Bara tillfälligt!

Hejhej !
Jag tänkte börja skriva en novell här, desginen jag har nu är bara tills jag hittat någon som kan göra en som jag blir nöjd med :)
första kapitlet kommer kanske ut ikväll annars imorgon, vill att den här novellen ska bli så bra som mögligt. Jag har skrivit många noveller tidigare, men nu vill jag satsa själv, få den här fria känslan och skriva vad jag har i tankarna. Tjejen i novellen kommer jag att utgå ifrån mig själv och lite sånt. Om det skulle bli körigt med tanke på att jag har tre andra bloggar så kanske jag tar in en som kan hjälpa mig och dom kommer jag antagligen fråga min 'tvilling' som känner ungefär lika.

Nu i början kommer det nog vara ganska bra uppdatering men sen när sommarlovet kommer blir det kanske sämre men ska försöka!

BieberLove ;*   Postat av: sandra

du har väll inte tre bloggar?jag läser din, gabys och elins blogg justindbblogg och så har du en privat som du aldrig bloggar på. elelr hur var det? och varför började du på en ny ifall du inte klarade av press, ingen har väll gett dej press på nånting på dom andra bloggarna? :) elin och gaby är ju jättesnälla båda två! och att få lite press på sej får man hela tiden, tänk efter på vad du skriver så att ingen misstolkar, för press får alla, även du och jag tycker inte om att du skriver om att mamman dog och om våldtagen saken, det kan bli tufft för många att läsa om några faktiskt har vart med om något sånt eller inte har föräldrar..och jag ger dej bara lite kritik, bli inte sur eller irreterad som du blivit på vissa / många på justindbbloggen. TACK!btw, du har inte uppdaterat på länge, lustigt, du kanske vill vara med gaby och dom igen eftersom du inte klarar av att skriva ett inlägg pär dag?..

   2011-06-02 @ 23:26:55


 Namn:
  Kom ihåg mig?
 E-postadress: (publiceras ej)
 
 URL/Bloggadress:
 
 Kommentar: