The moment I met you - del 30 - are we together or what?

"Det är helt sjukt, efter vi kom ut med vårat förhållande har det både hänt bra och dåliga saker. Många är glada för vår skull men jag har också fått massor av hat brev och till och med blivit dödshotat! Det är verkligen sjukt. Men jag älskar honom och är så himla stolt över allt han gör." Svarade jag.
I Bilen hem fick Justin ett sms från Chaz, han spärrade upp ögonen och visade det för mig.
Från: Chaz
Dude, kom hem! Allt är kaos. RYAN ÄR UTE MED HAILIE?!
_________________________________________________________________________________________________

Tumblr_lm8c37nleo1qh94two1_500_large
Tumblr_lm61gauwsg1qkkxjqo1_500_large


Bild 1; ryan & haile
bild 2; flygplan
bild 3; bilen som Chloe och justin satt i


" Men Chaz och Hailie var väl tillsammans?" frågade jag förvirrat. " asså Chaz har varit rätt så knas sen han hade varit hos henne. Det kanske hände något och jag har inte fått rätt tillfälle att snacka med honom." Jag nickade bara som svar. Jag var rätt så trött efter den här kvällen.

" om Chaz vill att vi ska komma hem så kanske vi borde göra det om han mår dåligt över det här " sa jag och tittade ut genom fönstret. Justin tog min hand, han flätade sina fingrar med mina. " ja det kanske är bäst så. Jag ska ringa mamma och höra om hon kan kolla om det finns något flyg som vi kan ta till stratford."

Justin ringde upp sin mamma som han sa. Jag orkade inte lyssna på vad dom sa utan lutade istället huvudet på fönstret.

" hon kollade nu och det finns platser på ett plan som går om en och en halvtimme, då hinner vi ju hem och packa ner våra saker, och så kan Kenny skjutsa oss till flygplatsen sen, är det okej?" frågade Justin. Jag nickade och han log. Han fortsatte samtalet med sin mamma. Antagligen så bekräftade han det jag just svarat på.

" kom nu, vi är framme " Sa Justin och flinade, kanske för att jag inte märkt att vi stannat.

" Chloe om du går upp och packar ner dina saker så ska jag bara prata lite med Justin " Sa Pattie när vi hade klätt av oss våra skor. Justin väskor hade hon redan packar så det var bara jag kvar.

(Justin)

" När kommer du hem igen? " frågade mamma. Jag log mot henne. " Jag vet inte riktigt, när är det min turné börjar?" Jag hade ju inte berättat för Chloe att jag ska ivåg på turné, men jag är säker på att hon kommer förstå. " vi åker om ungefär tre veckor ". Shit det är ju inte så länge kvar. Hur ska jag kunna klara mig utan Chloe i tre månader ?! Jag måste fixa så att hon kan komma och hälsa på mig. " Jag antar att jag kommer hem några dagar innan det då ". Mamma nickade innan hon öppnade munnen för att säga något men stängde den igen. Jag kollade menande på henne. " Jag kommer sakna dig gubben !" mumlade hon innan hon omfamnade mig i en stor kram.


"Vi ses snatr igen mamma!" var det sista jag sa innan vi satte oss i bilen som Kenny körde till flygplatsen. " Du Chloe, jag tänkte på det där med Nashville, vi kanske kan åka dit på fredag, det är ju tre dagar kvar tills dess." sa jag ihopp om att hon fortfarande ville det. " JAA, det gör vi ! " utan förvarning så slängde hon sig runt min hals.

" är ni säkra på att ni klarar er själva där inne nu då ?" frågade Kenny som tjatat om att han skulle följa med oss in på flygplatsen. " ja det är vi ! vi ses sen när jag kommer hem igen" sa Jag och flinade mot honom. " brabra! fixar en bil som hämtar er vid flygplatsen i Toronto" sa han innan vi sa hejdå och var i full fart på väg mot ingången.

(Ryan)

Det kändes lite fel att vara på dejt med Hailie men hon hade ju sagt att det var slut mellan henne och Chaz så då borde det ju inte vara några problem egentligen.
" Ryan, vill du följa med hem till mig?" frågade hon. Vi hade varit på stranden och kollat på solnedgången medans vi åt glass. Hon var så fin. Hennes ögon var så underbara, jag skulle kunna drunkna i dom. Varje gång hon tittar på mig får jag ett pirr i magen. Är det så här det känns när man är kär?
" Jaa, det vill jag. Ska vi gå på en gång?" svarade jag. " ja det gör vi." Hon ställde sig upp och sträckte sen ut sin hand mot mig för ett handtag upp. När jag var stadig på mina fötter igen så gav Hailie mig en puss på kinden. Jag kollade på henne, hennes kinder bytte färg. Hon rodnade..

" Jag är hemma, men jag är på mitt rum. Kom inte in !" ropade hon när vi kom innanför dörren hemma hos henne. " Kul att du är hemma " hörde jag Marshall (Eminem) ropa ironiskt. Jag skrattade tyst för mig själv innan jag blev uppdragen för trappan.

Jag satte mig på den stora sängen i hennes rum och tittade på alla hennes väggar. Det satt många autografer upptejpade på dom flesta väggar. Det roliga var att hon hade en autograf från Justin.

" såå..Vad vill du göra?" frågade hon och satte sig i mitt knä. Jag la mina armar runt hennes midja och lät sedan mina händer vila på hennes lår. Hon placerade sina händer på mina kinder innan hon sakta närmade sig mina läppar. Jag kunde inte annat än le när hennes läppar nuddade mina, det var den mest fantastiska känslan jag upplevt. När hon avslutade kyssen så log hon mot mig, nästan lika stort som jag gjorde. " film kanske?" frågade jag, hon nickade och hoppade smidigt ner från mitt knä. " kan vi inte se den här ?" frågade hon när hon kom tillbaka med 8 mile. Jag skrattade när insåg att det var Eminem´s film. Jag hade sett den en gång tidigare, den var faktiskt riktigt bra.

" visst, vi ser den" svarade jag. Jag lade mig tillrätta i sängen. När Hailie stoppat i filmen i DVD:n så hoppade hon upp i sängen och la sig nästan på mig. Vilket inte störde mig. Hon tryckte på play. När halva filmen gått så började Hailie kyssa min hals och sen vidare uppåt tills hon bet löst i örsnibben. Jag förde hennes läppar mot mina och vi möttes i en väldigt laddad kyss. Jag smekte henne längs hela ryggen och hon rös. Jag tog in min hand innanför hennes linne och förde den uppåt. Försiktigt drog jag av henne linnet, jag slängde snabbt ner det på golvet. Hon var inte heller sen med att få av min tröja. Hon kysste min bröstkorg medans jag trasslade med hennes bh. När jag tillslut fick upp spännet lät hon bh:n sakta falla ner på sängen, hon puttade sen undan den.

Hon knäppte sakta upp mina byxor, hon hade lite trubbel med att få av dom så jag hjälpte henne. När mina byxor var av så knäppte jag upp hennes shorts och drog av dom. Vi båda var väldigt upphetsade och tänkte inte på att nån i hennes familj kanske hörde oss. Jag var iallafall för upphetsad för att orka bry mig. Hon la sig över mig. Jag tog hennes huvud i båda mina händer, jag drog henne närmare. Jag kysste henne hårt, kyssen höll på länge innan den övergick till riktigt hångel, våra tungor lekte med varandra. Jag tog sats och snurrade runt oss så att jag hamnade överst. Under vår lilla snurr så avslutades själva hånglet. Istället så började jag kyssa hennes bröst, hon stönade till och jag flinade. Hon la en handen utanpå mina kalsonger och jag stönade då till jag med. Hon log och stoppade in den innanför istället. Hon runkade av mig, sakta i början men sen så gjorde hon fortare. " ÅÅHH hailie, sluta inte !" stönade jag. Hon bara flinade och gjorde ännu lite fortare. " ska jag sluta ?" frågade hon retsamt. " nej, snälla?!" bad jag. Hon flinade. " men du kan ju inte komma innan det roliga ens har börjat.." sa hon lite besviket. Jag tog hennes ansikte i mina händer och log mot henne. " sötnos, är du säker på att du vill det här då?" hon log tillbaka mot mig och nickade ivrigt. Jag skrattade lite innan jag snabbt drog av mig mina kalsonger. Hon tog av sig sina troser och la sig ner.

" aaaahhhh Jag kommer!" nästan skrek hon efter en sisådär 30 minuter av stönanden, svett och kyssar. Jag hade kommit ganska långt innan henne, men det sägs ju så att killar har lättare att få orgasmen under själva sexet.

" Hailie, jag tror jag måste hem, klockan är rätt så mycket " sa Jag och kollade på klockan som hängde på hennes vägg. klockan var halv två. Jag hade lovat mamma att komma hem senast ett. "  men du, vad betyder det här nu? är vi tillsammans? " frågade hon blygt. Jag log åt tanken av att hon var min. " om du vill det så " Svarade jag. Hon kysste mig. Vilket jag anatar var hennes svar. " ska jag ta det där som ett ja?" frågade jag och log. Hon nickade så där sött som bara hon kan och bet sig löst i läppen.

Jag klädde på mig alla kläder igen och samma sak gjorde Hailie eftersom hon ville följa mig till dörren vilket kanske var lika bra så jag inte skulle gå vilse. Hon tog min hand när vi var klara och tillsammans studsade vi nerför trapporna. När vi passerade vardagsrummet hörde jag att teven var på så jag antog att hennes pappa fortfarande var vaken. " åh gud, äntligen kan det bli lite tyst " skämtade Marshall när han kom ut i hallen. Jag kände att jag blev röd om kinderna men Hailie såh helt oberörd ut. " åååhhh jag kommer !" skämtade han igen och härmade Hailie. " men pappa, lägg av !" sa hon och slog till honom på armen. " Jaja, hejdå ryan!" sa han och vi gjorde en såndärn kram som killar gör. " Hejdå gumman!" sa jag, jag tog ett steg närmre henne, jag la mina armar på hennes höfter och gav henne en lång kyss. " hejdå " sa hon.

När jag kom ut genom dörren så var det bara att gå hem. Det skulle ta mig kanske 30 minuter att gå hem. När jag kom ut på vägen så körde det förbi en svart range rover, den stannade senare lite längre bort. Om jag ska erkänna så blev jag faktiskt lite rädd. Men jag fortsatte gå och se oberörd ut. " eyy Ryan hoppa in!" Jag kollade mot det nervevade fönstret och fick se Justin och Chloe? Var inte dom i Atlanta. Utan att säga nånting så hoppade jag in i baksätet tillsammans med dom..
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

huh, Hailie och Ryan? hmm...

tycks ? jag är inte bra på sånt här med 'sex-scener'.. hoppas det blev lite bra iallafall :)

men nu äre ju så att Gaby och Miccis åker bort till Åland imrg och jag åker till landet och därifrån ska vi ta båten till åland vi med..vilket betyder att uppdateringen kommer va..DÅLIG. men såfort nån kommer hem så blir det bättre. Jag kommer komma hem en stund på lördag för då ska vi på bröllop men sen ska vi ta båten bort igen, men vi får se hur det blir. Jag kanske hinner skriva ett imrg innan jag åker men det är inte alls troligt att jag hinner.

Ha det bra så ses vi snart igen hoppas jag !!

/ Julia


   Postat av: Wilma

Ååå super bra!! du e inte dålig på o skriva sånna scener!

   2011-07-24 @ 23:26:42  URL: http://jbstoys.webblogg.se/

   Postat av: Anonym

älskar novellen!

   2011-07-25 @ 00:37:04

   Postat av: Anna

Älskar eran novell! Och eran uppdatering fortsätt så! :D:D:D

   2011-07-25 @ 13:07:44

   Postat av: Johanna

Jättebra!! Mer :D

   2011-07-25 @ 16:12:27  URL: http://jbgirl.blogg.se/

   Postat av: Klara

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!

   2011-07-26 @ 14:27:23  URL: http://klaralindbloms.blogg.se/

   Postat av: Julia

jättebra kapitel :)

   2011-07-29 @ 01:20:42  URL: http://itsabieberthing.blogg.se/

   Postat av: Anonym

mera :)

hoppas uppdateringen bli bättre.. ;)

   2011-07-30 @ 17:05:03

   Postat av: Sagis

Meeeer!!!! När kommer nästa???? Älskar novellen!!!!!

   2011-08-01 @ 10:10:17  URL: http://sagastar.blogg.se/


 Namn:
  Kom ihåg mig?
 E-postadress: (publiceras ej)
 
 URL/Bloggadress:
 
 Kommentar: