EMMA!

Jag ska åka till rohdos ;) jag åker den 9 oktober, när ska du åka ? Glömde skriva det, men vi avslutar såklart den här novellen innan vi börjar på nästa ;) puss / julia

vi får se hur det blir.

Hej alla fina!

Nu är det så att det har gått typ fyra veckor sen ni fick något kapitel. det är helt hemskt, ni borde tycka vi är urusla och inte ens läsa bloggen men ni är så budiiii att ni är kvar :')

Om 12 dagar åker jag till Grekland en vecka, och efter det har jag tänkt att iallafall jag ska börja skriva igen. Men då är frågan, jag tycker den här novellen är ganska tråkig och har liksom tappat stinget..MEN jag har en ny på lager som jag har skrivet några kapitel av. Skulle ni vilja ha en liten bit av den och se om ni vill att vi ska fortsätta på den gammla eller börja med den nya?

Om ni vill ha den nya så kommer det komma en lite del av den under veckan :)


Puss / Julia

dör.

Hej alla underbara läsare som fortfarande är kvar även om allt suger !
Jag (gaby) har legat död sjuk i flera veckor nu... så har inte suttit vid datan knappt...
FÖRLÅT ännu en gång... i morgon har jag komfa så hinner inte skriva då tror jag, men på torsdag ska jag lägga ut ett!
förlåt, och ni får ha det så bra så länge så ska jag bli friks! puss på er! :*
/gaby

jag lämnar er ett tag !♥

Hej Julia här !

Nu ska jag vara helt ärlig med er. Jag har haft jätte mycket skit under några veckor nu. Igår tappade jag allt. Jag kan tyvärr inte berätta för er vad det är som hänt men det är ingenting med mina kompisar eller så, utan det är min familj som spökar, det började för 7 månader sen och sen dess så har det bara blivit värre, det här är inte något jag ofta pratar om.

Nu har jag iallafall bestämt mig för att lämna er under en tid, som en paus. Jag behöver tid att tänka och ta hand om mig själv och allt som händer just nu. Jag vet inte hur länge jag kommer ha den här pausen, men det kanske tar bara en vecka att lösa allt eller så kanske det tar flera veckor? jag har ingen aning. Ni kommer märka när  jag är tillbaka.

Jag hoppas på att Gaby och Miccis fortfarande kan skriva något kaitel ibland.

Jag hoppas ni stannar och fortsätter läsa!



TACK för alla fiiiina kommentarer vi fått och ett speciellt tack till Madelene på Biebercash som hjälpt mig med att fatta detta beslut och även fått mig att tänka på annat. 
Och Madelene du ska se att allt kommer lösa sig för dig oxå! 

Jag älskar er bästa läsare och kommer snart tillbaka! 

BieberPUSS - Julia  ♥


the moment I met you - del 35 - we're goning tomorrow..

Jag skrattade bara. Sen hoppade jag in i bilen, i baksätet satt Justin och log.
"FRÅN MIG OCH RYAN!" ropade han och jag skrattade bara.
"Förlåt för allt Chaz..." Sa Ryan och jag log. "
Det är lugnt! Allt är fixat!!" Sa jag och han log stort.´...
_________________________________________________________________________________________________
Limousine-wallpaper-13287_149265961_large

(Justin)

" aahhgg mina fötter är mördade!" sa Chloe när vi satt i limousinen som jag hyrt påväg hem. Jag skrattde åt henne. " Justin det är inte kul! kolla, jag har fått blåsor här och det är för din skull CHAZ !" sa hon och pekade på Chaz som också skrattade. " Ta det lugnt, hjärtat " jag smekte henne på kinden.

" hörrni, jag ville bara säga att jag är så himla glad för det ni gjorde. Jag trodde verkligen att vi skulle på familjemiddag." han skrattade innan han fortsatte " ni är bäst! tack för allt ni gjort! jag älskar er!" han kollade på oss med tårar i ögonen. Det var kul att se att han var så glad när han varit så deppig flera dagar. Ännu roligare är det ju att han och Hailie har löst allt. " Jag har en present till som du ska få!" Sa Cathrine och log mot honom. Han kollade nyfiket på henne när hon tog fram ett kuvert i väskan. Hon gav det till honom.

" åååhh mamma jag älskar dig !" utbrast han när han öppnat det och läst vad det stod. " vad var det för något?" frågade Chloe. " Vi ska åka till paris en vecka!" sa han glatt. Chloe kollade oförsående på mig, jag kunde bara ge samma blick tillbaka. " Vilka är det som ska åka?" frågade Vanessa. " det är Vanessa, David, Chloe, mamma och jag " sa han medans bläddrade i vad jag antog var biljetterna. " Va? ska jag följa med?" frågade Chloe förvånat. Chaz nickade. " åh vad kul ! när åker vi?" frågade hon lyckligt. Chaz kollade på biljetterna igen och log stort. " vi åker om 6 veckor!" Chloe gjorde nån liten glädjedans som jag inte kunde låta bli att skratta åt. " Juste Chaz, vi hämtar din bil imorgon när vi ska städa!" sa jag och han sken upp som en sol.

" seriöst jag går inte på mina fötter in, jag kryper hellre" klagade Chloe när vi skulle gå ut från bilen. Jag skrattade innan jag hoppade ur bilen. " kom älskling, jag kan bära dig!" sa jag och log. " är du säker?" frågade hon osäkert. " annars skulle jag ju inte sagt det " sa jag och blinkade mot henne. Hon hoppade också ur bilen och ställde síg på marken. Jag tog ett bra gerpp om henne och började sen gå med Chloe i min famn upp mot huset.

"Godnatt allihopa" ropade Chloe när vi var påväg upp för trappan. Vi fick några godnatt tillbaka så jag fortsatte uppför trappen med Chloe i famnen. När vi kommit upp så släppte jag ner henne. Hon kollade imponerat på mig. " shit honey, du måste vara helt slut! " sa hon och skrattade tyst. Jag skrockade och sa " vadå slut? du är ju typ hur lätt som helst" hon kollade på mig med en blick som betyder ' Ljug inte ' jag suckade och gick in på toan, Chloe kom snabbt efter mig. " du, tack för att du bärde upp mig!" sa hon och kramade mig bakifrån. Jag log mot henne i spegeln. Vi gjorde iordning våra tandborstar. Så fort Chloe stoppat sin i munnen så ställde hon säg som vanligt på toalocket. Som varje gång hon ställde sig där så började jag skratta. " Justin det är inte kul! du vet varför jag står här och jag kommer alltid att ställa mig här också." Jag spottade ut tandkrämen jag hade i munen och gav Chloe en puss på munnen som hon inte precis kunde besvara med all tandkräm i munnen.

" har du sett mina hotpants?" frågade Chloe när hon stod i garderoben i endast behå och trosor. Det var svårt att slita blicken från hennes heta kropp. Hon var liksom allt man kan önska sig, hon har allt och jag älskar henne mer än allt. Vi har kanske kännt varann så kort tid, men om jag känner så för henne så måste det ju betyda att det är rätt? " hallå, har du sett mina hotpants eller?" frågade hon igen. Jag ryckte till. " Nej jag har inte sett dom älskling" Jag reste mig från sängen där jag låg och gick fram till henne i garderoben. Hon stod med ryggen emot så jag la mina armar om hennes höfter och lutade hakan på hennes axel. " åh jag orkar inte leta efter dom!" suckade hon. Jag skrattade lågt. " du behöver inte ha några " viskade jag. Jag kunde inte se att hon flinade men jag fick den känslan. " okej då, jag struntar i dom" hon vände sig om så hon kollade in i mina ögon. " det gör du rätt i " svarade jag. Hon ställde sig på tå för att kyssa mig. Jag sänkte huvudet den sista biten tills jag nuddade hennes läppar. 


(Chloe)

Justins händer som först var placerade på mina höfter vandrade ner mot min rumpa, där dom stannade. Själv hade jag mina händer i hans hår, det var så mjukt och fint. Det som till en början var en kyss övergick snabbt till hångel. Om ingen av oss avslutade det här snart så skulle det kunna gå väldigt långt, något jag egentligen inte hade något emot, men vi har bestämt att första gången ska vara i Nashville så därför tänker jag stoppa det här så det blir som vi besämmt. Sakta drog jag mig tillbaka. Justin kollade oförstående på mig. " vi väntar tills vi åker till Nashville" han nickade. " på tala om det, vi åker imorgon kväll " Justin är helt underbar. Han är den kille alla vill ha, därav förstår jag hans fans. Fast jag och hans fans älskar honom på olika sätt. Jag älskar honom för att han är så underbar, han tänker alltid på alla andra, hur dom mår osv. Han får alltid alla att le.

" Godnatt älskling " sa jag när vi låg i sängen och skulle sova. Jag la mig tätt intill honom, han la sin arm över min höft. " Godnatt hjärtat, sov gott " Jag log, även om jag visste att han inte kunde se det. Det bästa som finns är att somna med hans arm om mig. Med Justin i min närhet känns jag både trygg och hel.
Jag förstår inte hur jag ska klara mig när han ska iväg på turneé, jag kommer ju inte kunna komma och hälsa på mer än typ en gång då jag har skolan, sen ska vi ju till paris också. Om vi kämpar så kommer det funka. Med dom orden i huvudet somnade jag med världens bästa killes armar runt mig.

Morgonen efter vaknade jag med ett ryck när det knackade på dörren. " kom in " mumlade jag. " tänkte bara höra om ni ville ha frukost?" frågade Vanessa som otroligt nog hört mitt mumel innan. " mm..vi kommer snart" När hon stängt dörren så vände jag mig mot Justin som till min förvåning var vaken. " kom nu, vi ska äta frukost !" sa han bestämt när han reste sig upp. " kan inte du ta fram några kläder  till mig?" frågade jag och gjorde en hundvalps blick som verkade funka. Han började leta bland mina kläder. När han hittat vad han sökte kastade han alla kläder på mig.
Jag tog upp dom och började skratta när jag såg att han valt en lila behå med matchande trosor till.

Jag tog med mig kläderna in på toan och började byta om. Han hade också valt en blå T-shirt med ett cookie monster på och till det ett par korta jeans shorts som var lite slitna nertill.




När jag fått på mig alla kläder så började jag trassla ut mitt hår som var en enda stor tova från igår. Jag hade bestämt mig för att duscha efter frukosten så det skulle gå lite fortare.

----------------------------------------------------------------------------

jag vet, den här delen var inte så bra men det måste finnas sånna också!

Både jag och Gaby är hemma och är sjuka nu så det betyder att jag kanske skriver ett till. Men vi måste vila så vi blir friska till på lördag !

Puss Julia !