The moment I met you - del 16 - do you like me as a friend or more?

Chloe)

Konstigt att inte Chaz har kommit tillbaka, tänkte jag. " Jag går bara och kollar vart Chaz har tagit vägen, så att han inte står och tjuvlyssnar på vad vi säger" sa jag och flinade.

Jag sprang uppför trappan och när jag öppnar dörren så började skratta....

____________________________________________________________________________________________

Boy-couple-cute-girl-love-photography-favim.com-49702_large
98118574-44df9089fc1655d272415ad775d51aea.4be6bd7c-full_large

Bild 1; Chloe & Justin
Bild 2; svampbob

Chaz stog och posade framför spegeln. När han hörde mitt skratt så vände han sig om. När jag såg vad han hade satt på sig så började jag skratta ännu mera. " kan jag ha det här?" frågade han och snurrade runt. Han hade satt på sig ett par gröna byxor, en röd kavaj en gul t-shirt under, blå strumpor och en lila keps. Herregud. " jaa..duu..det va ju..typ..färgglatt..?" han kollade konstigt på mig. " vadå, kan jag inte ha det här?" Jag kollade på honom och försökte hålla inne skrattet. " är du seriös Chaz?" han kollade ännu en gång konstigt på mig. " men..jag tyckte det var fint.." suckade han, han vände sig mot spegeln igen.

" vad håller ni på m.." avbröt sig Justin när han kollade på Chaz som vänt sig om. " men vad ska jag ha på mig då?" sa han i panik. Jag kollade på honom och brast ut i skratt igen. " Jag tror jag lämnar er boys här nu.." Sa jag och började gå mot trappan.

(Justin)

" Chaz..Chaz..Chaz, hur har du lyckats sätta på dig något sånt här?" flinade jag. Han kollade på mig, han flinade. " men jag har aldrig varit intresserad av kläder.." svarade han och jag log. Chaz , min bästavän..har aldrig riktigt haft något som matchar. Men jag älskar honom endå. " Modeproffset ska hjälpa dig Chazman!" sa jag med oseriös röst.

" Ta på dig dom röda byxorna och den här t-shirten" Sa jag och slängde en vit V-neckad t-shirt till honom. Han tog av sig sin kavaj, och nästan kastade av sig tröjan, och hoppade ut ur byxorna. Han stog där med South Park kalsonger och blåa strumpor.
"Snälla, ta av dig strumporna..." Sa jag och skakade på huvudet. "jaja..." Sa han och tog av sig dom. Sen satte han på sig kläderna som jag hade valt ut till honom. Han såg riktigt bra ut i det. Fast det saknades något. Jag gick fram till mina smycken. Sen hittade jag ett svart långt halsband med en bricka längst ner. Jag kastade det till honom och han satte på sig det. "Perfekt, allt är as snyggt! Inte för mycket, och inte för lite." Sa jag och kollade stolt på vad jag har gjort. Hans hår såg ut som en stor fluff boll. ¨
"Håret fixar jag i morgon..." Sa jag och han log emot mig.
"Men hallå!? Jag måste ju vara hemma själv med henne i morgon!!!" Sa han och började få panik igen.  Jag skrattade.
"Jag bjuder alla på resturang! Chilla broo....!" Sa jag och klappade  honom på axeln. Han log. "Tack broo..."Sa han och kramade mig. Jag kramade tillbaka.
"Jag går ner..." Sa jag sen och han nickade.
När jag gick ner för trappan så satt Vanessa,Chloe, David , Catrine och Ryan och kollade på datan. Dom kollade antagligen på saker till Chazs fest. Jag satte mig vid dom och kollade jag med. Allt skulle bli perfekt! Vi hörde steg i trappen. Catrine smällde ihop datan, Vanessa satt på tven och alla oss andra lossades kolla på tven. Fast han misstänkte något.
"ehh, vad gör ni?" Sa han och kollade på oss konstigt. Alla skulle säga ett svar. Men det blev ett: ksahdjksadh...
"Kollar på tv." Hörde man Vanessa sen och alla nickade. Han satte sig långsamt bredvid Vanessa och vi insåg att vi kollade på när tåg krachsade in i bilar... Catrine bytte snabt. " ÅH det här vill jag se!" ropade jag när Catrine bläddrade förbi Nickelodeon där det tydligen var Svampbob. Alla började garva, fast jag visste att Chaz egentligen också ville se det. Otroligt att hon stannade på den kanalen.

(Chloe)

"Kan vi inte stänga av nu!?" suckade jag efter att vi hade kollat på ett helt avsnitt av Svampbob. Chaz Ryan och Justin blängde surt på mig.
"Vad är det du säger KVINNA!?!?!?" Sa Justin högt. Jag kollade på honom och skrattade. Men han rörde inte en min. Så jag försökte hålla mig. Men det gick inte. Jag brast ut i skratt. De tre killarna satt fortfarande och stirrade på mig. Till slut slutade jag skratta.
"Okej, förlåt då..." Sa jag. Dom log och nickade som ett "Det är okej" och sen Fortsatte dom kolla på det. Vanessa, David och Catrine hade redan gått ifrån.

Efter 1 timmans långsam väntan på att programmet skulle sluta så gjorde det äntligen det. Killarna hade suttit och skrattat åt det där jätte länge, medans jag hade smsat med Amanda. Hon hade också tråkigt.
¨"Vad ska vi göra nuuu???" Sa Ryan piggt. Jag gäspade. Chaz ryckte på axlarna. Justin lös upp.
"Vi kollar på skräckfilm!!!" Sa han glatt. Vi instämde och vi alla gick upp.
"mamma, stör oss inte, vi ska kolla på skräckis!!" Ropade han. Vi gick upp och satte oss i soffan. Chaz satte på någon film som jag inte visste vad den hette. I början var den inte läskig alls. Jag var ju inte ens rädd för skräckfilmer. Men sen började den på riktigt. Chaz och Ryan satt ihop kurade som vanligt, medans jag och Justin satt lugna. Jag tyckte faktiskt att den började bli hemsk nu. Men Justin såg lugn ut, så aldrig att jag skulle säga att jag var rädd.

Musiken som alltid kommer när det ska hända något hemskt började spelas, jag kände hur jag bara ville trycka en kudde i ansiktet och skrika. Men istället tog jag upp en kudde och kramade om den i smyg. Musiken spelades högre och högre, jag blev räddare och räddare för varje sekund som gick. Tillslut smällde det till och jag hoppade högt i soffan. ” är du rädd eller” viskade Justin utmanande i mitt öra när jag satt mig ordentligt i soffan igen. Jag blängde på honom och han bara skrattade. ” du vet att om du är rädd så kan du alltid sitta här” sa han och öppnade sin famn. Jag funderade en stund, när jag såg vad som hände på teven tvekade jag inge mer, jag satte mig i hans knä.

 

” Jag visste väl det ” sa han när jag lutade mitt huvud mot hans axel. Jag fnös och kollade på honom. När jag kollade in hans ögon insåg jag hur fina dom är. Jag skulle kunna drunkna i dom. Vi satt länge och kollade in i varandras ögon, det var omöjligt att slita blicken från dom otroligt fina ögonen.

 

” asså inte för att störa eller något, men vad gör ni?” frågade Chaz plötsligt, vi både ryckte till och kollade förvirrat på honom. ” Va, vadå?” frågade Justin. Ryan skrattade. ” ja, ni har liksom suttit och på kollat på varandra i evigheter, det kändes lite läskigt sådär” Skrattade Chaz. Jag kollade på tv:en och insåg att filmen var slut. Det var en pinsam tystnad i rummet.

”Nej, jag ska nog gå och lägga m,ig nu!” Suckade Justin och ställde sig upp. Vi andra gjorde likadant.

”Jag sover här…” Gäspade Ryan och gick in på Chaz rum med Chaz. Jag kramade Justin god natt och gick in på mitt rum. Jag satte på mig Justin Bieber tröjan och kröp ner under täcket. Sen släckte jag den lilla lampan bredvid mig. Det var mörkt i rummet och jag var faktist riktigt rädd. Det lät som att någon öppnade dörren. Jag låg met ryggen emot dörren så jag såg inte. Men jag inbillade mig nog. Det lät som att någon stängde dörren nu. Jag vände mig långsamt om. Där stog Justin i pyjamas och kudde.

”Kan jag få sova här…?” Sa han med en rädd liten röst. Jag log för mig själv. Sen drog jag bort täcket på den andra sidan och visade att han kunde lägga sig här.

Han kröp ner under täcket.

”Är inte du rädd…?” Viskade han. Jag var ju rädd.

”Jooo….” Viskade jag tillbaka. Han flyttade närmre mig och kramade om mig. Jag kände mig trygg. Det kändes konstigt att det var Justin som låg där bredvid mig, men jag gillade det. ” vad tycker du om mig egentligen?” frågade Justin plötsligt. Jag vände mig mot honom. Han log ett snett leende. Jag visste inte vad jag skulle svara. Jag vet ju inte riktigt själv hur jag känner för honom. En sak jag vet är att han var en underbar vän..men sen då, gillar jag honom mer, det är antagligen något som jag får ta reda på.

 

 ” säg något” viskade han igen. Jag hade nog tänkt längre än vad jag trodde. ” Justin, Jag tycker om dig väldigt mycket som en vän men det håller på att förändras..” sa Jag och kollade rakt in i hans ögon. ” Men jag vet ju inte hur du känner” fortsatte jag. Han kollade på mig länge. Utan att tänka på det så närmade han sig mig, han kollade på mina läppar och sen in i mina ögon. Han blundade och våra läppar möttes. Hans läppar var mjuka. Det kändes lika bra som min första kyss. Nästan så att den här var bättre. Vi kysstes länge. Sen kollade han djupt in i mina ögon. Jag log. ”Jag gillar dej..” Små skrattade han fram och jag borrade in huvudet i hans famn. Jag var så glad. Jag log, skrattade nästan. Jag kände hur han log. Jag kollade in i hans ögon en sista gång, sen la jag mig till rätta och sen somnade jag..

 

” JUUUUUUSTIIIINN, vart är du?!” skrek Chaz. Fint sätt att vakna på.. Sekunden senare öppnas dörren och in flyger Chaz. ” men shit vad skriker du för?!” sa jag sömnigt. Då kom jag på det, Justin låg ju bredvid mig, dom andra visste ju inte att han sov här inne. Jag la lite täcke på honom när Chaz inte såg. Men jag antar att det redan var för sent, han kollade bredvid mig där der stack upp lite brunt hår. Shit, jag glömde såklart täcka håret på honom.

 

Chaz kollade underligt på mig. ” vem ligger bredvid dig?” frågade han. Jag försökte att inte börja skratta, kanske ska jag spela oförstående? Chaz kommer tro jag är dum i huvudet, men det kan vara värt ett försök. ” Va? Vadå bredvid mig, det ligger ju ingen här?” sa Jag och försökte med det jag tänkte. Han kollade på mig med blicken som betyder typ är du dum i huvudet eller. Precis vad jag trodde han skulle tycka. Jag kollade upp på honom igen men vände mig snabbt när jag kände att Justin började röra på sig bredvid mig. Han var på väg att resa sig upp när jag puttade ner honom i sängen igen. Jag kollade på Chaz igen men han hade redan satt sig på mig och drog precis då bort täcket på Justin. ” WHAAAAT, vad gör du här dude?!”  Nästan skrek han när han såg vem det var.

________________________________________________________________________________________________

Förlåt hörrni för super dålig uppdatering men det har ju varit midsommar och igår var vi deckade hela dagen typ. Vi skulle lagt upp ett videoninlägg men jag fatta mig inte på det, men om ni har tur kanske det kommer upp lite senare :)

Vad kommer dom svara nu då när Chaz såg att det var Justin?
hur kommer alla reagera?

Nu den här veckan kommer Gaby kanske inte skriva något då elin kommer till henne, men jag ska försöka hålla uppdateringen normal :) Gaby kanske lägger ut en del ikväll annars gör nog jag det :)

hur var eran midsommar ? firade ni med vänner? familj? släkt?

Vi hade det iallafall grymt kul! och jag har nog aldrig varit med om så mycket på samma helg :o men min bästa midsommar hitills iaf :)

ha det bäst så länge så hörs vi snart !

glöm inte lägga till [email protected] jag är nästan alltid inne när datan är på :) skulle va kul att chatta med så många som möjligt av er!

OCH TACK FÖR ALLA UNDERBARA KOMMENTARER! DOM GÅR RAKT IN I HJÄRTAT. om man är ledsen eller bara nere så räcker det med att gå in här och läsa era kommentarer så blir man på så underbart humör!

VI ÄLSKAR ER !

del skriven av oss båda !



   Postat av: Niki

HAHAHHA jag började asgarva i slutet<33

Den äger, fortsätt 8D

   2011-06-26 @ 17:52:51

   Postat av: elena

super bra fortsätt

   2011-06-26 @ 18:38:31  URL: http://myjustinstorys.blogg.se/

   Postat av: Linda

Jätte bra! Vill ha mer :)

   2011-06-26 @ 19:03:57  URL: http://feelingforwriting.blogg.se/

   Postat av: Karin

Super bra :) Tittar på bloggen hela tiden om ni lagt upp något nytt! haha :)

   2011-06-26 @ 21:20:37  URL: http://kaaaarinn.blogg.se/

   Postat av: Fella&Cindra

hahahah jag dog lite i slutet där ;o sjukt bra , creds till dig !

   2011-06-26 @ 22:36:20  URL: http://bieb.blogg.se/

   Postat av: hanna ♥

haha, jag älskar den! meraaaa! jag dog av garv i slutet, haha, jag å min dåliga humor ;D

   2011-06-26 @ 23:42:12  URL: http://heaa.blogg.se/

   Postat av: Gabbi

Haha ja börja skratta när chaz bara: WTF håller ni på med XD barapapapa I'm lovin' it :D

   2011-07-02 @ 22:15:50


 Namn:
  Kom ihåg mig?
 E-postadress: (publiceras ej)
 
 URL/Bloggadress:
 
 Kommentar: