaste kvällen på länge. När vi hade badat i kanske 1 timme så rullade vi ut våra handukar och satte oss på dom. Jag satt i mellan Chaz och Justin och Ryan satt bredvid Chaz. Solen gick ner. Det fick mej att tänka på första kvällen med Sebbe efter barnhemmet. Jag saknade honom.
"Hörrni!" Sa Justin och hoppade upp.
"Vadå!?" Sa Chaz och log. Ryan kollade konstigt på han, och jag med.
"VI TÄLTAR HÄR PÅ STRANDEN!!" Sa han glatt. Alla kollade konstigt på honom.
"jaaa!? För att fira att Chole är här!" Sa han och log ett vackert leende emot mej. Jag log stort och kollade på Chaz.
"jaa! Visst!" Sa han och Ryan nickade instämmande.
"Gud va kul !!" Sa jag och vi alla ställde oss upp. Vi började gå tillbaka till huset. Direkt när vi kom innan för dörren så sprang alla till Catrine.
"mammammammamamma!!! Får vi tälta på stranden!?!?!?" Sa Chaz glatt och alla log emot henne.
"jaaa....Visst!" Sa hon och log tillbaka.
"yeeeesss!" Sa Ryan och alla skrattade. Vi packade lite kläder, tält, och en tändare. Sen gick vi in till köket. Chaz tog fram bröd och Choklad.
"Varför tar du fram choklad?" Sa jag och kollade på honom.
"För att vi ska äta det på mackorna...?" Sa han och kollade konstigt på mej.
"Kan man det?" Sa jag och log. Han skrattade.
"Jaaa? Har du aldrig gjort det?"Sa han och log. Det hade jag inte. Jag åt inte så värst speciell mat. Särsilt inte på barnhemmet.
"Nej!" Sa jag och han skrattade. Justin letade tog fram marshmallows ur skafferiet och Ryan tog fram kex och 2 choklad kakor ur ett skåp.
"VI GÖR SMOOOORS!!!" Sa Justin glatt. Alla log.
"har du ätit det då!?" Sa Chaz och blinkade.
"hahaha, nej faktist inte... Men jag har sett det på tv!" Sa jag och alla skrattade. Vi tog med oss två tjocka täcken och fyra filtar. Och såklart mssor med kuddar. Vi hade knytit fast madrasser i en stor camping ryggsäck som Justin hade på sig. Jag tog alla kuddar och täcken, Chaz tog all mat, och Ryan tog väskorna och filtarna. Sen började vi gå.
"Ska vi ta longboardarna?" Sa Ryan glatt.
"Jaa! Fast Chole har ju ingen..." Sa Chaz.
"Hon kan åka i bak på min"Sa Justin och log snällt på mig.
"fett läskigt men okej!" Sa jag och skrattade. Alla tog sina longboardar och jag ställde mej i bak på Justins. Han hade nu sin ryggsäck på majen och vi knöt fast kuddarnaa och täckerna i bak på mej. Justin lade försiktigt mina armar runt honom. Sen började han åka. Mitt hår flög med i vinden.
"går det bra*?" Skrek Justin.
"jaa då!" Skrek jag tillbaka och han gjorde tummen upp. Chaz och Ryan var före eftersom Justin fick ta det extra försiktigt.
"Krocka inte med någon nu bara!" Skrak jag och han skattade.
"hahaha, nejdå! Du är säker!" Sa han. Jag log och lutade mitt huvud mot hans rygg. Han klappade mina händer och tog fart. Till slut var vi framme. Vi klev av och gick mot Ryan och Chaz som hade hittat en bra tält plats. Det såg mysigt ut. Vi satte upp tältet. Det tog ett tag eftersom vi inte hade några skills alls på att sätta upp tält. Och när vi var klara var det redan mörkt. Så vi slände in allt i tältet. Killarna gick och tände en eld medans jag bäddade och fixade i tältet. Efter ett tag så ropade dom.
"Smorsen är färdiga!" ropade Ryan och jag gick ut. Dom hade grillat marsmallows och smorse. Jag satte mig bredvid Chaz. Vi åt, pratade och skrattade.
"Hörrni, jag ska bara hämta en sak i huset!" Sa Justin och innan någon han reagera så var han iväg på sin bräda. Vi skrattade. Medans han var iväg så pratade vi om allt och inget. Men sen kom han tillbaka. Han hade en gitarr på ryggen. Han satte sig på marken och började spela. Jag hade aldrig hört han sjunga förut, så det här skulle bli kul.
"I'll wait on you forever, any day, hand and foot..."
Rösten som kom ur... Orden... Han sjöng så rent och mjukt. Han var underbar. När låten slutade så apploderade alla. Han skrattade. Vi satt och pratade ett tag till, men sen blev vi trötta. Så vi kastade vatten på elden och gick sen in i tältet. Det var lite kyligt nu.
"okej, jag och ryan delar täcke! För du sparkas Justin..." Sa chaz och Justin log retsamt. Jag skrattade. Vi lade oss ner och jag blundade. Jag kunde bara inte somna. efter en halvtimmes försökande av att sova så vart jag riktigt irreterad på mej själv. Jag satte mig upp. Ryan blundade, Chaz blundade.. Justin låg och log. Jag skrattade tyst.
"Kan du inte somna?" Viskade han.
"neej...Jag saknar min kille. Han kramar alltid om mej.... " Viskade jag och kollade ner.
"här..." Sa han och drog mig närmare honom. Jag kände mej trygg.
"Bättre?" Viskade han. Jag nickde och blundade. Sen somnade jag.

"Hallåååååå!!!Vakna då!" Sa Chaz och puttade på mig. Justin, Ryan och Chaz hade redan vaknat. Tältet var öppet och solen lyste.
"Frukosten är klar!" Sa han och log. Jag log tillbaka. Jag gick ut ur tältet och kisade. Jag hade Sebbes tröja på mej. Fast den här gången hade jag bh under eftersom man såg igenom. Jag satte mej bredvid Ryan.
"Sovit gott?" Sa Ryan till mej. Jag kollade på Justin och han log.
"jaaa!" Sa jag och log tillbaka.
"Nu ska du smaka !" Sa Chaz och gav mej en macka med choklad på. Jag tog en tugga.
"Gott ju!" Sa jag glatt.
"japp! Vi äter det hela tiden till frukost!" Sa Justin glatt. Vi satt och åt, men helt plötsligt ringde min mobil.
"Kommer snart!" Sa jag och sprang in i tältet. Det var Sebbe.
"Hej babe!" Sa jag glatt.
"hej..." Sa han tyst.
"har det hänt något?" Sa jag och blev nervös.
"nej...eller..jo.." Sa han lpngsamt.
"asså, jag ville inte säga det här på telefon, jag skulle ha sagt det när du var här, men... Jag har legat med en annan..."

________________________________________________________________

ojdå :ooo

hare!/gaby


The moment I met you - Del 8 - I won

"aahhh, det är as skönt att vara ledig!" Sa jag och Chaz log. Ryan satte sig ner bredvid Chole.
"Jag förstår det broo.." Sa Chaz och tog upp dosan och sippade mellen alla kanaler. "nej!" Sa han och stände av tven. "Ska vi typ gå ner till stranden?" Sa han och kollade på alla. Alla nickade och ställde sig upp. "Ska vi bada?" frågade ryan. "Kan vi väl?" Sa Chaz och kollade på Chole. Hon log stort och nickade. Jag gick in i mitt rum och satte på mig mina badbyxor, sen satte jag mej i gången och väntade på alla andra...

________________________________________________________


(Justin)

..istället för att sitta och vänta på alla andra bestämde jag mig för att gå ut till poolen och vänta där. Jag reste mig upp och precis när jag ska börja gå öppnas dörren till Chloes rum, som dom klumpiga människor vi är så krockar vi och vi båda faller baklänges på rumpan. "shit Justin, förlåt Gick det bra?" frågade hon oroligt. Jag skrattade tyst " ta det lugnt chloe, det gick bra, får nog en liten bula bara" svarade jag och blinkade. " hur gick det med dig förrestren?"  Jag pekade mot hennes ögonbryn som blivit väldigt rött och en blå nyans började ta form. Hon tog handen där jag pekade " aaoch..äh det är lugnt" Sa hon och trängde fram ett leende. Jag såg på hennes min att det faktiskt gjorde ont. "kom, vi hämtar is du kan lägga på" föreslog jag. Jag ställde mig upp och räckte fram min hand så jag kunde hjälpa henne upp.

Vi gick ner för trappan med handen på våra pannor. " men vad har ni gjort?" utbrast Catrine när vi kom in i köket. Vi kollade på varandra och började skratta. Det såg ju ganska kul ut när vi båda kom in med handen i pannan, eller hon vid ögonbrynet men det såg ju ut som i pannan. " vi krockade bara, vi tänkte ta is och lägga på" svarade jag. " det finns i tredje lådan i frysen" sa Catrine och tog sin kaffemugg och gick iväg in till vardagsrummet.

(Chloe)

Medans Justin tog fram isen så passade jag på att gå in på toan och ta mig en titt i speglen. När jag vände mig mor spegeln började jag skratta, det såg så kul ut. Mitt högra ögonbryn va svullet och lite blått. "Chloe, kommer du då?" ropade Justin från köket. Istället för att svara så små sprang jag ut till honom. "vi måste verkligen sluta krocka!" suckade han när han la på en påse med is på mitt ögonbryn. Jag kollade in i hans ögon. Dom var väldigt fina fast Sebbes är finare. Men Justins ögon är verkligen sjukt fina, den hasselnötsbruna färgen passade honom perfekt.

Vad är det jag står och tänker på? Ingen människa på hela jorden är lika fin som sebbe. Påtala om Sebbe så saknar jag honom riktigt mycket, att bara träffas några dagar gjorde saknaden ännu större. Men jag vet att vi kommer klara av det här om vi båda är redo för att kämpa. Jag vet att jag är redo men om Sebbe är det, är jag inte helt säker på.

"Vad håller ni på med?" avbröt Chaz mina tankar. Jag och Justin kollade på varandra ocg började skratta. "berätta, jag vill också skratta" gnällde Ryan på skämt. Vi alla suckade. " Jag kom utrusandes från mitt rum och när jag öppnade dörren krockade jag med Justin och det slutade såhär" sa Jag och putta bort Justins hand från isen på mitt ögonbryn. När dom såg det så kollade dom på mig med lidande blickar vilket fick mig att brista ut i skratt. " hörrni killar det gör inte så ont som det ser ut att ni tror!" skrattade jag. Killarna kollade med förvirrade blickar på mig och sen skakade dom bara på huvudet. "så ni menar att ni fick bulorna för att ni krockade" frågade Chaz förvirrat. Jag och Justin nickade. "då måste det ha varit en väldigt hård smäll?" konstaterade Ryan som samtidigt granskade mitt öga. " Jo det va ju det.." sa jag och reste mig upp från stolen jag suttit på. "Guys skulle vi bada eller?" frågade jag och gjorde mig redo på en tävlig ut till stranden. Som den tävlingsmänniska jag är har jag alltid velat tävla om allt och vinner jag inte blir jag grymt sur. Det är därför jag nästan alltid fuskar. Jag granskade alla killar och dom nickade. "bra, sisten i bjuder på pizza" ropade jag när jag nästan va halvägs ute.

När jag hade sprungit i vattnet ser jag hur dom kommer allihopa. Chaz kom sist..

..............

förlåt för kort och tråkig men jag måste springa iväg nu..och förlåt för sämst uppdatering från min sida men som gaby sa så hade mamma fest igår och sen så idag har vi städat hela dan och jag känner mig grymt trött och huvudvärken ska vi inte prata om. kanske skriver en till del sen när jag kommer hem.

Puss Julia ;*

Bieber

Tnkte bara att vi kommer ha dålig uppdatering idag, så här får ni några fina bilder på han :D

Tumblr_lmmxbfdkan1qfj46do1_500_large
Tumblr_lmjw56qfz31qetbtho1_500_large
200419_1849354832131_1188531038_2213976_7929807_n_large
Tumblr_llxm8baioy1qetbtho1_500_large
Tumblr_lme145hufr1qcfyw0o1_500_large

____________________________________________________________________________________-

Där är några av mina favvo bilder på honom ;D

puss/gaby


The moment I met you - del 7 -

Det kom in en till kille som inte hade någon tröja på sig. Justin och den andra killen stog brevid varrandra och såg överraskande på Chaz.
"Vad gör ni...?" Sa han långsamt.
"hehe, jag hade tråkigt och.. jaahh...." Sa Justin tyst. Catrine kom in.
"nej men hej Ryan!" Sa hon men stannade upp. Sen skrattade hon. Det droppade vatten ifrån han.
Han kollade ner och Justin hållde för munne för att dölja hans skratt.
Chaz började asgarva. Alla vi stog och skrattade. Sen kom Ryan fram till mej.
"Hej, ryan!" Sa han glatt.
"Chole!" Sa jag och log.
"Ryan, gå och torka dej. Och Justin... Sätt på dej en tröja!" Sa Catrine och skakade på huvude.
"Vadå!? Vill du inte se det här eller !?" Sa han och kände på hans mage. Hon skrattade och drog honom till trappan.
"jaja..." Sa han och sprang upp....
____________________________________________________________________________________________
Tumblr_lmn2jefjzl1qesc14o1_500_large
Bild:Justin spelar billjard
(Choles perspektiv)

"Här, jag hjälper dej till ditt rum!" Sa Chaz och log ett stort leende emot mej. Jag log tillbaka och sen hjälptes vi åt med väskorna. Eftersom jag bara hade 3 väskor så gick det lätt. Chaz tog 2 st och jag 1. Vi gick upp för trappan. Det var en gång där uppe med ljusa heltäckningsmattor och ´begia tapeter. Det var 4 dörrar i gången som var mittemot varran. Sen var det en öppning längst bort i gången. Chaz pekade på första dörren.
"Här är Mitt rum..." Sen peckade han på den mittemot. "Och här är badrummet..." Han pekade på den tredje. "Här är gästrummet där Justin sover just nu..." Sen stannade han vid den fjärde. "Och här är ditt! Det är min storasysters gammla rum, fast hon har flyttat hemmifrån, så nu får du det!" Sa han och log.

Han öppnade dörren. Rummet var stort och hade stora fönster med vita gardiner. Det var ljust inne i rummet. Det var en jätte stor säng i mitten av rummet och den var fint bäddad med kuddar och fluffigt täcke. Det var en stor tv mittemot sängen och en stor vit hylla med några filmer på. Det var två stora dörrar vid väggen, som jag antar att det var en garderob. Jag kollade noga runt i rummet. Det var helt underbart. Mitt dröm rum. "gillar du det?" sa Chaz och log emot mej. "nej... Jag ÄLSKAR det! Gud vad fint !!" sa jag och hoppade i hans famn. Han skrattade . "vad bra!här är garderoben." sa han och öppnade dörrarna. Den var jätte stor. Jag hade typ inga kläder. Och bara ett par skor. "Gud vad stor, nu måste jag ju köpa kläder som jag kan ha där inne!" utbrast jag och log ett stort leende. Han skrattade.

Han hjälpte mej att packa upp allting. Medans pratade vi. Det gick 30 minuter tills någon öppnade dörren. "Maten är klar!" Sa Justin och log. Vi nickade och alla sprang ner för trappan. Det luktade gott. Grillat. Catrine och Ryan satt vid ett bord ute på altanen. Catrine log. Vi satte oss ner. Jag mittemot Catrine, Chaz Mittemot Ryan och bredvid mej och Justin på kortsidan. "Ta för er!" Sa Catrine och alla kastade sig på maten direkt. Inte jag därimot. Jag var fortfarande välldigt blyg.

(Chaz perspektiv)

Alla tog mat och jag skulle precis göra samma sak. Fast jag såg att Chole var nervös så jag väntade in henne. När alla hade tagit så knuffade jag till henne lätt i sidan och gjorde en gest att hon skulle ta. Hon log och började ta mat. När hon tagit klart så tog jag mat. Vi började äta.

"Chaz... Vanessa kommer om två dagar och stannar över din födelsedag!" Sa Mamma. Vanessa var min storasyster. Hon var 19 år och flyttade hemmifrån med hennes pojkvän David. Dom hade varit tillsammans 3 år nu. Jag gillade David, han var snäll, och han var som min pappa. Min mamma och pappa skiljde sig när jag var 2 år, och sen flyttade han någonstans. Sen dess har jag inte träffat honom.
"Jaaaa!" Sa jag och log stort. "Vanessa är Chaz storasyster!" Sa Mamma glatt till Chole.  "åhh, vad kul!" Sa hon och log. Jag log mot henne.
"jaahaaa, Chazziee, vad händer on your birthdayy !?" Sa Justin taggat.  jag skrattade. "Jaaa, du, jag vet inte..!" Sa jag och log. Justin log ett finurligt leende och sen så kollade han på Ryan och flinade. Ryan log stort tillbaka till Justin. Mamma kollade konstigt på dom. Vi fortsatte äta. När alla var klara så lutade vi oss tillbaka. Det var tyst ett tag.
"Catrine.. Jag och Ryan ska prata med dej sen..." Sa Justin och såg allvarlig ut. "okej... Har det hänt något?" Sa hon och kollade förvirrat på dom. Ryan skrattade. "haha, nej, vi måste bara det!" Mamma log och nickad till svar. "Ska vi gå upp?" Sa jag och alla nickad och ställde sig upp. "Tack för maten!" Sa Chole och mamma log. "Varsegod gumman!" Sa hon och vi gick in i köket och ställde tallrikarna i diskmaskinen.

(Justins perspektiv)

Chaz och Chole sprang upp för trappan. "Vi kommer snart!" Sa jag och drog ut Ryan till Catrine. "okej!" Ropade Chaz tillbaka och Catrine kollade på oss. Vi satte oss ner.
"Okej.. Såhär är det... Vi vill fixa en fest till Chazziie.." Sa jag och hon log och nickade. "Och vi måste hyra värsta lokalen, ha många gäster, och värsta festen! Han fyller ju 17 år !" Sa Ryan hypert. Hon skrattade. "okej.. Jag hjälper er gärna! Han kommer bli jätte glad!" Sa hon. Vi pratade ett litet tag om det och sen sprang vi upp. Chaz och Chole satt i spel rummet och kollade på tv. Jag ställde mig och spelade billjard. "aahhh, det är as skönt att vara ledig!" Sa jag och Chaz log. Ryan satte sig ner bredvid Chole.
"Jag förstår det broo.." Sa Chaz och tog upp dosan och sippade mellen alla kanaler. "nej!" Sa han och stände av tven. "Ska vi typ gå ner till stranden?" Sa han och kollade på alla. Alla nickade och ställde sig upp. "Ska vi bada?" frågade ryan. "Kan vi väl?" Sa Chaz och kollade på Chole. Hon log stort och nickade. Jag gick in i mitt rum och satte på mig mina badbyxor, sen satte jag mej i gången och väntade på alla andra...

______________________________________________________________________________________________________________________________________________Förlåt för ett ganska trååkigt ! Men jag har bråttom för jag ska åka bort nu! Men ha det så bra!

bieber love /Gaby <3


:)

Hej allihopa ! Igår så var det avslutning för mej och Julia, så det var därför vi inte skrev något! Och idag så har Julias mamma 40 års fest (grattis :D) så hon ska hjälpa till med det hela dagen! Och jag sitter på en åskandes hästtävling så jag kan nt skriva ngt just nu. Sen sk jag på 50 års fest ikväll, men ska försöka klämma in ett innan ! Tack för alla underbara kommentarer! Vi blir jätte glada av dom! Helt seriöst så gör dom min dag! Tack! Puss på er och ha det bäst! Pussåkram/ gaby

The moment i met you - del 6- We can Do this

JAG ÄLSKAR DEJ!" Skrek han och jag log stort. Folk kollade.
"JAG ÄLSKAR DEJ!" Skrek jag tillbaka och jag såg hur folk kollade sårgset på oss. Flygvärdinnan log lidandes mot mej och jag satte mej på min plats. Nu var han borta. Fast nej. Jag älskade honom och kunde inte glömma honom. Flyget gick långsamt. Men tillslut landade vi. Jag darrade av nervositet. Jag gick av planet. Jag hade faktist googlat på Chaz Somers. Och han hade kommit upp ståendes med Justin Bieber. Så jag visste hur han såg ut. Jag tog mina väskor och gick ut på parkeringen där vi hade bestämt att de skulle stå. Där stog dom..
 
Tumblr_liocc06bj61qcryvro1_500_large 
bild: Chaz och Catrines hus
Det var som ett vitt suddigt moln runt allting förutom dom. Jag såg hur båda log. Jag gick fram till dom. "hej gumman!" sa Catrine glatt och log brett. Hon kramade mej varmt och jag svarade hej. Sen kramade jag Chaz och vi log mot varrandra. "ska vi åka då?" sa Catrine och Chaz tog upp mina väskor och lade dom i bakluckan. Vi satte oss i bilen. Chaz och Catrine där fram och jag där bak. "katie sa till mej att du skulle ringa dom när du hade landat! Vill du låna telefon?" sa catrine glatt. " jag har egen men tack endå!" sa jag och tog upp min mobil. Jag slog in deras hem nummer och behövde inte vänta länge alls innan någon svarade . "hallå?" sa en trött röst på andra sidan luren. "hej älskling!" sa jag till honom. För jag hörde att det var sebbe. " baby! Hej hur är det? Gick allt bra? Har dom hämtat dej?är dom snälla!? Bäst att dom är det, annars får du komma hit! Det vet du!!" sa han snabt. Jag skrattade. " bomba lagom med frågor! Ja allt gick bra och dom har hämtat mej nu!" sa jag och såg hur Chaz log i backspegeln. "bra!är dom snälla!?" sa han lika snabt. "ja! Jätte!" sa jag och Chaz log ännu större. " jag saknar dej.." sa han ledset i luren . "jag saknar dej också .. Men allt kommer bli bra nu.." sa jag lågt. "jag vet! Jag är så glad för din skull. Men jag ska på träning nu, vill du prata med mamma eller ska jag hälsa att allt är bra?" sa han mjukt. " hälsa att allt är bra! Ha det bra ! Jag älskar dej." sa jag och han svarade med en mjuk röst. " desamma, Smsa eller ring i kväll! Jag älskar dej min finaste ." sen lade han på. Jag kollade på Chaz som kollade på mig och log ett fint leende. Katie hade haft rätt, bara av att se dom så såg man att de var underbara människor. Deras utstrålning fick mig och säkert många fler att le. ”Just det Chloé, Chaz har en kompis från Atlanta här i två veckor, hoppas det är okej med dig?” sa hon och kollade ursäktande på mig i backspegeln. ”Nej det är helt lugnt! Det är kul med nya människor” svarade jag och log.
" Så bra!" Sa Chaz och log igen. Jag log tillbaka och sen åkte vi vidare. Vi pratade lite grann om allt möjligt. Efter ett tag så svängde vi in i ett område med ganska stora hus i. De flesta hade pool. Jag antar att vi var framme snart. Vi hade åkt i kanske 30 minuter. På en gård så spelade två tjejer fotboll, och på en annan hoppade två killar studsmatta. Killarna var nog 9-10 år. Och tjejerna kanske 13. Jag kollade in på flera tomter och undrade hur det hade varit om jag hade haft det så. Fast nu skulle jag kanske få det så bra. Vi svängde helt plötsligt in på en uppfart. "Här är det!" Sa Catrine och Chaz log stort. Jag nickade och log tillbaka. Huset var stort och vackert. Ett drömhus för mig iallafall. Chaz hjälpte mej att bära in väskorna...

(Justins perspektiv)

När jag stog på badrummet och böt om så började jag nynna tyst. Men nynnet blev till sång. Ryan hörde mej säkert inte eftersom han var i poolen redan. Eftersom Chaz och hans mamma hade åkt och hämtat Chole så hade jag bjudit över Ryan. Vi hade inte haft något att göra så vi bestämde oss för att bada. Vi var inte säkra på att vi fick det, men dom skulle ju komma hem senare. Så vi hann nog.
Jag knöt mina badbyxor.
"And it's just no turning back! When you heart's under attack! Gotta give everything I have...It's My DESTENY!"
Jag öppnade dörren och gick ut.
" I WILL NEVER SAY NEE....!" Booom. Jag krockade med någon.

(Choles perpektiv)

Smällen gjorde inte så värst ont. Men han tog tag i mina armar.
"gud, förlåt!" Sa han och tog fram sin hand.
"Justin.." Sa han och jag hälsade tillbaka.
"haha, Chole!" Sa jag glatt.
Han log ett underbart leende och kollade på Chaz. Catrine var fortfarande vid poolen.
"JAHA, KOM NI HEM NU!!!!" Sa han högt och tydligt. Man hörde att någon klev upp ur poolen. Och man hörde ett svagt.
"ohh, shit!"
Det kom in en till kille som inte hade någon tröja på sig. Justin och den andra killen stog brevid varrandra och såg överraskande på Chaz.
"Vad gör ni...?" Sa han långsamt.
"hehe, jag hade tråkigt och.. jaahh...." Sa Justin tyst. Catrine kom in.
"nej men hej Ryan!" Sa hon men stannade upp. Sen skrattade hon. Det droppade vatten ifrån han.
Han kollade ner och Justin hållde för munne för att dölja hans skratt.
Chaz började asgarva. Alla vi stog och skrattade. Sen kom Ryan fram till mej.
"Hej, ryan!" Sa han glatt.
"Chole!" Sa jag och log.
"Ryan, gå och torka dej. Och Justin... Sätt på dej en tröja!" Sa Catrine och skakade på huvude.
"Vadå!? Vill du inte se det här eller !?" Sa han och kände på hans mage. Hon skrattade och drog honom till trappan.
"jaja..." Sa han och sprang upp....Tack tack!

Som ni ser så har vi ny design ( om ni inte ser den klicka på f5 eller uppdatera sidan) Jag vill säga tack till Izabella som gjort den underbara designen! kolla in hennes blogg www.justinbstories.blogg.se hennes novell är grym! Tack igen Izabella <3 kolla även in den här söta tjejens blogg www.justindbiebernoveller.blogg.se oxå en underbar novell! nästa del kommer snart , eller kanske idag, beror på om jag hinner skriva den ;) Tack för alla underbara kommentarer! Puss ;*

Kom på att..

jag inte skrivit nånting om mig själv :O

Men jag heter Julia Lundevall

Bloggarna vet ni ju redan!

Twitter; JuliiaaBieber
Facebook; Julia Lundevall
Msn; julia97_aik@hotmail.com Bloggens msn; bieber.prank@hotmail.comdet här är jag :) på första bilden är det Gaby och Jag (;

BieberLove Julia ;*

Hellou!

Hej allihopa underbara! Tnkte bara säga att jag heter Gabriella Lindmark(kallas för gaby) och Julia undrade om jag kunda vara med och skriva här och det är klart jag vill ! Julia och jag har varit bästavänner sen i 4:an och går nu i 7:an tilsammans. Hon är min tvilling, helt underbar! Tänkte bara presentera mej själv lite sådär ;)

Om ni vill nå mej så finns jag här såklart och :
www.justindbblogg.bloggplatsen.se
www.jdbieber.bloggplatsen.se
www.gabriellalindmark.blogg.se
facebook : Gabriella Lindmark
MSN : Mysak9@hotmail.com
Twitter : @gbieber11jag är 14 år och håller på mkt med musik!


ha det bäst nu alla ! puss påp er bieberlove /gaby

(dööör på bilden!)
(jag xdd).

.

The moment I met you - Del 5 - I do love you

Vi borstade tänderna och gjorde oss klara för sängen. Bara att få känna lukten av att vara här får mig att må bättre! Medans Sebbe va på toa så passade jag på att bädda upp sängen. När jag lagt ner hans blåa överkast på golvet så drog jag upp täcket och la mig snabbt under. Täcket var kallt och det fick mig att rysa så jag gosade in mig extra mycket, jag drog in lukten av täcket, det luktade verkligen Sebbe. Det luktade så underbart gott. Jag la mig till rätta sen hörde jag hur Sebbe tassade in i rummet och stängde dörren efter sig. Han tog av sig sina kläder och la dom på stolen som står vi skrivbordet. När han släckt lampan gick han till sängen och la sig bredvid mig. Som han alltid gjorde när vi sov tillsammans så la han armen om mig.

" Godnatt älskling! Jag älskar dig" viskade han i mitt öra och med dom orden så lät jag min ögonlock falla..

_____________________________________________________________________________________bild: Chole och Sebbe säger hejdå

.........................................................................................................................................................................................

Jag vaknade av att solen lyste in i mina ögon. Sebbe hade nog glömt att dra ner persiennerna i går natt. Jag vände mej om för att kolla om Sebbe sov. Det gjorde han.
Jag ställde mej upp och drog upp persiennerna helt. Solen lyste utanför så jag öppnade fönstret. Det var varmt men fläktade lätt. Jag hoppade upp på fönsterbrädan och satte mej. Mitt hår fläktade lätt. Jag blundade och andades in. Jag kände mej fri. Inget mer barnhem. Underbart. Fast jag ville inte lämna Sebbe. 
"Godmorgon älskling.." Sa en hes och trött röst bakom mej. Jag vände mej om och han låg där med ruffsigt hår och kisade. 
"Godmorgon!" Sa jag och log. Han satte sig upp och kramade mej bakifrån. Vi kysstes långsamt och mjukt. Ganska länge. Tills vi hörde en harkling i dörren. Katie skrattade. 
"Tänkte bara kolla om ni var vakna.. Och det värkar ni ju vara! Det finns frukost där nere! Jag åker in till stan och fixar lite ärenden. Jag skrev upp Catrine och Chaz nummer på en lapp som hänger på kylskåpet. Jag kommer hem vit 16.00 tiden!" Sa hon och vi nickade till svar. Hon gick och vi väntade tills bilen hade åkt ifrån gården. Sebbe kollade på mej.
"Ensamma hemma.." Sa han rtsamt och kysste mer passionerat. Jag stannade upp kyssen för att kunna le. Vi gick ner till köket och åt frukost. Han hade bara kallsonger och ingen tröja. Han hade värkligen tränat mycket sen jag träffade honom sist. Han hade 6-pack och mycket muskler. Sexigt var det. Jag hade hans vita tröja på mej. Jag kollade på mej.
"Man ser igenom din tröja!" Sa han och garvade högt. Sen tog han en tugga av sin macka. Jag log retsamt.
"Men du har ju typ ingenting på dej! Så tyst!" Sa jag och han skrattade igen. Han kom fram till mej och kysste mej mjukt. Kyssen blev mer och mer passionerande och jag ställde mej upp. Han bar mej till soffan och slet av tröjan av mej. Han smekte mej och jag honom. Allt kändes rätt. Han började ha sex med mej och det blev skönt. Allt gick snabt. Nu låg vi båda två svettiga och anfådda i soffan. Han kysste mej igen och jag log. Vi gick in i badrummet och duschade. Länge. När vi kom ut ur duschen så gick Sebbe lite före. Han stannade upp vid soffan. Jag ställde mej brevid honom. Det var en stor fläck mitt på soffan. Jag började skratta och han kollade på mej. Han såg riktigt rädd ut. 
"Asså..Mamma kommer fan döda mej.." Sa han med en darrig röst.  
"men haha, vi vänder väl bara på kudden?" Sa jag och gick fram och han hjälpte mej att vända på sätet. Nu log han. Klockan var 13.00.
"Du kanske ska ringa dom..?" Sa han tyst.
"mmh." Sa jag och kysste hans kind. Han satte sig i soffan och kollade på tv. Jag tog hemmatelefonen och lappen som satt på kylskåpet. Sen gick jag ut till trädgården och satte mej på en bänk. Sen tog jag upp telefonen. Mina händer darrade. Jag slog nummret som stog på lappen. Jag dubbel kollade att jag hade skrivit rätt. Det hade jag så jag la tummen på luren. Jag fattade inte varför det var så svårt att trycka på knappen. Det var ju underbart att de hade hittat min kusin. Jag tröck på knappen och satte telefonen mot mitt öra. Det pep. Varje pip kändes som en evighet. Jag hållde på med en röd ros som var brevid mej.
"Catrine Somers!" Hördes en mjuk röst.
"Hej.. Jag heter Chole Somers..ehh.." Sa jag med darrig röst. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Jag var INTE bra på att småprata. Men hon gjorde enkelt för mej.
"Men hej Chole!Det är så kul att du ringde! Vi längtar tills vi får träffa dej!" Sa hon glatt. Det fick mej att le. Dom längtade efter att träffa mej.
"Jaa! Jag längtar också!" Sa jag och log snett. Vi pratade lite om hur jag bodde nu,och om barhemmet och hon berättade att hon var min mammas tvilling och att de hade varit bästavänner, men sen hade hon flyttat och de hade tappat kontakten helt. Hon berättade också att mormor och morfar var döda. Och att hon var den enda syskonet som mamma hade. Hion berätta massa saker, och att hon hade träffat mej när jag var 4 månader, men det var allt. Vi pratade om mamma och om hennes död. Det känndes skönt att prata med henne om det.
"Men du! Jag tror värkligen att Chaz vill prata med dej! Om du vill alltså?" Sa hon glatt.
"Ja , gärna!" Sa jag.
"Vänta lite då. Ha det bra så länge så hörs vi på sönda då kanske! Hejdå!" Sa hon och jag svarade hejdå och sen hörde jag att hon gick upp för en trappa. Jag lyssnade noga för att höra vad som hände. Jag hörde svaga röster.
"Men CHAAAZ! Sluta! Asså varfan! Du sabbade hela sspelet!!" Hörde jag en röst som sa och sen massa skratt. Han måste ha kompisar hos sig. Det gjorde mej nervös.
"Chaz! Chole är i telefonen!" Hörde jag Catrine säga och jag hörde hur han tog tag i telefonen.
"Hallå?" Sa en glad röst.
"Hej!" Sa jag nervöst men försökte låta normal.
"Det är kul att prata med dej Chole! Du kommer ha det bäst här! Jag lovar. Det finns massa att göra!" Sa han hypert.
"Ja! Det tror ag också! Jag ser fram emot det!" Sa jag glatt.
"Asså, ska jag vara ärlig så är jag lite nervös... Asså, du värkar as schysst!" Sa han lågt. Säkert så att inte hans kompisar skulle höra han. Jag kunde höra att de spelade tv-spel i bakrunden.
" Jag är skit nervös! Asså, värkligen!" Skrattade jag. Vi pratade i en 30 minuter om allt och inget. Jag fick veta mycket om honom och han mycket om mej. När vi lade på så hade det inte varit lika tungt längre. Allt lättnade. Jag sprang in i vardagsrummet till Sebbe och kramade honom.
"Det gick bra eller!?" Sa han glatt och jag svarade honom med en kyss.

Den dagen gick snabt och sen var det söndag. Jag hade packat allt och nu satt vi på flygplatsen och väntade på att jag fick kliva på planet. Jag hade precis pratat med Amanda. Hon hade det bra och allt. Det tog en timme innan jag fick gå på. Den timmen satt jag och Sebbe mäst och hånglade. De ropade i högtalarna att man fick gå på. Jag fick en klump i magen. Jag kramade Katie hejdå och allt. Sen kollade jag på Sebbe. Han grät. Ja med. Vi kramades länge men sen var jag tvungen att gå. Jag gick gråtandes på planet och han vinkade gråtandes hejdå.
"JAG ÄLSKAR DEJ!" Skrek han och jag log stort. Folk kollade.
"JAG ÄLSKAR DEJ!" Skrek jag tillbaka och jag såg hur folk kollade sårgset på oss. Flygvärdinnan log lidandes mot mej och jag satte mej på min plats. Nu var han borta. Fast nej. Jag älskade honom och kunde inte glömma honom. Flyget gick långsamt. Men tillslut landade vi. Jag darrade av nervositet. Jag gick av planet. Jag hade faktist googlat på Chaz Somers. Och han hade kommit up ståendes med Justin Bieber. Så jag visste hur han såg ut. Jag tog mina väskor och gick ut på parkeringen där vi hade bestämt att de skulle stå. Där stog dom...
___________________________________________________________________________________________

Spännande huh!?

hihi. pouss på er!
/gaby


The moment I met you - del 4 - Goodbye, I love u

"Ska vi gå ner till bryggan och kolla på solnedgången?" Sa Sebbe och log.
"ja!" Sa jag och log ännu större. Solnedgånar var det bästa jag visste. Vi brukade alltid kolla på den innan det som hände. Vi sprang upp till hans rum ioch bytte om. Jag tog på mej ett par jeans och ett luftig tröja. Han tog på sig en skorta och en keps, sen hade han jeansen som han hade haft innan. Vi började gå ner till bryggan. När vi kom fram satte vi oss ner och det blev tyst. En skön tystnad. Fast sen kysste han mej. Vi satt och myste tills solen hade gått ner helt och sen började vi gå tillbaka. När vi kom fram så gick vi in i vardagsrummet. Katie såg helt annorlunda ut.
"Chole... Dom... Dom har hittat din kusin..."
______________________________________________

Tumblr_lexbqr8ncr1qagyj2o1_500_large_large

 Bild; Chloé gråter
Jag stod länge och tänkte på vad hon just sagt. Har jag en kusin? Men allt som var så perfekt nu. Såklart så måste det ju finnas något negativt, fast det är ju inte helt negativt. Att få veta att jag har en kusin är ju ganska bra egentligen. Men om dom nu har hittat mino kusin kan det ju innebära att jag måste flytta!

"vad menar du?" Jag visste nästan svaret, det är alltid lika bra att fråga. Det kan ju vara något helt annat som kan hända.

" Dom har hittat en kusin till dig som bor i Kanada, Han och hans mamma blev jätteledsna när dom hört vad som hänt med dig. Dom sa också att dom skulle vilja att du kom och bodde hos dom. Medans ni var ute pratade jag med en kvinna från Myndigheterna och dom tycker det är bäst om du flyttar dit." Det va som jag trodde, nu kommer jag behöva flytta igen, flytta från min älskade Sebastian. Jag tycker det är konstigt att dom vill att jag ska bo hos min kusin som jag inte ens känner istället för att bo hos min kille som jag kännt i flera år.

"me.en..när då?" frågade jag och rösten skar sig. Jag kollade på Sebbe och såg en tår rulla ner för kinden. Jag tog min hand som jag inte höll i hans och torkade bort den lilla tåren. Av att se hans ledsna ögon fick mina ögon att fyllas av tårar, jag försökte hålla dom inne men dom envisades med att trilla över kanten.

" dom vill att du kommer redan på söndag. Du får flyga härifrån Los angels till Toronto och sen ska dom hämta dig där." Även hennes röst bar inte hela vägen. På söndag, det är ju inte långt dit. Idag är det ju fredag, då är det ju bara två dagar, knappt det. ÅH jag vill inte flytta än, jag som ville bo här. Fler och fler tårar letade sig när för mina kinder. Jag torkade bort dom med baksidan av handen men det va bara onödigt för det kom bara fler hela tiden. Sebbe la sina armar runt mig och drog in mig i en varm och hård kram.

"Det är ju bara två dagar dit, jag känner dom ju inte ens. Jag vill inte" sa jag och började gråta ännu mer. Jag kände Sebbes tårar rinna ner på mitt huvud.

" Gumman det kommer gå bra! Din kusin heter Chaz Somers och hans mamma heter Chatrine Somers. Dom verkar helt underbart snälla. Dom kommer ta väl hand om dig och så får du ju komma hit och hälsa på när du vill. Chatirne skulle gärna vilja att du ringer till henne, så du kan prata med henne och Chaz. " Jag tänkte på vad hon hade sagt, skulle jag verkligen ringa dom. Vad ska jag säga liksom? Tänk om dom inte skulle tycka om mig, dom kanske tycker jag är konstig.

" men jag vill inte lämna er" sa jag och tårarna som precis slutat rinna började sakta rulla nerför kinderna igen. Det kan ju samtidigt bli bra, om jag ringer till dom och ser hur dom verkar så kanske jag kan få en annan bild av det här som kom så snabbt.

" jag ringer till dom, har du nummret?"  frågade jag kort. Jag kände mig lite otrevlig men med tanke på att jag  är trött och det här som kom så plötsligt är det lite svårt för mig att vara trevlig då jag har ett humör som går upp och ner. Jag har alltid haft väldigt taskigt humör, eller det är inte humöret det är fel på utan det är att det verkligen går i vågor.

" gumman, klockan är två på natten jag tror att dom ligger och sover så du kan ju ringa imorgon när du vaknat istället. Jag tänker iallafall gå och sova nu, har ni tänkt hitta på något imorgon?" sa Katie och log mot oss. När hon sa att klockan var två blev jag väldigt förvånad, jag trodde den va kanske tio eller mer. När jag är med Sebbe går tiden så fort, alldels för fort. Jag tänkte att det är lika bra att ringa imorgon på förmiddagen.

" Vi ska väl också går och lägga oss, eller?" Frågade Sebbe mig, Jag nickade till svar och han fortsatte "nej vi har inte tänkt göra något speciellt imorgon, ta vara på den lilla tid vi har tillsammans, va det något särskillt du tänkte på? frågade han och vände blicken mot Katie som log ett besvärat leende mot oss, antagligen för att jag var tvungen att åka igen. Jag är glad att jag och Sebbe lyckats hålla ihop under dom här månaderna, för jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan honom, det är han som har hjälpt mig genom allt jobbigt sen mamma dog.

"vi ses imorgon ungar! och du Chloé tänk inte så mycket på det nu. Försök ta vara på tiden tillsammans nu. Godnatt" Sa hon och gick upp för trappan. Det betydde så otroligt mycket för mig att hon bryr sig om mig, hon är som den mamman jag inte har.  Vi båda sa godnatt i kör och sen gick vi in på toan här nere, Sebbe tog fram en tandborste till mig. Jag ställde mig på toalocket som jag alltid gör när jag borstar tänderna, varför det har jag ingen aning om, det känns bara tryggare att stå där. 

 " Du är dig lik ser jag"  Sa Sebbe och nickade mot mig där jag stod. Jag fattade direkt vad han menade, det var med honom jag börjat göra så. Det var en gång när vi va 13 och precis hade lärt känna varann, vi skulle sova över hos mig och så var det var tre spindlar på golvet när vi stod och borstade tänderna. Jag som alltid varit så rädd för spindlar ställde mig på toalocket och borstade medans Sebbe tog bort dom. När det va tre stycken blev det lite för mycket och sen dess har jag alltid stått på toalocket och borstat tänderna. Även på barnhemmet där alla tyckte jag var konstig som gjorde det.

" Självklart!" svarade jag med hela munnen full av tandkräm.

Vi borstade tänderna och gjorde oss klara för sängen. Bara att få känna lukten av att vara här får mig att må bättre! Medans Sebbe va på toa så passade jag på att bädda upp sängen. När jag lagt ner hans blåa överkast på golvet så drog jag upp täcket och la mig snabbt under. Täcket var kallt och det fick mig att rysa så jag gosade in mig extra mycket, jag drog in lukten av täcket, det luktade verkligen Sebbe. Det luktade så underbart gott. Jag la mig till rätta sen hörde jag hur Sebbe tassade in i rummet och stängde dörren efter sig. Han tog av sig sina kläder och la dom på stolen som står vi skrivbordet. När han släckt lampan gick han till sängen och la sig bredvid mig. Som han alltid gjorde när vi sov tillsammans så la han armen om mig.

" Godnatt älskling! Jag älskar dig" viskade han i mitt öra och med dom orden så lät jag min ögonlock falla..

..............

sååå det va kapitel 4 de!

vad tycker ni?
vad kommer hända när hon flyttar till Chaz och Chatrine?
Hur kommer hon träffa Justin?

fick även en kommentar om när jjustin kommer med i bilden. Som ni kanske har läst så är den här novellen ganska annorlunda men jag skulle tippa på att Justin kommer kanske i nästa del eller del 6 :)

Tack för alla underbara kommentarer! det värmer så mycket. Ni gör min dag.

Love u , Puss Julia ;*

The moment I met you - Del 3 - I have missed your smile

" myndigheterna låter mig bo hos min kille nu, så jag kommer att lämna er o bara några minuter." Sa jag kort och tittade på Amanda, jag kunde skymta en tår glänsa i hennes öga. Utan att säga något mer gick jag fram och kramade henne.

"Jag kommer sakna dig! Du vet att du kan ringa mig om det skulle vara något. Ta hand om dig nu!" Viskade jag medans jag kramade henne hårt.

"Hejdå allihopa! ha det bra!" sa jag när jag var påväg nerför trappen med mina resväskor. Precis när jag fått ner alla så kör det in en vit range rover på grusplanen. Ur bilen hoppar världens finaste kille ur, Min sebbe.

________________________________________________________________________________________

Bild 1 - Sebbe vid pickniken
Bild 2 - Dom på kvällen
Bild 3 - Hennes mammas grav

____________________________________________________________________________

Jag log, och han med. Jag släppte allt och sprang in i hans famn. Han luktade gott. Hans läppar mötte mina och vi kysstes länge. Flera gånger.
"Jag har saknat dej så sjukt mycket..." Viskade han i mitt öra när vi kramades.
"Jag med" Viskade jag tillbaka och vi släppte taget. När jag kollade upp så stog alla från barnhemmet och hade kollat. Amanda skrattade tyst. Jag med, och Sebbe med. Han tog mina väskor och jag gick fram till Amanda. Hon skrattade fortfarande. Sen log hon bara. Och hennes leende blev en lidande min.
"Jag måste göra det här, du vet att jag inte kan stanna längre..." Sa jag tyst. Hon nickade.
"Jag vet. Jag är glad för din skull..." Sa hon och log ett ansträngande leende. Jag log tillbaka. Vi kramades.
"Jag ringer dej varrenda dag!" Sa jag när jag gick ner för ute trappan. Jag vinkade hejdå till alla och satte mej i bilen.
"Är du trött?" frågade Sebbe.
"NEJ!!!" Sa jag och log världens största leende. Han skrattade, pussade mej på kinden och backade ut från gården. Jag vinkade till alla. Sen började det. Ett helt nytt liv.
"Vi ska inte hem direkt..." Sa han och körde någon konstig väg.
"haha, nehe...? " Sa jag och kollade på honom.
"Du får se..." Sa han och skrattade. Vi åkte ganska länge, men sen stannade vi. Det var en stor park med en liten sjö. Sjön glittrade, solen sken och allt var perfekt. Jag är fri.
Sebbe tog en korg från baksätet och gav mej en vit stor filt. Vi gick lite längre in i parken under ett träd. Jag lade filten på gräset och vi satte oss. Han packade upp Jordgubbar doppade i smält choklad och läsk.
Jag log. Han var så söt.
"asså, shit vad varmt det är!" Sa han och kolalde utmattat på mej.
"Jaaa! Jag dör..." Sa jag och han log. Jag kom på att jag hade min kamera i min lilla väska som hände över mej. Jag tog upp kameran. För jag ville ha det här som minne. Den här dagen. Han tog av sig tröjan och jag log.
"har du tränat eller!?" Sa jag högt. Han kollade ner och log. Jag tog ett kort.
"Men jaaa, jag är ful på kort!! Sluta!" Sa han och började kittla mej. Jag skrek och han fortsatte. Jag hamnade över honom.
"nejnejenej!! sluta!!" Sa jag skrattandes. Han slutade och kollade in i mina ögon .
"Jag älskar dej Chole" Sa han och jag log.
"Och jag älskar dej" Han log och kysste mej mjukt. Efter kyssen rullade han försiktigt av mej och satte sig upp. Jag tog av mej mina tights så jag bara hade min ljus rosa klänning på mig.
"du är vacker" Sa han och hällde upp läsken i två glas.
"du med..." Sa jag och log. Han kollade upp. Log ett fint leende med hans perfekta vita tänder.
Han matade mej med jordgubbar och vi skrattade och pratade.
"Men hur är det ? " Sa han glatt efter att jag hade berättat något roligt.
"Det är bättre, fast jag saknar mamma... " Sa jag och kollade ner. Han tog tag mjukt i min haka och gjorde så att jag kollade på han. Sen kysste han mig snabt. 
"Vi kan ju åka till hennes grav på vägen hem?" Sa han med lugn röst.
"alltså om du vill?"
"jaa.ja det vill jag." Sa jag och han pussade min panna. Vi fortsatte prata och han fick mej på andra tankar. Det fick han alltid. När vi var klara så packade vi ihop och lade in allt i bilen. Han satte på sig sin tröja, fast jag struntade i att ta på mig mina tights. Vi hoppade in i bilen och åkte iväg till mammas grav. Jag hade bara varit där en gång. På begravningen. Sen hade det varit för svårt. Men det var jag som hade kommit på vad det skulle stå på stenen. "I will sleep in peace until you come to me".
Till slut kom vi fram. Jag blev på något sätt nervös. Vi klev ur bilen och började gå mot graven. Sebbe märkte nog att jag var nervös , så han tog min hand. Jag hållde i den hårt för att inte börja gråta. Det växte ett par vita fina blommor på vägen dit. Sebbe böjde sig ner och plockade tre. Sen gick vi fram till graven. Han gav dom till mej.
"De tår för "Jag, älskar, dej." " Sa han tyst. Jag log smått. Jag lade de tre vita blommorna på graven och satte mej på knä.
"Jag älskar dej mamma.." Sa jag tyst. Sen kände jag hur ögonen brann. Bilden där hon hände kom tillbaka och jag visste inte vad jag skulle göra. Det gjorde så ont. Så himla ont. Jag ville inte. jag vill inte. Mina tårar rann snabt. Jag kände ett varmt och mjukt grepp om min kropp och kände mej trygg. Han kramade om mej mjukt men endå hårt. Vi var vid graven i en halvtimme. Men sen var vi tvungna att åka. Jag kollade på graven en sista gång. Sen gick vi där ifrån. Vi satte oss i bilen för tredje gången och började åka. Fast nu skulle jag hem. HEM.

När vi kom fram så kändes det som en lättnad i hjärtat. Det stora vita huset med roda rosor runt om sig lyste upp i solen. Det var underbart. Sebbes mamma sprang ut från huset och såg ivrig ut. Hon var så rolig.
"HEJ CHOLE!!!" Sa hon och så fort jag hade klivit ut ur bilen så kramade hon om mej.
"Hej Katie!"
Jag kramade henne tillbaka och log stort.
"Välkommen hem gumman!" Sa hon och krramade mej igen. Alla 3 hjälptes åt att bära in väskorna och sen var det mat. Vi åt middag och pratade om hur det var på barnhemmet. Jag berättade allt.  Vi blev  klara och dukade av bordet.
"Ska vi gå ner till bryggan och kolla på solnedgången?" Sa Sebbe och log.
"ja!" Sa jag och log ännu större. Solnedgånar var det bästa jag visste. Vi brukade alltid kolla på den innan det som hände. Vi sprang upp till hans rum ioch bytte om. Jag tog på mej ett par jeans och ett luftig tröja. Han tog på sig en skorta och en keps, sen hade han jeansen som han hade haft innan. Vi började gå ner till bryggan. När vi kom fram satte vi oss ner och det blev tyst. En skön tystnad. Fast sen kysste han mej. Vi satt och myste tills solen hade gått ner helt och sen började vi gå tillbaka. När vi kom fram så gick vi in i vardagsrummet. Katie såg helt annorlunda ut.
"Chole... Dom... Dom har hittat din kusin..."
______________________________________________________________________________________

oj då, vad kommer hända nu?

Julia kunde inte skriva i dag, så jag gjorde en liten del. ha det bäst!
bieberlove/gaby'


The moment I met you - del 2 - can I leave now?

När frukosten som bestod av det gamla vanliga havregrynsgröt var uppäten fick vi gå in på våra små rum igen. Det ända som är bra här på barnhemmet är att man faktiskt får ha mobilen. Så fort jag kom in på mitt rum kollade jag om jag hade fått några nya samtal eller sms. Ett sms hade jag fått från sebbe.


" hej hjärtat! gissa vad?!?! love u" läste jag och kunde inte sluta le. Istället för att smsa ringde jag upp honom.

" hej älskling!" svarade han på andra tonen.
"säg vad?!" ropade jag och va nästan nervös för vad han skulle säga.

--------------------------

Han drog ett djupt andetag och utbrast sen " äntligen hjärtat!"
Jag funderade en stund på vad han just sagt, vad menade han med det? det kunde vara många saker.

" vadå? vad har hänt nu?" frågade jag förvirrat. Ännu en gång drog han ett djupt andetag, den här gången var det mer en suck som om jag var riktigt korkad som inte förstod vad han menade.

" du får bo här nu älskling!" sa han glatt. Det kom som en chock, alla har alltid sagt att Myndigheterna inte kommer gå med på det. Jag satt på sängen i mitt lilla rum och funderade på vad han nyss sagt. Är det sant att jag kommer bli räddad ur detta helvete?

" är du inte glad?" frågade han oroligt. Jag var inte glad. Jag var överlycklig.

" det är klart jag är glad, eller nej inte glad jag är överlycklig, du har räddat mitt liv. Jag är bara väldigt chockad trodde aldrig det skulle gå! När flyttar jag?" Jag babblade på och när jag sa det sista brast min röst för jag var så glad, det gick verkligen inte att le så stort som jag gör just nu och prata med världens underbaraste samtidigt.

" åh vad bra att du blev glad. Du kan flytta redan idag om du känner för det. ÅÅÅH du ska bara veta hur mycket jag saknar dej älskling!"  Jag kunde inte sluta le, jag var så glad att det skulle inte förvåna mig om det helt plötsligt rullade ner en glädjetår från mitt öga. Herregud, kan jag slippa det här redan idag? Den tanken har jag aldrig tänkt, jag trodde det skulle ta några veckor för att kunna flytta med papper och allt.

" underbart! såklart att jag vill flytta idag, så fort som möjligt! jag saknar dig också babe. Ska jag börja packa?" frågade jag förväntansfullt. Att få komma härifrån har varit en dröm sen jag kom hit. Alla andra som bor här tycker det är jättekul och säga att all personal är såå snälla och trevliga. Jag kan ju inte hålla med dom. Jag förstår liksom inte vad jag har gjort dom så att dom ska hata mig. Men nu kommer jag ju slippa dom vilket kommer bli underbart.

" ska jag komma och hämta dig om två timmar så du kan säga hejdå och packa? förresten, Alma och Sylvi vet redan att du ska flytta men det kan ju vara bra att säga det till dom andra så att dom vet" jag kunde höra hur han log. Jag kan inte fatta att jag har klarat mig fyra månader utan sebbe. Det är det längsta vi varit ifrån varandra. Men genom att ringa och smsa  har vi hållt kontakten och nu känns det som att det kommer bli en helt annan känsla att träffas igen.

" det blir bra! jag älskar dig Sebbe!" sa jag och det var mycket kärlek i dom orden.
"jag älskar dig också Chloé" svarade han och sen så la vi på

En och en halvtimme senare hade jag packat allting, nu skulle det bara ner för trapporna. Jag öppnade dörren och bar ut dom tre stora resväskorna. När jag var framme vi trappan var jag sjukt trött i armarna, jag fattade inte hur ja skulle kunna bära ner alla väskor utan att avlida på halva vägen.

Jag bar ner väskorna sakta och försiktigt, en efter en. När den sista väskan var nere så va det lunch, vilken tajming, då skulle jag kunna berätta när alla redan är samlade.

" Kan ni alla sätta er ner och vara tysta, Chloé har en sak att berätta för er" Uppmanade Alma när jag kom in i köket. Jag har fått en "kompis" här eller en som har gått igenom ungefär samma process som jag fast hon har valt att bo här. Jag kommer faktiskt sakna henne, jag kommer sakna Amanda.

Jag gick och ställde mig bredvid Alma och Sylvi. Jag var nästan lite närvös.

" myndigheterna låter mig bo hos min kille nu, så jag kommer att lämna er o bara några minuter." Sa jag kort och tittade på Amanda, jag kunde skymta en tår glänsa i hennes öga. Utan att säga något mer gick jag fram och kramade henne.

"Jag kommer sakna dig! Du vet att du kan ringa mig om det skulle vara något. Ta hand om dig nu!" Viskade jag medans jag kramade henne hårt.

"Hejdå allihopa! ha det bra!" sa jag när jag var påväg nerför trappen med mina resväskor. Precis när jag fått ner alla så kör det in en vit range rover på grusplanen. Ur bilen hoppar världens finaste kille ur, Min sebbe.


.....................

sååå...ni fick det nuuu! ska försöka skriva imrg med ;D

vad tycker ni?
kommer det funka hemma hos sebbe?
Juste glömt att skriva det men Chloé är 15 år
vad kommer hända nu?

BieberLove Julia ;*


Svar på kommentar

sandra om Bara tillfälligt!:
du har väll inte tre bloggar?

jag läser din, gabys och elins blogg justindbblogg och så har du en privat som du aldrig bloggar på. elelr hur var det? och varför började du på en ny ifall du inte klarade av press, ingen har väll gett dej press på nånting på dom andra bloggarna? :) elin och gaby är ju jättesnälla båda två! och att få lite press på sej får man hela tiden, tänk efter på vad du skriver så att ingen misstolkar, för press får alla, även du och jag tycker inte om att du skriver om att mamman dog och om våldtagen saken, det kan bli tufft för många att läsa om några faktiskt har vart med om något sånt eller inte har föräldrar..

och jag ger dej bara lite kritik, bli inte sur eller irreterad som du blivit på vissa / många på justindbbloggen. TACK!

btw, du har inte uppdaterat på länge, lustigt, du kanske vill vara med gaby och dom igen eftersom du inte klarar av att skriva ett inlägg pär dag?..


svar; Jo jag har tre bloggar men nu har jag lagt ner min personlig blogg för att kunna skriva här så mycket som möjligt.

Det va inte pressen som gjorde att jag slutade på den andra, det va att det hände en sak och jag tyckte inte det va kul att skriva på den novellen + att jag tyckte inte att det funkade. Det finns flera personliga orsaaker om varför som jag inte vill skriva här.

Förlåt men om du inte gillar det så behöver du inte läsa det, det är min novell och jag vet vad som kommer hända och vet vad jag skriver. Jag gillar att skriva om lite "konstiga" saker för att få den annorlunda och inte bara; tjejen går på justins konsert dom bli ihop dom gifter sej blabla..jag har MÅNGA planer på den här novellen och det kommer inte komma mer om våldtäckrten och det, nu kommer det hända lite mera saker.

så vitt jag vet så har jag inte blivit sur på nån på Justindbbloggen. Du ska veta att jag blir nästan glad av att få sånn här kommentarer för då vet jag ju vad jagb kan göra bättre :)

Varför jag inte skrivit är för att jag är på landet och här har vi bara tillgång till internet en timme på kvällen och den timmen brukar min syrra ta -.- men på söndag när jag kommer hem här ifrån ska jag försöka skriva en del innan jag ska iväg med gabbi och några andra kompisar på en grejj.  Sanningen är den att jag inte vill tillbaka, jag tycker det är kul att testa något nytt, så nu har jag blogg.se och är själv till en början :)

Ska försöka hinna skriva en del nu men jag kan absolut inte lova något.

nu vet ni hur det ligger till och sen efter helgen nästa vecka ska jag försöka klämma in två delar per dag. Och veckan efter det när det är sommarlov så ska jag och gabbi sommarjobba och då kommer det förmodligen oxå bli ganska bra uppdatering :)

tack för alla kommentarer det värmer!

Puss Julia ;*

The moment I met you - Del 1 - please save me


Tumblr_lm2p9j3qso1qik67lo1_500_large

Tumblr_lm2uzs4ki61qik67lo1_500_largeBild 1- Barnhemmet
Bild 2- Chloé skriver i dagboken
Bild 3- Dagboken

3/5 2011

Kära dagbok!
Att vakna ännu en dag på barnhemmet är som att vakna i helvetet. Det ända som håller mig vid liv är min älskade Sebestian. Vi har varit tillsammans i 1 år och två månader.

Nu ska jag berätta varför jag sitter här och skriver i min trasiga bok. Jag minns det som om det vore igår.

Jag kom hem efter att ha varit i skolan. Som vanligt så hängde jag upp min jacka och väska på kroken. Mina lila converse behöll jag på. Jag ropade på pappa för att se om han va hemma, men inget svar. Jag gick in i köket och såg pappa sitta på stolen med sitt vanliga, snälla leénde. Jag hälsade och som vanligt hälsade han tillbaka. Han såg lite skumm ut. Jag tänkte inte mer på det utan öppnade kylen för att ta fram något att äta. Precis när jag tagit ut yoghurten så känner jag en hand mot mitt bröst. Så rädd som jag blev så tappade jag mjölken så den splashade i en stor pöl mitt på golvet. "vad gör du?!" hade jag skrikit till honom. Hans fina leénde hade då blivit till ett stort flin. "lilla gumman, du vet att jag har aldrig har älskat dig, sen din mamma dog har jag bara varit här med dig för att en dag kunna lämna dig. Han gick närmre mig och hans grepp om mitt bröst blev så hårt att jag skrek till av smärta. Han slet av mig mina kläder där jag tidigre fallit ihop när han slagit mig i magen. Jag stretade i mot allt jag kunde men han va ju såklart mycket starkare än mig.

Den natten blev jag våldtagen, våldtagen av min egna pappa.
Han sitter nu i fängelse eftersom jag va hos polisen vilket jag kanske ångrar nu när jag sitter här. Iallafall så vill jag inte se honom mer. Hur min mamma dog är en sak jag ännu undrar över.

För ett år sen när jag kom hem från skolan så såg jag det många inte trodde kan hända. Jag såg min mamma hänga i taket med ett rep runt halsen. Min mamma tog livet av sig och jag undrar fortfarande varför hon tog livet av sig. Ända sen min pappa våldtog mig har jag trott att han har gjort något men jag kan ju inte vara säker på att han har gjort något. Jag tycker det var konstigt att mamma inte lämnade något brev eller liknande om varför hon tog livet av sig. Mamma var alltid den som sa vart hon skulle, när hon skulle komma hem och liknande.

När jag kom hit till barnhemmet var all personal otreviga och snobbiga mot bara just mig och inga andra. Det känns som att alla hatar mig förutom Sebbe som försöker få ut mig härifrån. Sebbe och hans mamma har försökt få vårdnaden över mig dom här månaderna men myndigheterna tycker inte det är ett bra allternativ då vi har ett förhållande och det kan förstöras och då blir det problem.

Dagboken du tycker säkert att det borde finnas en släkting jag kan bo hos men, nej. Dom hittar ingen, min mormor och morfar är döda, och farmor och farfar vill jag inte heller se. Någon kusin har dom ännu inte hittat.

Nu ropar Alma att det är frukost så det är lika bra att gå innan dom kommer och hämtar mig.

Love Chloé ;*


När frukosten som bestod av det gamla vanliga havregrynsgröt var uppäten fick vi gå in på våra små rum igen. Det ända som är bra här på barnhemmet är att man faktiskt får ha mobilen. Så fort jag kom in på mitt rum kollade jag om jag hade fått några nya samtal eller sms. Ett sms hade jag fått från sebbe.


" hej hjärtat! gissa vad?!?! love u" läste jag och kunde inte sluta le. Istället för att smsa ringde jag upp honom.

" hej älskling!" svarade han på andra tonen.
"säg vad?!" ropade jag och va nästan nervös för vad han skulle säga.---------------------------

första delen - kort - men det får bli så nu för att få den mera spännande :)

Tack till underbara Josephine som hjälpte mig med början då jag hade lite svårt att komma igång, oroa er inte, det va bara början jag hade problem med, resten kommer gå som på rinnande vatten.

Puss ;*