the moment I met you - del 35 - we're goning tomorrow..

Jag skrattade bara. Sen hoppade jag in i bilen, i baksätet satt Justin och log.
"FRÅN MIG OCH RYAN!" ropade han och jag skrattade bara.
"Förlåt för allt Chaz..." Sa Ryan och jag log. "
Det är lugnt! Allt är fixat!!" Sa jag och han log stort.´...
_________________________________________________________________________________________________
Limousine-wallpaper-13287_149265961_large

(Justin)

" aahhgg mina fötter är mördade!" sa Chloe när vi satt i limousinen som jag hyrt påväg hem. Jag skrattde åt henne. " Justin det är inte kul! kolla, jag har fått blåsor här och det är för din skull CHAZ !" sa hon och pekade på Chaz som också skrattade. " Ta det lugnt, hjärtat " jag smekte henne på kinden.

" hörrni, jag ville bara säga att jag är så himla glad för det ni gjorde. Jag trodde verkligen att vi skulle på familjemiddag." han skrattade innan han fortsatte " ni är bäst! tack för allt ni gjort! jag älskar er!" han kollade på oss med tårar i ögonen. Det var kul att se att han var så glad när han varit så deppig flera dagar. Ännu roligare är det ju att han och Hailie har löst allt. " Jag har en present till som du ska få!" Sa Cathrine och log mot honom. Han kollade nyfiket på henne när hon tog fram ett kuvert i väskan. Hon gav det till honom.

" åååhh mamma jag älskar dig !" utbrast han när han öppnat det och läst vad det stod. " vad var det för något?" frågade Chloe. " Vi ska åka till paris en vecka!" sa han glatt. Chloe kollade oförsående på mig, jag kunde bara ge samma blick tillbaka. " Vilka är det som ska åka?" frågade Vanessa. " det är Vanessa, David, Chloe, mamma och jag " sa han medans bläddrade i vad jag antog var biljetterna. " Va? ska jag följa med?" frågade Chloe förvånat. Chaz nickade. " åh vad kul ! när åker vi?" frågade hon lyckligt. Chaz kollade på biljetterna igen och log stort. " vi åker om 6 veckor!" Chloe gjorde nån liten glädjedans som jag inte kunde låta bli att skratta åt. " Juste Chaz, vi hämtar din bil imorgon när vi ska städa!" sa jag och han sken upp som en sol.

" seriöst jag går inte på mina fötter in, jag kryper hellre" klagade Chloe när vi skulle gå ut från bilen. Jag skrattade innan jag hoppade ur bilen. " kom älskling, jag kan bära dig!" sa jag och log. " är du säker?" frågade hon osäkert. " annars skulle jag ju inte sagt det " sa jag och blinkade mot henne. Hon hoppade också ur bilen och ställde síg på marken. Jag tog ett bra gerpp om henne och började sen gå med Chloe i min famn upp mot huset.

"Godnatt allihopa" ropade Chloe när vi var påväg upp för trappan. Vi fick några godnatt tillbaka så jag fortsatte uppför trappen med Chloe i famnen. När vi kommit upp så släppte jag ner henne. Hon kollade imponerat på mig. " shit honey, du måste vara helt slut! " sa hon och skrattade tyst. Jag skrockade och sa " vadå slut? du är ju typ hur lätt som helst" hon kollade på mig med en blick som betyder ' Ljug inte ' jag suckade och gick in på toan, Chloe kom snabbt efter mig. " du, tack för att du bärde upp mig!" sa hon och kramade mig bakifrån. Jag log mot henne i spegeln. Vi gjorde iordning våra tandborstar. Så fort Chloe stoppat sin i munnen så ställde hon säg som vanligt på toalocket. Som varje gång hon ställde sig där så började jag skratta. " Justin det är inte kul! du vet varför jag står här och jag kommer alltid att ställa mig här också." Jag spottade ut tandkrämen jag hade i munen och gav Chloe en puss på munnen som hon inte precis kunde besvara med all tandkräm i munnen.

" har du sett mina hotpants?" frågade Chloe när hon stod i garderoben i endast behå och trosor. Det var svårt att slita blicken från hennes heta kropp. Hon var liksom allt man kan önska sig, hon har allt och jag älskar henne mer än allt. Vi har kanske kännt varann så kort tid, men om jag känner så för henne så måste det ju betyda att det är rätt? " hallå, har du sett mina hotpants eller?" frågade hon igen. Jag ryckte till. " Nej jag har inte sett dom älskling" Jag reste mig från sängen där jag låg och gick fram till henne i garderoben. Hon stod med ryggen emot så jag la mina armar om hennes höfter och lutade hakan på hennes axel. " åh jag orkar inte leta efter dom!" suckade hon. Jag skrattade lågt. " du behöver inte ha några " viskade jag. Jag kunde inte se att hon flinade men jag fick den känslan. " okej då, jag struntar i dom" hon vände sig om så hon kollade in i mina ögon. " det gör du rätt i " svarade jag. Hon ställde sig på tå för att kyssa mig. Jag sänkte huvudet den sista biten tills jag nuddade hennes läppar. 


(Chloe)

Justins händer som först var placerade på mina höfter vandrade ner mot min rumpa, där dom stannade. Själv hade jag mina händer i hans hår, det var så mjukt och fint. Det som till en början var en kyss övergick snabbt till hångel. Om ingen av oss avslutade det här snart så skulle det kunna gå väldigt långt, något jag egentligen inte hade något emot, men vi har bestämt att första gången ska vara i Nashville så därför tänker jag stoppa det här så det blir som vi besämmt. Sakta drog jag mig tillbaka. Justin kollade oförstående på mig. " vi väntar tills vi åker till Nashville" han nickade. " på tala om det, vi åker imorgon kväll " Justin är helt underbar. Han är den kille alla vill ha, därav förstår jag hans fans. Fast jag och hans fans älskar honom på olika sätt. Jag älskar honom för att han är så underbar, han tänker alltid på alla andra, hur dom mår osv. Han får alltid alla att le.

" Godnatt älskling " sa jag när vi låg i sängen och skulle sova. Jag la mig tätt intill honom, han la sin arm över min höft. " Godnatt hjärtat, sov gott " Jag log, även om jag visste att han inte kunde se det. Det bästa som finns är att somna med hans arm om mig. Med Justin i min närhet känns jag både trygg och hel.
Jag förstår inte hur jag ska klara mig när han ska iväg på turneé, jag kommer ju inte kunna komma och hälsa på mer än typ en gång då jag har skolan, sen ska vi ju till paris också. Om vi kämpar så kommer det funka. Med dom orden i huvudet somnade jag med världens bästa killes armar runt mig.

Morgonen efter vaknade jag med ett ryck när det knackade på dörren. " kom in " mumlade jag. " tänkte bara höra om ni ville ha frukost?" frågade Vanessa som otroligt nog hört mitt mumel innan. " mm..vi kommer snart" När hon stängt dörren så vände jag mig mot Justin som till min förvåning var vaken. " kom nu, vi ska äta frukost !" sa han bestämt när han reste sig upp. " kan inte du ta fram några kläder  till mig?" frågade jag och gjorde en hundvalps blick som verkade funka. Han började leta bland mina kläder. När han hittat vad han sökte kastade han alla kläder på mig.
Jag tog upp dom och började skratta när jag såg att han valt en lila behå med matchande trosor till.

Jag tog med mig kläderna in på toan och började byta om. Han hade också valt en blå T-shirt med ett cookie monster på och till det ett par korta jeans shorts som var lite slitna nertill.
När jag fått på mig alla kläder så började jag trassla ut mitt hår som var en enda stor tova från igår. Jag hade bestämt mig för att duscha efter frukosten så det skulle gå lite fortare.

----------------------------------------------------------------------------

jag vet, den här delen var inte så bra men det måste finnas sånna också!

Både jag och Gaby är hemma och är sjuka nu så det betyder att jag kanske skriver ett till. Men vi måste vila så vi blir friska till på lördag !

Puss Julia !


   Postat av: matilda

sjukt bra!

är glad att ni har börjat igen :D

   2011-09-01 @ 15:35:33

   Postat av: Fredrika

grymt bra, MER!!! :D

   2011-09-01 @ 17:27:01  URL: http://jbberattelser.blogg.se/

   Postat av: Bieber Cash

Sv: Vem vet? ;) Jag tror däremot att det kanske kommer förvåna er lite gran ;) <3Tack så mycket luvie! :) Ärligt förstår jag själv inte hur ni kan vara så fasta vid den, men det kan ha något med att jag redan vet vad som kommer hända ^^Jag älskar i alla fall all support jag får ut av er alla :) Ni är bäst och jaa, vad kan jag säga? #MyReadersAreTheBest! No doubt :) <3Love you girl <3//Madelene <3

   2011-09-02 @ 15:44:49  URL: http://biebercash.blogg.se/

   Postat av: Bieber Cash

Sv: Hahahaha sweetie! :* <3

Det kommer minst ett kapitel till idag :) Antagligen två eftersom att det är fredag och jag känner mig på extremt bra humör :) Kanske till och med tre då ni faktiskt inte fick något mer än ett igår då jag lyckades somna O.oMen Jaa, de tror nog jag också är anledningen ^^Aww! Jag får mer än vad jag förtjänar <333Love ya <3//Madelene <3

   2011-09-02 @ 15:53:40  URL: http://biebercash.blogg.se/

   Postat av: Bieber Cash

Sv: Well, it's friday ;) And I luv you guys so ofc ;) <3Mitt tips till dig är att ta dig en stor funderare på det. Det är inte roligt att skriva på någonting om du känner att du inte har lust med det.

Vad du skulle kunna göra om du ändå inte vill släppa The Moment I Met You är att du kan pausa den medan du börjar skriva på den andra.

Du kan pausa den du håller på med tills du liksom känner att du är redo att fortsätta med den igen.

Kanske blir du aldrig det, och det kanske till och med går fort, men du ska inte skriva på något som du inte har någon lust att skriva på.Jag lägger upp extremt mycket kapitel (eller ja, jag skriver så fort jag har tid (och inte tid (aa))) är för att jag känner att jag är skyldiga er det! Ni har alltid varit så underbara mot mig och sen helt plötsligt hände allt snabbt och jag hade totally out of nowhere inget internet längre. När jag behövde er som mest kunde jag inte "komma åt" er för att jag inte hade något internet.Ni har hjälpt mig igenom så extremt mycket och jag är så oerhört tacksam över att ni fortfarande läser, trots att jag svikit er så många gånger!Att se på statistiken att jag varje dag har över 150 läsare är nog med pepping för mig. Det betyder att folk är intresserade av att läsa det jag gör och förhoppningsvis tycker om det också! :)

Vad gäller kommentarer så tänker jag inte direkt ljuga, jag älskar era kommentarer! Ni får mig alltid att le extremt brett och jaa, jag älskar dem! Men samtidigt tänker jag inte begära att ni ska kommentera för att ni ska få fler kapitel! :) Ni får lika mycket kapitel ändå för jag vet att det är folk som läser.

Det är klart att det vore kul att höra vad ni alla tycker och så, men det är upp till er :)Hoppas jag hjälpt dig någonting alls luv! <3Love ya <3//Madelene <3

   2011-09-02 @ 16:08:31  URL: http://biebercash.blogg.se/

   Postat av: Bieber Cash

Sv: Låt de andra skriva på den aktuella nu och ta en paus bara du :) Om du vill skulle du kunna starta en ny blogg där du skriver på en novell helst själv.Jag beundrar verkligen er som går ihop fler och skriver. Jag klarar inte av det för fem öre ^^Jadu, jag skriver alltid varesig jag har tid eller inte ^^ Jag skjuter upp möten med kompisar, skolarbete, ja typ allt, för att jag vill skriva :) Ni gör mig hela tiden så glad och det känns rätt bra att folk tycker om det man gör. Jag älskar alla era kommentarer och komplimanger, även om jag har svårt att ta emot dem ibland.Det känns som om någon faktiskt uppskattar mig för den jag är och inte den jag visar till folk för att bli accepterad liksom.Under hela sommaren hade jag så otroligt dåligt samvete för att jag inte hade internet så att jag inte kunde ge er de kapitel ni absolut förtjänar. Det kan också vara en stor anledning till att jag skriver så mycket nu, jag vill få tillbaka erat förtroende! <3Awwww :') Det där var väldigt gulligt skrivet!!! <3 Vad gullig du är luv!! <3333Ja statistiken ökar avsevärt :) Det är jätteroligt att se :)

Och jag försökte ju en stund i början att be om kommentarer, men jag tyckte det kändes så fel. Nu när jag får kommentarer och komplimanger för att NI vill så blir det mer betydelsefullt :) <3Vad bra :) Annars brukar jag lätt trassla ihop det så mycket när jag försöker hjälpa någon ^^ (aa) <3Love ya <3//Madelene <3

   2011-09-02 @ 16:36:26  URL: http://biebercash.blogg.se/

   Postat av: Bieber Cash

Sv: Ja gör så :)Haha neej jag klarar inte av det ett dugg ^^ Försökte med en tjej, hon är jätteduktig på att skriva, men det blev fiasko från min sida nästan direkt xDJag har alltid varit en sån person som skjuter upp saker ^^Tack :) <3 I really appreciate it luvie!!! I really do!! <33Absolut, frågan är vad du vill hjälpa mig med bara ^^ <33Love ya girl <3//Madelene <3

   2011-09-02 @ 17:41:43  URL: http://biebercash.blogg.se/

   Postat av: matilda

mer snälla , idag snälla snälla , eran novellblogg är bäääst!!

   2011-09-03 @ 09:48:07

   Postat av: Alice Biebah

sjukt bra more!!

   2011-10-02 @ 18:32:47  URL: http://justinmallettenovell.blogg.se/


 Namn:
  Kom ihåg mig?
 E-postadress: (publiceras ej)
 
 URL/Bloggadress:
 
 Kommentar: